Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Comisia Europeană anunță că Ucraina ne va invada în continuare cu cerealele ei

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Comisia Europeană anunță că Ucraina ne va invada în continuare cu cerealele ei”

  • Domnule Ion Cristoiu
    Nu stiu daca v-ati gandit la asta,iohannis de ceva timp e foarte relaxat,extremul orient,america de sud,1 mai muncitoresc la Neptun,”ordonanta” ciuca s-a fleoscait si umezit ca o fata mare de stabiliment…”oameni buni”…citu dupa 9 ani de studii in america a descoperit ca Romania e in faliment,din 2018 e in faliment,doar ca iti trebuie un deceniu de studii la licuricia sa afli asta…cineva scria ca astia pleaca intr-o veselie din sri…hellvig si ionescu vroiau sa-si aranjeze niste posturi caldute in „diplomatie” pe model maior si nato…dar a picat „combinatia”…au fost la americani acum vreo luna si nici macar „make photo”…cam asta e „planul informational-campul tactic”…Mie mi se pare ca marionetele astea dupa ce au fost folosite de toti…americani…europeni…etc…”danseaza de capul lor” acum…iohannis isi face de cap pe titanic…ciuca are frica-n oase mai ceva ca in Iraq…citu face pe lupul moralist dupa ce a adaugat vreo 20 Miliarde Euro la datoria Romaniei…l-a depasit ciuca…asta a pus peste 30 Miliarde Euro in plus in carca oamenilor…sobolanii aia din sri fug…militienii se aresteaza intre ei…cam asa arata…”se retrage oceanul” inainte de tsunami…
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

    • Domnule Ion Cristoiu
      CONSTITUŢIA Republicii Socialiste România din 1965
      Art. 28. – Cetatenilor Republicii Socialiste Romania li se garanteaza libertatea cuvintului, a presei, a intrunirilor, a mitingurilor si a demonstratiilor.
      Art. 29. – Libertatea cuvintului, presei, intrunirilor, mitingurilor si demonstratiilor nu pot fi folosite in scopuri potrivnice orinduirii socialiste si intereselor celor ce muncesc.
      https://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=37735
      ” Ion Cristoiu: De ce nu-și taie Arafat gâtul lui decât să ne taie nouă microfoanele?” 22 Octombrie 2021
      https: //www.activenews.ro/stiri/Sondaj-ActiveNews-VRETI-SA-L-DEMITETI-PE-ARAFAT-Ion-Cristoiu-De-ce-nu-si-taie-Arafat-gatul-lui-decat-sa-ne-taie-noua-microfoanele-VIDEO-VOTATI-AICI-170187
      Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
      Valentin-Ionut Constantinescu

  • Emailul pe care l-ați primit, la fel ca majoritatea emailurilor de acest fel, se generează și se trimit automat având la bază un template, pentru că altfel ar lua foarte mult timp. Textul ăla este scris de cineva, cel mai probabil un copywriter, din echipa de marketing (nu de către cei care preiau comenzile) și face parte din brandingul Cărturești. Fiecare companie are în vedere un anumit profil, sau mai multe, de client/cumpărător și lui i se adresează în comunicările lor și în reclame. Îmi este clar că pentru ei unul dintre profiluri este al unui tânăr, activ pe social media, la curent cu noile tendințe etc. N-o luați așa personal, că n-au nici ei cum să nimerească pe toată lumea. Ar trebui să mergeți să schimbați cartea. Mă miră că nu folosesc un cod de produs și se uită după titluri; asta e. Recomandările tot așa, nu se fac de către o persoană, se fac în baza unor algoritmi. Pe emag iau anumite cuvinte comune din descrierea produselor. La Amazon parcă, era ceva de felul „clienți care au cumpărat asta au mai cumpărat și asta”. Numai firmele foarte mici își mai pot permite să comunice direct cu clienții, că n-au așa mulți.

    Eu prefer alte site-uri pentru cărți. Uitați, de exemplu, pe Cartepedia le găseați și la prețuri mai mici.

    https://www.cartepedia.ro/carte/fictiune-literatura/literatura-contemporana/bohumil-hrabal/o-singuratate-prea-zgomotoasa-1-35031.html

    De pe Cărturești să știți că e foarte util să comanzi cadouri pentru cineva pe care nu cunoști foarte bine și nu te interesează prea tare. Îi cumperi o carte și o sticlă de vin sau o cutie de ceai și plătești o singură dată transport. Mergeți și schimbați cartea. E greșeala lor.

    • E librarie, nu are cum sa se adreseze numai unei categorii de varsta. Au o adresare familiara si prietenoasa si pe asta cred ca o preferam majoritatea. Cred ca asta e target-ul. Nu stam sa ghicim varsta celui care compune sabloanele de email deci nu sunt motive de suparare nici in zilele mai proaste, devine automat ” de-al meu” daca mi-a zis „tu”.
      Nici cei de la emag, nici cei de la elefant.ro nu se adreseaza altfel decat la persoana I, deci e la fel.

  • aaaaaaaaaaaaaaa, nu mai mai ras de mult atat!!!! Dar nu ma mir. Faceti reclamatie pe email la librarie, sa va dea banii inapoi…..folositi cartea la litiera pisicilor……hahaha!

  • Domnule Cristoiu pe mine mailul primit de dumneavoastra m-ar fi amuzat, dar ce ati patit cu cartile livrate este o magarie si ar trebui sa trimiteti un email si sa cereti returnarea gratuita a coletului sau macar a cartii gresit livrate.
    Eu sunt mare admiratoare a lui Marin Preda si nu am stiut ca dumneavoastra ati realizat o editie cu un capitol nou al romsanului „Delirul””. Am cautat pe net unde as putea cumpara aceasta editie. Amm gasit un site unde se vindea cu 5 lei un exemplar, dar trebuia sa comanzi de minim 10 lei si am comandat doua exemplare, urmand sa ii dau un exemplar fiului meu. Am platit si transportul rapid vreo 15 lei si surpriza. Cand am primit coletul si l-am deschis am gasit doua exemplare din editia veche. Eu mai aveam doua exemplare din aceeasi editie, una cumparata de mine si una primita cadou,iar acum am patru. Am incercat sa le returnez, am trimis un email si mi s-a raspun sa sun la nu stiu ce librarie, Bineinteles ca am renuntat. O sa caut prin anticariatele timisorene la vara (eu sun o persoana cu doua operatii de cancer si nu prea ise cand este frig).

    2. „Targul” de cereeale a ukrainienilor a fost facut la ordinul americanilor pentru ca este graul lor, iar in Romania nici nu respiram fara aprobarea acestora. Amewricanii sunt chiar mai rai decat au fost sovieticii. Macar aia aveau sa zicem motive sa ne haituiasca dupa ce Romania a participat cu armata germana pana la Stalingrad si am contribuit la uciderea 22 milioane de cetateni. Americanilor de ce le permitem sa ne jefuiasca in halul asta? In fond chiar nu le datoram nimic….

    PS. Suntem de aceeasi varsta si unele lucruri pe care le spuneti le gandesc si eu….Altele NU, dar asta nu inseamna ca nu va urmaresc Jurnalul. Daca nu o fac noaptea, cel mai des, dimineata la cafea imi incep ziua cu vizionarea acestuia.
    Va urez viata lunga…..

  • In general (nu stiu sigur la magazinul online de care vorbiti), la impachetat colete nu sunt persoane calificate (ati spus „librari”, in cazul acesta), ci niste tineri care… si-au gasit si ei un job, pana la urmatorul mai bun. Dupa acest video, avand in vedere ce „publicitate” le-ati facut dumneavoastra, o personalitate, probabil ati lasat pe unul din ei fara loc de munca, tap ispasitor trebuie mai intotdeauna. Era mai simplu sa le scrieti ca au gresit cartea, au si email si chat pe site.
    (Mi s-a intamplat si mie cu altii, am scris un email, m-a sunat unul sa ma asigure „avem camere de luat vederi, vedem noi ce s-a intamplat”. M-am rugat de el cu cerul si cu pamantul sa nu sanctioneze pe cineva…)

  • Gașca din Palatul Victoria are impresia că noi chiar nu observăm cât de slugarnici, amețiți și nepregătiți sunt?!

  • Dle.John Cristoiu, ți-a tras-o trotinetiștii ??….mergi la librărie și da-le cu cartea în cap…pentru a avea succes ia-l și pe Țucă cu tine?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *