Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Coaliția funcționează. Dar, pentru siguranță, să fie pregătit și Arafat pentru intervenție rapidă

Nu te poți plictisi la noi, de fapt, îți trebuie pregătire de specialitate pentru a face față evenimentelor.
Alina Gorghiu a avut dreptate, nimic de zis. Coaliția a ieșit evident întărită în urma producerii unor tragedii care au șocat țara, și deja funcționează mult mai bine, partenerii sunt strâns uniți.

De exemplu, la primăria sectorului 1, bebe alb Clotilde, primar USR Plus a întărit colaborarea cu PNL printr-o amenințare directă atât pe FB, cât și în ședința de consiliu cu partenerii de la PNL, pentru că lucrurile nu mergeau cum plănuise Cloti.
Azi, coaliția a continuat întărită. Viceprimarul PNL ne anunță că este forțată de bebică alb chiar să plece din birou, așa cum s-a exprimat foarte clar încă de ieri. Toate acestea pe când amândoi partenerii erau ocupați să taie finanțarea de la 4 mari spitale aflate, ce ghinion, în sectorul 1 al Capitalei.

În acest timp, ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, face o mișcare populistă de neînțeles pentru primarul susținut de coaliția de dreapta Nicușor Dan. Evident neinformat de decizia lui Plicușor de a opri programul autobuzelor școlare început de Firea din pur populism, după cum a precizat chiar Plicușor, ministrul educației face azi un apel către autorităţile locale să încerce să „rezerve” mijloace de transport pentru elevi, având în vedere că posibilitatea de infectare este foarte crescută pe parcursul transportului.
Și ziua nu s-a terminat.
Coaliția funcționează. Dar, pentru siguranță, să fie pregătit și dl Arafat pentru intervenție rapidă.

(Text de Ligia Enache)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *