Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Combinațiile lui Ciolacu între moțiune și congres pentru a face economii la partid

PSD pare, dar doar pare, decis să dea guvernul Orban jos, pe care tot ei l-au pus în luna martie, la solicitarea președintelui Iohannis, atunci când niciun penelist nu a venit la vot, fiind suspecți de Covid19, susține deputatul Cătălin Nechifor.

Parlamentarul de Suceava explică la ce tertip a recurs președintele interimar al PSD. „Cât de rău a putut să ajungă Marcel Cioacu, să convoace sesiune extraordinară doar că să aibă motiv oficial să-și deconteze parlamentarii PSD transportul și diurna pentru participarea la Congresul de alegere a președintelui partidului.

Altfel nu pot înțelege decizia de a convoca o sesiune pentru o singură zi, doar ca să citești motiunea de cenzură, care zic ei că se va dezbate, eventual, în sesiunea ordinară din septembrie.

Practic, aleșii neamului se vor deplasa la București joi, vor asista la o ședință comună a Parlamentului cu miză doar pentru alegerile interne din PSD, vor participa vineri la ședințele informale de zi la partid și de noapte la terasele ferite de ochii opiniei publice, în care se vor negocia la sânge funcțiile politice naționale, urmând ca sâmbătă, pe 22 august, să-și „aleagă” noul conducător al partidului.

Toata afacerea asta ar costa vreo 20 de mii de euro. Un mizilic! Dar care vine, nu pleacă!

Asta, în condițiile în care PSD a primit oficial o subventie de la stat de 3 milioane de lei, adică vreo 600 mii euro”, spune Nechifor.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *