Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Cîțu prevestește apocalipsa și declară PSD drept grupare teroristă

Presiunea PSD pentru dublarea alocațiilor pentru copii și creșterea pensiilor, legi votate și promulgate de președinte, este catalogată de ministrul Finanțelor drept „terorism economic”.
„Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic. Nu există niciun dubiu aici.
PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani”, a scris Cîțu pe Facebook.

În registrul declarațiilor ilare, liberalul spune că PSD a prezis că criza sanitară se va lăsa cu multe victime.
„Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenariile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta).
Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUȘIREA economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare.
Ciolacu NU VREA creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că nu are de câștigat. Vă face TOTUL pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu.
PSD se comportă că o grupare teroristă.
Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia”, a scris Cîțu.

Reamintim că liberalii au spus că sunt bani pentru creșterea pensiilor, inclusiv prin vocea ministrului Muncii, Violeta Alexandru, prin declarația făcută în 22 mai: „Este obligația Ministerului Finanțelor să prezinte această evaluare la jumătatea anului. Jumătatea anului este chiar curând. Fondurile sunt în buget”.

PSD a anunțat recent că dacă guvernul nu crește pensiile și nu dublează alocațiile, va iniția o moțiune de cenzură.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *