Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Clotilde Armand a trecut la următorul nivel: „Ceea ce noi facem acum în sector nu este o chestiune de curaj. Este o chestiune de curățenie morală profundă”

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe siteurile de „știri” abonate până să ajung eu primar la banii Primăriei Sectorului 1 atâtea știri false despre mine. La toate acestea se adaugă și declarația președintelui PSD care vrea referendum pentru demiterea mea. Știți de ce? Pentru că le-am deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului. Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și „jurnaliști”. Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem. Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?
Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară. Dar puțini edili vor să vorbească. De frică, neputință, ignoranță sau comoditate. Ceea ce noi facem acum în sector nu este o chestiune de curaj. Este o chestiune de curățenie morală profundă. S-a furat prea mult, s-a tăcut prea mult timp, s-au închis prea mulți ochi la toate fărădelegile. Timpul acestei găști mafiote este la apus. Cinstea și integritatea sunt armele noastre. Fiți alături de mine și vom scrie istorie în comunitatea noastră. Noi mergem mai departe indiferent de minciunile lor.

(Clotilde Armand)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Clotilde Armand a trecut la următorul nivel: „Ceea ce noi facem acum în sector nu este o chestiune de curaj. Este o chestiune de curățenie morală profundă””

  • Observatie: primarul nu e pus sa faca curatenie morala (profunda sau superficiala) ci sa administreze.
    Adica sa rezolve problemele catatenilor care l-au votat.
    Veleitatile personale de Eliot Ness al sectorului nu intereseaza pe nimeni cata vreme gunoaiele zac peste tot.
    Un principiu elementar de management spune ca nu schimbi ceea ce functioneaza.

  • Fără supărare. nu sunt bucureștean așa că pot să am o părere independentă. Prin tot ce spune și ce face vă face de râs pe voi, bucureștenii. Repet ce am mai spus. Contractele cu Romprest sunt ilegale. Deci nu le plătesc. Evident că e din noaptea minții: de ce vă așteptați ca Romprest să vă ridice gunoaiele dacă aveți datorii de 120 mil.? Cu siguranță trăiți în comunism și vă așteptați ca un contribuabil din Vaslui să vă plătească gunoiul.. Rușine!

  • Daca cineva vrea sa distruga USR PLUS,cea mai buna solutie pe care ar avea o respectivul este madam Clotilde.E USR ista madam,sau a intrat acolo ca sa distruga USR din interior??? Imi pun si aceasta intrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *