Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ciudatul caz al tinerei din Giurgiu infectată cu noua tulpină de Covid-19

Așa cum știți, io sunt un mare fan al autorităților române, indiferent cum se numesc ele pe nume și prenume, indiferent de partiduleț. Cum știți (dacă n-ați aflat până acum că e pe toate televizoarele), în Giurgiu o fată a fost confirmată cu noua tulplină din UK de Covid 19. Pe care dragele autorități române au trimis-o acasă. În arest/izolare gen. Ce nu știți, și au descoperit colegii noștri din presa locală, toată familia fetei are covid. Adică încă 5 persoane. Cu cele nu se știe ce se întâmplă, dacă au tulpina UK sau nu. Nu se știe nici ce e cu ancheta epidemiologică a vieții pentru că:

*prefecta de Giurgiu, o liberală, fostă aldistă, amatoare de sinecuri publice/ ministerul energiei, șefă pe la finanțe etc, fană a angajărilor de consilieri personali pe pandemie și bani publici etc etc, nu răspunde la telefon. De 5 ore.
*șeful DSP Giurgiu, alt gomos, nici ăla nu răspunde la telefon. Nici acum, de 4 ore. Nici în general. E și ăsta important plătit din bani publici.
*dacă sunați pe fix la prefectură sau DSP Giurgiu, nici ăia nu răspund. Că au plecat acasă că e vineri. Leafa din coco public merge, proștii înghit.
* În plus, vaccinarea vieții a început acum 2 zile în Giurgiu și s-a terminat azi, la ora 20.00, pentru medici. Deci au avut doar 2 zile, că acum 2 zile a venit vaccinul minune de la Vlăduț Voiculescu sau ceva. Bașca directoarea spitalului județean de urgență din Giurgiu e și aia demisionară. Giurgiu e praf și pulbere. Totul se face pe mucles. Presa locală nu mai poate cu ăștia de ceva vreme. O țară frumoasă avem. Problema e cu oamenii pe care-i plătim.

Jurnal Giurgiuvean: „Pe surse am aflat că tănara în vârstă de 27 de ani, infectată cu noua tulpină de coronavirus este din Colibași, provine dintr-o familie de agricultori și se pare ca cinci dintre membrii de familie sunt infectați de acest virus.

Este practic vorba de un focar familial, cel puțin așa arată ancheta epidemiologică. Ciudat este că niciun membru de familie nu a călătorit în afara țării și nici nu au primit vizite recente din spațiul european. În urma discuției cu specialiști din cadrul DSP Giurgiu, aceștia ne spuneau că în mod normal, persoana infectată trebuia internată urgent într-un spital de faza întâia, cum ar fi ”Matei Balș” sau ”Victor Babeș” aceste spitale având aparatura adecvată , întrucât pcr-ul nu identifică oriunde virusul nou.

https://jurnalgiurgiuvean.ro/tanara-din-judetul-giurgiu-infectata-cu-noua-tulpina-de-coronavirus-a-fost-plasata-in-izolare-la-domiciliu/

(Text de Sorina Matei)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ciudatul caz al tinerei din Giurgiu infectată cu noua tulpină de Covid-19”

  • Au furat si toate izoletele. Au fugit in strainatate si toti specialistii in anchete epidemiologuce. Sa fim bucurosi ca au ramas specialisti la Bals, care au gasit mutantul tocmai la o persoana fara manifestari clinice si mai ales fara sa fi intrat in tara. Aparatul PCR a bubuit si s-au apucat rapid de secventiere. Pacat de medicii care totusi au scoala ca sunt fortati sa minta. Orice se face pentru experimentul vaccin covid. Trompetele se mira ca sunt atatea persoane negationiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *