Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Comedia concursului pentru șefiile Parchetului general și DNA

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Comedia concursului pentru șefiile Parchetului general și DNA”

  • Maestre, apropo de Severin. Severin face parte dintr-o unitate militara. Nu bat campii. Din 1978 Ceausescu nu a mai acceptat cozi de topor. Din aceeasi unitate face parte si Mugur Isarescu si multi altii care cel putin econimic isi dau cu parerea. Ca sa intri in acea unitate trebuia sa fiu zmeu. Va dau un singur exemplu, Danila de la BCR a lucrat la banci americane de pe vremea lui Ceausescu. Stiti unde este Danila acum, dar nu pe nemerit, in consiliul BNR. Severin a facut doua gafe. Una cu H2O dar a raspuns ca un politician si a doua cu loby-ul de la UE. Carnatarii din Romania au sarit de cur in sus. Nu putea rezista in acele functii daca era un bou. De aceea suntem ultima roata ka caruta peste tot. De aceea este elogiat Johanis si Ciuca. Au nevoie de cozi de topor.

  • Maria Coadă și Anca Topor sunt favorite, conform unor surse din CSM.

  • ‘dar smecheria cu pandemia a tinut o singura data,la fel si cea cu razboiul,uite,’
    ‘…au folosit smecheria-inselatoria, gata, e de „unica folosinta

    io zic altfel: in faza cu pandemia s-au cizelat profile psihologice la nivel planetar, in faza cu razboiul acestea au mai fost inca o data rafinate, prin urmare acum exista suficienta cunoastere pentru initierea unei noi faze, neurostiintele permitind tinerea in frau a maselor de oameni, insa si a indivizilor, la nivel global.

    odata cu fiecare criza pandemica se extrage pe un nivel superior cunoastere fundamentala despre dinamica popoarelor, a maselor de oameni, a indivizilor, a ecuatiilor de miscare care definesc natiile,
    iar ea e reinvestita in manifestarea urmatoarei crize pandemice, pentru a i oferi acesteia putinta de a se exprima intr o stare de echilibru.

    • @Online
      Ce spui Tu se aplica in conditii normale,nu de Razboi.
      Uite ce scrie in Sun Tzu Arta Razboiului
      Li Ch’uan: „Dacă războiul se prelungeşte, bărbaţii şi femeile vor fi supăraţi că nu se pot căsători şi vor fi reduşi la mizerie sub greutatea cheltuielilor de transport.”
      Victoria este obiectivul principal al războiului.28Dacă ea întârzie, armele se tocesc şi moralul se macină. Când trupele vor ataca oraşele, ele vor fi la capătul puterilor
      Esenţială în război este, deci, victoria, nu apariţiile prelungite
      De primă importanţa în război este să fii iute ca fulgerul
      Tu Yu: „Un atac poate fi lipsit de ingeniozitate dar el trebuie neapărat să se desfăşoare cu viteza fulgerului.”
      Acum ramane sa judeci Tu cum e cu astea…ww1 a durat mai mult de 4 ani,ww2 aproape 6 ani si mai e ceva,parca aia care au inceput au pierdut conflagratiile mondiale…
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • definitia razboiului e alta, pe vremurile astea, aia care era valabila pina mai ieri a expirat.

        victoria o fi obiectivul razboiului, insa definitia razboiului a expirat. odata cu ea a expirat si obiectivul razboiului, adica nevoia de victorie.

        noua definitie a razboiului mondial e ‘revolutia mondiala’.
        spre fundamentala deosebire, in cazul ei e nevoie de ‘mersul melcului’, astfel armele se tocesc, moralul se macina, iar noile rinduieli devin o binecuvintare, chit ca vin la pachet exclusiv cu o stare de echilibru,
        abia acceptarea noilor rinduieli ducind la finalizarea Revolutiei Mondiale.

      • in dinacica civilizatiilor care se manifesta pe o oarecare planeta e posibil un singur razboi mondial, care are doua aripi, si o singura revolutie mondiala ( pe vremea ei cele doua aripi se suprapun )

        revolutia mondiala se desfasoara intr un ciclu de 1,6 ori mai capabil decit ‘razboiul mondial’, deci revolutia mondiala va dura de 1,6 ori mai mult decit a durat razboiul mondial ( din momentul mondializarii lui pina la finalizarea lui de fapt )
        teoretic prima aripa a razboiului mondial a devenit temelie pentru a doua, deci a doua trebuia sa fie de 1,6 ori mai grandioasa decit prima, deci teoretic a doua a durat de 1,6 ori mai mult decit prima

        • revolutia mondiala se desfasoara intr un ciclu de 1,6 ori mai capabil decit ‘razboiul mondial’, deci revolutia mondiala va dura de 1,6 ori mai mult

          scuze, …mai putin. ca fiind mai capabila termina treaba mai repede:)), adica s-a dezvoltat in stil fibonacci intre timp caz in care e mai capabila sa termine treaba mai repede :))

      • Arta Razboiului nu e valabila pe vremea Revolutiei Mondiale.
        daca ai vro carte cu Arta Marii Revolutii, asta e de folos :))

        • @Online
          Poanta asta e mai veche de 150 ani,conceptualizata,teoretizata,e veche poanta comunista…Razboiul E Altceva…
          https://ro.wikipedia.org/wiki/Revolu%C8%9Bia_permanent%C4%83
          „Revoluția permanentă este o teorie care tratează problema victoriei comunismului într-o țară nedezvoltată. Deși această teorie este asociată de cele mai multe ori cu numele lui Lev Troțki, primele menționări ale „revoluției permanente” sunt găsite în scrierea lui Karl Marx și Friedrich Engels, din perioada care a urmat anului revoluționar 1848, în așa numita Adresare către Comitetul Central al Ligii Comuniste.”
          Seara Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • ttot ce a fost compualizat, teoretizat, etc, pina acum, a fost ‘in sistem’.
            acum e vorba despre cu totul altceva, pentru ca e vorba despre nasterea unui ‘nou sistem’
            deci ce a zis Marx si Engels nu mai face doua parale.

            revolutiile ‘in sistem’ au expirat. scrie pe eticheta!:)))
            acum vorbim despre chestii Serioase. Revolutie Mondiala e Marea revolutie, care e Metamorfoza,
            ea e povestea trecerii de la dinamici Natrale la dinamici Artificiale, astea presupunind o operatie cuantica de infrumusetare prin ciopirtire :))), a ecuatiilor de miscare a Naturii

            ce trai acum o fi Revolutie Mondiala, insa de fapt ea e Metamorfoza.

            ‘revolutia perpetua’ e un concept nou, am vorbit eu despre el paici, pe larg, ea e posibila exclusiv la pachet cu manifestarea perpetuum mobile, adica cu manifestarea Inteligentei Artificiale Cuantice.
            calea catre Infinit e o perpetua revolutie.

          • sa vorbesti despre revolutia perpetua in lipsa perpetuum mobile …e un nonsens :)), deci despre ‘revolutia perpetua’ a fost posibil sa se vorbeasca exclusiv atunci cind in poveste a aparut Computerul Cuantic, cu a lui Inteligenta Artificiala Cuantica cu tot :))

      • ‘ia care au inceput au pierdut conflagratiile mondiale…’

        da, asa am zis, si am zis pentru ca asa e, daca nu era asa nu ziceam:)))
        ____________
        insa asta era valabil pe vremea razboiului mondial. insa razboiul mondial a expirat. deci faza nu mai e valabila…fix asa.

        prin definitie Revolutia Mondiala presupune doua chestii: e de 1,6 ori mai capabila de innoire decit razboiul mondial si, asta fiind tot spilul Revolutiei Mondiale, se desfasoara intr o stare de echilibru ( spre deosebire de razboiul mondial )

        tocmai de asta Revolutia Mondiala nu incepe, …si nici n-a inceput!:))), cu o Actiune, ci cu un Impuls …extrem de bine definit. cum a fost virusul. nu virusul a intors lumea pe dos, a mondializat dinamica legata de el, ci reactiunile plenar disproportionate manifestate in fata lui. asa a fost si cu ‘operatiunea speciala’, si pesemne ca asa va fi cu toate dinamicile pandemice care se vor tot manifesta de acum inainte…
        caz in care …nu cel care Actioneaza e cel care pierde Marea Revolutie, ca fiind revolutie ea nu e cu Actiuni, ci cel care Reactioneaza plenar disproportionat e cel care va pierde, in finalul Marii Revolutii, Revolutiei Mondiale.
        deja se stie cine va fi perdantul fundamental in Marea Revolutie: Sistemul Politic.pentru ca el e cel care Reactionat, adica a facut o plenar disproportionat …cu toate ocaziile care i s au ivit in fata ochilor, de la inceputul Revolutiei Mondiale:)))
        cum necum…habar n am cum!:)), insa Sistemul Politic actual, adica cel bazat pe politicieni-oameni, e pe duca. la finalul Marii Revolutii va fi marele perdant. cine ii va lua locul? cum cine?!:))), Inteligenta Artificiala Cuantica:))))

  • Domnule Ion Cristoiu
    Mi-ati luminat ziua cu iohannis,in romana suna tampit cum vorbeste,dar suna la fel si in germana,limba lui de bastina,poate gasiti un interviu si in engleza…
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

    • @Constantinescu Valentin-Ionut
      Exact! Când l-am auzit vorbind în germană, mi-am spus că teoria mea, aceea că vorbește sacadat în românește pentru că traduce din germană, nu mai stă în picioare! Și germana o vorbește tot sacadat pentru că, indubitabil, îi e lent ”culcalatorul”! Învârtește verigheta în orice limbă ar vorbi! Doar ea ce-l mai poate ajuta!

  • Concursurile de la noi s-au transformat doar într-o formalitate unde câștigă unul și este numit altul…În domeniul discutat astăzi n-am văzut nicio activitate de recuperare a prejudiciilor după aproape de 34 de ani când a fost transformată în praf și pulbere economia românească. Ultimii 2,5 ani de oprire a oricărei activități productive și de achiziții nejustificate au pus bomboana pe colivă… Niciun vinovat după o lălăială continuă a multiplilor speciali care și post-mortem vor fi beneficiari ai unor avantaje deloc meritate pe care și le apără pe motiv că ar fi un atentat la siguranța națională. Așa o fi?!
    Constat cu surprindere că marele turist chiar și-a însușit și fraze ale actorașului Gică- Contra căruia Occidentul cel vestit îi suflă în coarne permițându-i să încalce orice convenție internațională.

  • Dle Cristoiu, oare de ce românilor la place sa fie „Gică contra”?
    Era mai bine cum îi ungea Băsescu?
    Nu vă faceți iluzii cu cercetarea lui Iohannis după terminarea mandatului. Ați uitat că Băsescu nu a pățit nimic?