După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Cîțu sugea consoanele. Ciucă se împiedică în ele


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Cîțu sugea consoanele. Ciucă se împiedică în ele”

 • Mi s-a spus ca s-au interesat. Asa sa ii ajute!

 • Domnule Ion Cristoiu
  Si citu si ciuca sunt „vopsiti” ca oamenii americanilor in Romania.citu ar fi si fiul nelegitim a lui mugur manole isarescu.
  Intre Timp.Stirea Zilei.INFORMATIA ZILEI.
  Datoria SUA tocmai a atins 130% din GDP(gross domestic product) cum se numeste la ei,respectiv 30.609.455.999.999 $.GHINION.
  Datoria Creste iar GDP Scade=RECESIUNE.
  Toata Stima Maestre!!!

  • Aici cu voia Dumneavoastra
   SUA au intrat în recesiune tehnică. Noile date despre economie care îl contrazic pe Biden Autor: Irina Chirtoc Joi, 28 Iulie 2022, ora 17:36
   Economia americană s-a contractat şi în trimestrul al doilea, pe fondul unei înăspriri agresive a politicii monetare din partea Rezervei Federale, potrivit datelor publicate joi, 28 iulie, de Departamentul american al Comerţului.
   Noile date ar putea agrava îngrijorările pieţelor financiare că cea mai mare economie a lumii este deja în recesiune, notează Reuters.
   Produsul Intern Brut a înregistrat o contracţie de 0,9% în ritm anualizat în trimestrul aprilie-iunie 2022. Economiştii intervievaţi de Reuters se aşteptau la o revenire a PIB-ului SUA, după contracţia de 1,6% înregistrată în primul trimestru.
   Definiţia tehnică a recesiunii este două trimestre consecutive de scădere a Produsului Intern Brut
   http * s://ziare.com/recesiune-sua * /sua-recesiune-tehnica-scedere- * economica-trimestru-doi-1753600#comments
   tehnic stiintific economic e recesiune
   You can fool all the people some of the time and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time-Abraham Lincoln
   Poți păcăli toți oamenii o parte din timp și pe unii dintre oameni tot timpul, dar nu poți păcăli toți oamenii tot timpul-Abraham Lincoln
   The origin of the phrase „Lies, damned lies, and statistics” is unclear, but Mark Twain attributed it to Benjamin Disraeli
   Originea expresiei „Minciuni, minciuni blestemate și statistici” este neclară, dar Mark Twain i-a atribuit-o lui Benjamin Disraeli

 • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! „Moralitatea ” cetățenilor ucraineni pe timp de război,- bine nu a tuturor ,ci probabil a celor mai înstăriți sau mai „descurcăreți ‘,’- sfidează ridicolul ! Câtă diferență este între comportamentul Reginei Maria – plin de grijă și compasiune față de răniți – și comportamentul doamnei și domnului Zelenski, un comportament complet detașat de pagubele și suferințele poporului ucrainean ! Fără…Cuvinte ! Nu cred că este doar o problemă de dicție a domnului Ciucă ,- când ține un discurs – , ci cred că este și o lene în a gândi și în a formula cuvintele, propozițiile și frazele ! Vă mulțumim pentru un Jurnal Video foarte interesant, superb, Maestre !

  Mulțumim, Maestre !

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog