Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

Comentarii

32 comentarii pentru articolul „Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale”

  • Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze
    :)))
    :))))))

    pai de ce?!, ei ..pună la urma doar s au antrenat pentru ca în noua pandemie care sta sa vina, propovăduită …pe repede nainte de oms, sa se dovedească și mai buni :))

    • dom Tucker …mai bine așteaptă și pandemia care vine, ..pesemne in curând având în vedere graba maninfestata de oms, și după ce trece și asta …așteaptă scuze …doi Intr unul:)),adică o singura scuza pentru ambele pandemii :),
      pare a fi mai eficient

    • @Online
      Ia uite Online…tot cu Razboi si de actualitate…2 Miliarde $
      „Întâlnire de taină a lui Raed Arafat cu un om de afaceri, la invitația Ambasadei Americane, arată la comenzile cui răspunde șeful DSU, a afirmat jurnalista Anca Alexandrescu. Într-o intervenție la Realitatea Plus, realizatoarea Culiselor Statului Paralel a opinat că instituțiile statului n-ar trebui să rămână impasibile după un astfel de episod, când în joc sunt peste două miliarde de euro, pentru un sistem de alarmare a populației. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la Raed Arafat, dar fără succes.
      Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a avut o întâlnire cu o delegație condusă de afaceristul Ștefan Codruț Osain. El i-a prezentat „Sistemul de notificare în masă – sistem național de avertizare și coordonare vocală pentru dezastre naturale, acte de terorism, conflicte civile, pentru interesul esențial de securitate al țării”, dezvoltat de compania americană Genasys. De astfel, reprezentanții Departamentului pentru Situații de urgență au transmis că întâlnirea a fost organizată la invitația Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.
      „Începem astfel să vedem cine se află în spatele lui Raed Arafat, pentru că noi demult ne întrebăm cine se află în spatele lui, de nu reușește să-l dea jos nimeni, indiferent de eșecurile și catastrofele pe care le înregistrează departamentul său?
      Să ne amintim doar de accidentul aviatic din Apuseni, de Colectiv sau de Crevedia, pentru că lista este lungă. A picat tot timpul în picioare, cu toate că au plecat miniștri, partide, guverne, el a rămas. Iată că aceste dezvăluiri arată că Raed Arafat acționează la ordinului Ambasadei Americane. Este inadmisibil, în condițiile în care guvernul României nu a făcut niciun demers oficial, nu există niciun caiet de sarcini, nicio intenție, nicio licitație, ca domnul Arafat să aibă o întâlnire cu niște reprezentanți ai unei companii, doar pentru că i-a invitat Ambasada Americană.
      Raed Arafat vrea un sistem de alarmare a populației. Întâlnire de taină cu un afacerist
      Aș fi înțeles să se întâlnească cu mai multe companii, ca statul român să-și manifeste interesul de a achiziționa un astfel de sistem. Mai mult, la compania respectivă lucrează niște foști angajați la MAI si aici este o situație asemănătoare cu ceea ce prezint eu de câteva săptămâni la Culisele Statului Paralel, că un grup de 3 înalți foști ofițeri SIR s-a adunat în jurul unui grup de tineri care fac afaceri IT pe bani foarte multi.
      În cazul sistemului de alarmă vorbim de 2 miliard de euro, este o suma uriașă. Este exact ca în cazul digitalizării, de ani și ani băgam sute de milioane de euro și tot nu avea digitalizare,” a afirmat Anca Alexandrescu.”
      https://www.realitatea.net/stiri/actual/anca-alexandrescu-da-cartile-pe-fata-ce-se-ascunde-in-spatele-intalnirii-lui-arafat-cu-un-om-de-afaceri-la-invitatia-ambasada-americana_6606cd2b3cfab70cfb34f539
      „Corneliu Vadim Tudor
      November 22, 2012 ·
      Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, e agent dublu: palestinian şi american
      Mulţi dintre noi şi-au pus întrebări despre jocul pe care îl face Raed Arafat şi cum a rezistat el de-a lungul mai multor guverne, cu proiectul de intervenţie medicală rapidă, numit SMURD – un serviciu care s-a constituit aproape din nimic. Conform unor surse din Serviciile Secrete, foarte documentate asupra activităţii individului, povestea acestuia este următoarea. În 1986, palestinianul Raed Arafat, tînăr sublocotenent al Serviciilor de Informatii palestiniene, a fost trimis în România, sub acoperirea de student străin, în cadrul programelor de şcolarizare a tinerilor din ţările arabe, prin care România încasa, în anii ’80, sume substanţiale în valută, de la statele ai căror cetăţeni erau propuşi pentru diverse calificări.
      Apoi, în 1990, el a obţinut diploma de doctor la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca, după care a efectuat perioada de rezidenţiat în anestezie – terapie intensivă la U.M.F. Cluj şi U.M.F. Tîrgu Mureş. Din septembrie 1991 şi pînă în prezent, Raed Arafat este cunoscut ca fondator şi coordonator al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Mureş (SMURD) şi i s-a creat o aură de erou. Sursele noastre spun că, în afara gradului din spionajul palestinian, Arafat a fost racolat, în 1993, şi de Serviciul de Informaţii al Marinei Militare americane. Acesta a fost şi momentul în care SMURD-ul, care, pînă atunci, părea tema de casă a unor entuziaşti, a început să crească precum Făt-Frumos, ajungînd la stadiul de fundaţie finanţată de la Bugetul de Stat, devenind parte componentă a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Iniţial, SMURD era gîndit ca o unitate de urgenţă, menită a se dezvolta pe banii românilor şi a fi experimentată tot cu aceste fonduri. În final, SMURD ar trebui să ajungă principala unitate de intervenţie, în caz de necesitate, care să poată răspunde, în situaţii de urgenţă, apelurilor ce ar putea veni de la bazele NATO. Baze care, atunci, la momentul 1994, erau planificate a fi instalate în următorii 25 de ani pe teritoriul României. Aceasta este şi explicaţia faptului că pe Arafat nu l-a mişcat de la comanda SMURD nici un guvern, indiferent cine a fost premierul, iar atunci cînd i s-a oferit funcţia de ministru al Sănătăţii, de fiecare dată a refuzat-o nonşalant – pînă recent, cînd, probabil, a primit ordin, de la stăpînii săi americani, să accepte temporar însărcinarea. Exact cu acest statut foarte dubios al lui l-a şantajat Traian Băsescu. Reamintim mesajul telefonic (SMS), pe care i l-a dat preşedintele PRM acestui felcer palestinian, la data de 18 ianuarie 2012: „Dragă doctore Raed Arafat, deşi sînt departe de ţară, am aflat că ai fost chemat la Palatul Cotroceni (probabil prin apel telefonic la 112). Am fost informat de ofiţeri ai Serviciilor Secrete că, în stilul lui cunoscut, Traian Băsescu te-a şantajat cu nişte Dosare de apartenenţă la structuri informative străine – dar eu nu pot crede una ca asta!”
      https: //www.facebook.com/corneliu.vadim.tudor/photos/a.975908612429885/493770397310378/?type=3
      Weekend Frumos Online!!!
      vali
      🙂

      • pai ..mie mi se pare …de bun simt sa fie cum se zice aici :))
        la ce altceva sa te aștepți de la un …sat fără câini ..ce suntem ?! :))

        pornim de la realitatea că suntem un sat fără câini. având aceasta referință …toate celelalte se vad ..altfel, poate 🙂
        cu aceasta referință pe masa ….ce se zice mai sus devine ceva ..de bun-simț,…nu mai tresare nimeni cînd aude asta. ți se pare că tresare cineva?:))

        • sat fără câini ..ar fi ceva:)), nici asta nu suntem:), satul hrănește câini, însă ei sunt potăi, in plus mai dau din coada și stau sa fie mângâiați ..de oricine le da ceva de ros :))

          • cred că o fi fost o vreme și cînd paici găseai câini ciobănești …puri, însă vremurile alea se pare că au apus 🙂

            numa corcituri la piata’)), caută tu un câine ciobănesc pur și ..vezi daca e simplu sa gasesti.
            in canise consacrate găsești ..oficial! exemplare metisate …vândute ….cu acte! , ba chiar pe post de ‘referinte’:))

            doar pe …lîngă stane vechi, cu rinduieli vechi, mai găsești ciobănești românești pur singe :))), însă în stanele astea există baci, exista căpătâi, exista rînduială transmisă din generație de căței in alta și alta generație de catei.
            acum câini ciobănești găsești și la bloc, sibsintvfusi chiar și la …tuns, că …ce sa faci la bloc cu atâta par pe tine :))))

  • cea care tinde sa prinda contur e ‘starea de razboi’

    care se manifesta ca o reactie plenar disproportinata manifestata in fata unui ‘stimul …mai degraba natural'(asta e laitmotivul tuturor reactiilor plenar disproportionate, e musai sa fie prezent un stimul care poate fi asimilat in acest fel, pentru ca altfel ‘autodemolarea’ nu se manifesta, deci lumea mare, insa veche, nu s ar mai duce pe copca, deci n ar mai avea un sa se mai nasca Noua Lume )

    • pentru a ajunge la ‘starea de revolutie mondiala’, unde revolutia mondiala poa sa se si manifeste …la liber, e necesara o trecere de/prin ‘starea mondiala de razboi’, care tre musai sa se manifeste, insa in mod fundamental in lipsa unui razboi mondial, ba chiar si in lipsa unui razboi pur si simplu

      cum spuneam …e necesara aroma mondiala de razboi, nu razboiul mondial
      adica e un soi de …’stare mondiala cu gust de razboi ‘, …colorata natural in ‘culoarea razboiului mondial’, deci culoarea nu e toxica nici pentru agresori nici pentru agresati :))))

      • daca cu avioane nu merge, atunci sa aduca iar la cot de strazi masinile alea de teren d epe vremea pandemiei, …pe care sa puna de data asta barim un tun , hai doua, iar tipilor care stau cu automatele la indemana sa le dea niste …ocheane:)), cu care sa sruteze cerul in cautare de …drone. da ocheanelel sa fie performante, sa poa sa vada clar daca pe drone sint sau nu sint litere chirilice :)))))

  • Festivalul manipulării cetățenilor cu sondaje de opinie este în toi. Dacă cineva din presă ar scutura bine fiecare candidat, cu siguranță ar scoate la lumină scheletele din dulapul fiecărui aspirant la o funcție publică; momentan abia va urma să înceapă campania electorală.
    PSD-ul și TikTok-ul par a fi incompatibili. N-au nimic serios de comunicat. Numai lozinci au în cap, deci vor avea 0 urmăritori…

  • Nu e o prostie domnule Cristoiu chestia cu puii vopsiti. Eu am cumparat pui de la Mega Image, pui vegetarian (!!!!) se numeste , e galben. L-am spalat si a iesit culoarea de pe el, eu spal carnea indiferent de ce se spune, ca nu e bine, etc. La fel si cu acelasi tip de pui de la Lidl….Nu maicumpar, sunt bani aruncati, pt ca e mult mai scump. Cumpar carne de porc de la macelarie, si o spal si pe asta, nu iese culoare….. asa ca, dl Horia Constantinescu nu a mintit….mint toti din industria carnii. Le spun tuturor care neaga – faceti acest experiment, veti avea o surpriza.

    • asa zic si eu, ca nu e o prostie. nu e cu nicio suparare daca pe etcheta scrie citet ca puiul contine coloranti, pot specifica ca e vorba despre coloranti naturali, daca doresc

      ‘protectia consumatorului’ e una dintre cele citeva esente ale statului. daca aceasta esenta e …colorata, aditivata, etc,…in rezumat buita, asa e si statul, indiferent ce altceva o ingruga el …la televizor

      • ‘satul’ se da in vileag in doua locuri.
        presa
        protectia consumatorului

        cum sant astea asa e si statul

        • @Online
          Azi e o zi linistita,nici o stire care sa merite atentia…sfarsit de saptamana…weekend…a obosit si „serviciul de informatii al Presei”…
          Weekend Frumos Online!!!
          vali
          🙂

        • @Online
          De fapt…vezi modelul…patternul…ieri scria in ziar ca astia din guvern vor sa le mai dea militaurizatilor foloase necuvenite si ca armata s a dezintegrat…si azi apare asta…in conditiile in care nu au fost atacuri rusesti la Reni…Izmail…miroase de la o posta a facatura…stii continuarea…se inflameaza ca sa nu zic ca se basica…il convoaca pe ambasadorul rusilor…o rusine a ajuns tara asta…
          https://www.g4media.ro/video-primele-imagini-cu-resturile-presupusei-drone-cazute-langa-braila-fragmente-cu-inscriptii-in-alfabet-chirilic.html
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • e …legata de asta: ‘După atacul masiv al rușilor, Polonia și-a mobilizat avioanele proprii şi pe cele aliate (ziarecom)
            nu mai conteaza ca atacul a avut loc in ucr, unde pica rachete si drone de vreo doi ani de zile.
            mirarea mea e ca …noi n am mobilizat avioanele aliate ca reactie la ..aproximativ drona aia cazuta …undeva prin estul tarii,
            ca despre alea ale noastre inca n am aflat daca chiar zboara:))

          • @Online
            „mirarea mea e ca …noi n am mobilizat avioanele aliate ca reactie la”
            Pai n au ce sa mobilizeze…au 6 piloti antrenati pe primul modul la f16…stiu sa le decoleze si sa le aterizeze…Atat…mai e o stire…ca au venit englezii cu 6 eurofighter in Romania…astia…adica militaurizatii locali n au nimic…
            https://www.g4media.ro/sase-aeronave-eurofighter-typhoon-la-baza-mihail-kogalniceanu-pentru-misiuni-de-politie-aeriana-intarita.html
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • stiu sa le decoleze si sa le aterizeze…Atat

            :))
            pai …e suficient, ca nu nevoia de razboi se manifesta, ci nevoia de ‘stare de razboi’, deci e suficient sa decolezi, sa i bagi in sperieti pe bietii oamenii zburind ..la cit mai joasa altitudine, dupa care sa aterizezi,….indiferent daca ea e cu chiu cu vai :))
            si …mai tre sa inunzi televizoarele cu stiri ‘de razboi’ 🙂
            creca o sa le iasa…

          • noi …nu ne am ferit deloc, toti stiu ca daca tre sa mergem la razboi atunci …in vreo luna, doua vom reusi si noi sa urnim, barim pentru citeva ore, ‘masinaria de razboi’ …infernala :)))))

          • @Online
            Online…vezi imaginile…ca cica pe resturi apar litere chirilice…si zici ca e o coala a 4 pe camp…FACATURA.
            „Portalul local DeBraila.ro a publicat vineri primele imagini cu resturile presupusei drone căzute în Insula Mare a Brăilei, la circa 8 km de orașul Brăila.
            Imaginile arată fragmente metalice cu inscripții în alfabetul chirilic.”
            https://www.comisarul.ro/articol/video-imagini-in-premiera-cu-resturile-dronei-cazu_1532389.html
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • ‘deci e suficient sa decolezi, sa i bagi in sperieti pe bietii oamenii zburind ..la cit mai joasa altitudine, dupa care sa aterizezi,….indiferent daca ea e cu chiu cu vai :))’

            adica …se inocuiesc nino-nino urile salvarilor cu huruitul avioanelor :)), lectia deja e invatata :)))

          • @Online
            „adica …se inocuiesc nino-nino urile salvarilor cu huruitul avioanelor :)), lectia deja e invatata :)))”
            Da Online…unde locuiesc in Dr Taberei…la 3 dimineata cand nu e nici o masina in trafic pe strada cu trei benzi pe sens trece „salvarea” cu „nino-nino” la maxim…scopul e clar…ca in pandemie-plandemie…sa terorizeze oamenii…
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

  • coalitia se manifesta ….ca un efect.
    valul ‘nationalist’ e cazuza.

    valul nationalist e la rindul sau un efect.
    cauza rezida in ‘starea de fapt’, in felul in care arata realitatea.
    cetatenii au ajuns la concluzia ca ‘starea de fapt’ incepe sa fie ‘dusa rau cu pluta’. aceasta concluzie a nascut dorinta de …intoarcere la o stare anterioara, lla o intoarcere ‘acasa’, acest ‘acasa’ fiind identificat ca fiind ‘natia’.

    deci valul nationalist are drept cauza …’starea de fapt’, mai exact ‘actualele partide’ …care sint identificate ca fiind responsabile de ‘starea de fapt’, aia care e ‘dusa cu pluta’ in ochii unor cetateni.

    iata ca in poveste apare un soi de cos, in care sint varate …toate partidele de pina acum, ele, indiferent cum le o chema, fiind identificate de catre ‘valul nationalist’ ca fiind ‘responsabilii starii de fapt, aia dusa cu pluta’

    prin urmare oricum avem o ‘impartire’ naturala …pe piata politica,
    partidele vechi, care au fost ‘gasite’, chiar si subliminal, responsabile de …tot raul care ne inunda de citiva ani.
    si partidele noi, care vin si spun ca starea de fapt nu mai poate continua, …ca daca se mentine tendinta ne va lua naiba pe toti:)))

    de unde rezulta ca pnl psd …n au facut ele o alianta din nus ce motive sofisticate,
    ci pur si simplu pentru ca, fiind oricum pusi in mod natural in acelasi cos,
    e mai bine sa …se adune, sa stranga rindurile in fata …celuilalt cos, celuilalt ‘taler’,
    care e reprezentat de ‘partidele nationaliste’ care ‘se dau’ pe valul anti, anti ….tacaneala proprie ‘starii de fapt’
    ( care sint definite asa, nationaliste, …doar pentru faptul ca cetatenii simt pe pielea lor ca ‘dusul cu pluta’, tacaneala ‘starii de fapt’ a depasit toate limitele bunului-simt, caz in care …i a apucat dorul de ‘casa’, de ‘acasa’, acest acasa fiind in acceptiunea lor …natia, care la rindul ei era privita ca pe ceva natural, de bun-simt, ca de asta a si fost identificata cu acest ‘acasa’… )

    prin urmare s au unit pentru ca alta varianta nu aveau. si nu aveau pentru ca alta varianta pur si simplu nu exista.
    ( aici poate fi identificata si anomalia din dinamica aur, care ii aduna pe toti de pe piata impotriva psd-pnl, in loc sa i adune pe toti de pe piata impotriva ‘responsabililor …eventual si istorici, ai ‘starii de fapt’, aceasta anomalie …taindu le din elan, din potential, pentru ca nu te poti asocia cu ceva …care prin definitie lupta impotriva ta, a valului nationalist pe care l reprezinti si care s a nascut …tocmai ca reaactie la …tot ce au facut ‘toti cei dinainte’ si care s a dovedit ‘o ducere cu pluta’, o departare de tot ce e de bun-simt )

    • faptul ca ‘sistemul politic’ e anapoda din nastere se poate observa cu plenara claritate chiar in felul in care aur se manifesta.
      el nu se defineste ca fiind …’o intoarcere la Radacina, la Bunul-Simt’,
      el nu propovaduieste intoarcerea la Radacina, de care s au departat ‘toti ceilalti de pina acum’, dovada fiind chiar ‘starea de fapt’ a realitatii, azi,
      ci …psd-pnl :)))) :)))))))))))))), motiv pentru care s ar putea uni impotriva acestor doua partide inclusiv cu …alte partide care la rindul lor au ‘demonstrat’ ca s au departat de Bunul-Simt :))
      daia aur e si el …’un corcit’,…deci numai aur nu e:)), deci despre aur am putea spune ca e aurit, insa …cu niciun chip ca e de aur, pentru ca a demonstrat deja ca nu e

      rezumat: psd-pnl e …maximul, mai mult de atit nu se poate, indiferent cit ai vopsi cioara si indiferent ce o insemna asta la vot,
      aur e …minimul, mai putin de atat nu se poate, atica aur a fost corcit in mod maximal, mai mult de atit ar insemna sa ‘strici’ indirect si constructia ailalta, psd-pnl :)))
      deci ‘cineva’ a incercat sa o dea la pace, insa tare mi e ca a facut asta in lipsa Pacii :)))

      • initial m am gandit ca …sa vezi ca aur va propovadui intoarcerea la Radacina, dindu se pe val, insa ulterior s a dovedit ca acest potential e …o caciula prea mare pentru ei. ei, de fapt, s au nascut din aceeasi radacina di care s au nascut si ‘ceilalti’, impotriva carora cica lupta, acum, adica psd-pnl :))
        creca e greu sa faci politica …pe bune, sanatoasa,…pur si simplu naravul din fire n are lecuire, deci …si daca te apuci sa faci ceva nou-nout, naravul ti l vei pastra. aur si l a pastrat, clar

        pe piata politica nu exista partid care sa propovaduiasca ‘intoarcerea la Radacina’ pe vremurile cind ‘starea de fapt’ e inundata cu ‘tendinta de departare plenara de Radacina’.
        pur si simplu nu exista.
        chiar simplul fapt ca nu exista un astfel de partid e …aberanta :)))

        • in fapt …nici nu exista un val nationalist!
          reactiunile pe caredin ce in ce mai multi cetateni le poarta sint indreptate imporiva departarii de Bunul-Simt, de ….Drepturile Naturale, pina la urma de Natura (a, ca si natia e privita ca pe ceva de bun-simt, in care bunul-simt era prezent, in care Natura era vazuta ca fiind …de al casei, asta da, asa e, insa nu vorbim despre un val nationalist, ci despre o dorinta de intoarcere la Radacina, la Drepturile Naturale, la Bunul-Simt ( si e asa pentru ca lumea e inundata cu …lipsa Identitatii, cu drepturi artificiale, cu nesimtire, toate tinzind sa devina pure… )

          • potentialul care s a nascut
            ca Reactie la Actiunea care a avut ca scop inundarea lumii mari cu ‘lipsa identitatii, drepturi artificiale, nesimtire’
            e unul care propovaduieste intoarcerea la Radacina, la Natura, la Drepturile Naturale, la Bunul-Simt.

            el e ..uriesesc. adica …jumatate din potentialul disponibil. cealalta jumatate fiind cel propriu Artificializarii, Noii Lumi, Lumii Anti, Antinaturala, Artificiala.

            orice partid care nu propovaduieste intoarcerea la Radacina, care inseamna o intoarcere la starea de echilibru, adica o intoarcere a Natura, cu fata catre Natura, se va dovedi ca e unul care propovaduieste, direct sau indirect, Noua Lume, adica Lumea Anti, aia care are ca esenta Antiadevarul

      • cel care demostreaza fara tagada ca actualul sistem politic e bolnav in mod fundamental e chiar aur, care …bolnav fiind, a fost incapabil sa recunoasca pe de a ntregul potentialul din care se infrupta, corcindu se.

  • Grindeanu mai bine ar pune pe tik tok filme cu podul peste calea ferată Ploiești Urziceni.
    Autostrada spre Iasi se desprinde din autostrada Bucuresti Ploiesti și ca să o ia spre nord trece peste calea ferată Ploiești Urziceni care în prezent nu este electrificata.
    Sa faca ministru un film să ne spună că podul peste calea ferată nu este prea jos și că electrificarea căii ferate mai este posibilă.
    Numai că nu cred că este posibil că podul ăla este prea jos.
    Că tot vrem mijloace de transport prietenoase cu mediul.
    Cred că adevăratul film de tik tok ar fi să se ducă cineva și să l întrebe de podul ăla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *