Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Complot în variantă nouă: o lovitură de stat în curs, anunțată la Tv

(Sursa: Facebook Ana Iordănescu)

Șeful serviciilor secrete ucrainene, Kyrylo Budanov, a dat un interviu în care anunța Planeta să stea cumințică, situația e ca și rezolvată – o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în curs în Rusia. Un nebun aruncă o piatră, poate din motive operative, poate de prăfuit, poate ambele, nu știm, și alți tâmpiți se reped să o caute … Ați mai auzit așa ceva?? O lovitură de stat ÎN CURS anunțată la TV??? Care este condiția sine qua non a unui complot? Discreția, secretomania. De ce? Păi, in principiu, să nu afle destinatarul, cel care urmează să fie mazilit, nu? Dacă dictatorul nu află, oamenii lui nu pot acționa, deci nu îi pot identifica pe complotiști, ca atare șansele de reușită ale acestora sunt mai mari..
De secole, cam așa funcționează treaba. Au fost înființate chiar și servicii secete pentru a dizolva astfel de inițiative. Nu? Nu! Ucrainenii au decis să schimbe regulile jocului și au anunțat public: la Kremlin, e o lovitură de stat in big progress…
Bineînțeles că este o minciună (alta). Sfâșietor este să vezi cum generali, analiști, realizatori, cohorte întregi de proști discută SERIOS despre această informație, iar alți proști cred și iau de bună astfel de elucubrații. Aceste informații au un delate de vreo 30 de ani, în cea mai optimistă variantă, dar cele mai multe rămân pe vecie necunoscute. Poate că Budanov a scos perla cu un scop operativ-prezentarea adversarului drept slab, izolat, lipsit de puterea Grupului său-, poate suferă de sindromul Kiev, care îi face pe toți de acolo să dea tipul ăsta de declarații. Indiferent de motiv, a reușit să scoată lumină prostia multora. Gherțoială televizată și de pe rețele te sperie mai mult decât orice, realizezi că cei mai mulți dintre oameni mimează inteligența, fiind incapabili să pună cap la cap cel mai simplu silogism. Așa public, așa emisiuni, așa realizatori tembeli, așa invitați penibili, așa știri. Lobotomie.
Da’ Vladimir Vladimirovici n-o avea televizor? Că îi prindea foarte repede pe conspiraționiști dacă butona pe Gigi24 sau Aneta 3, zic așa, că poate nu citește presa ucraineană.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Complot în variantă nouă: o lovitură de stat în curs, anunțată la Tv”

  • Cine sunteti Doamna, ca bine le mai potriviti?
    Felicitari!

  • Dupa marea măsluire de le Eurovision MAE e ceva de spus ? In zile noastre exista un singur adevăr și acesta emanat de aceeași sursă. Vom.ajunge că în zilele totalitarismului sa discutăm in șoaptă despre lucruri așa cum sunt ele de fapt.

  • E clar. La Moskowa și mai ales la Kremlin, toată lumea suspectează pe toată lumea, polițistul stă în fața intrării în orice bloc de locuințe unde fotografiază și legitimează pe orice ființă care intră sau iese, aliații Russiei se întorc cu fața către licuriciul obez și arogant căruia îi prezintă plecăciuni iar Putin personal face câte 10 arestări pe secundă. Probabil asta se urmărea cu mesajul. Au reușit pentru că eu am o zi mai calmă din cauză că soacră-mea a ieșit în oraș la șampanie ca să sărbătorească lovitura de stat din Russia.

  • de citiva ani catalizatori potenti sint folositi pentru a obtine cunoastere pe toate canalele posibile despre tot felul de dinamici, de la cele aferente indivizilor pina la cele aferente statelor, profilele psihologice aferente fiind folosite in dinamizarea Marii Resetari fara ca reactiunile sa se manifeste peste nivelurile…pesemne acceptabile si care pot fi tinute in frau.

    prin urmare faptul ca prostii ies in fata poate sa fie…de bine, daca cei care definesc ecuatia de miscare a neamului stau pititi…tot asa de bine :))

  • Anunț și eu aici, public, o altă lovitură de stat, nu contează unde și împotriva cui, oricum cineva mare și important.

    Acum aștept comentariile in media mondială ?

  • Booooaaaaahahaha…..romanul comenteaza orice CHINEZARIE…..!

    La posturile tv. made in Romania, la ce vrei sa te astepti. Doar sa fii prea prost sa urmaresti anumite posturi de televiziune. La ce comentatori tv. avem pretentiile sunt mari. Sa nu mai spun de anumiti ziaristi, aaaaa……de generali deja este BLASFEMIE adusa inteligentei umane.
    Apare o stire din neant despre Ucraina si gata PAPAGALII o comenteaza la tv. Sunt chemati fel-de-fel de invitati pe postul de televiziune si sa te tii ce INEPTII auzi despre stirea respectiva. E de comentat stirea, de unde vine, ce este cu ea…..nu conteaza, comentezi ca BOUL. Daaaaa…..doar RUMEGAM orice INTELECTUAL, pana si PROSTIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *