Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Conducerea TVR refuză să precizeze dacă va transmite sau va boicota Concertul de Anul Nou de la Viena

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Conducerea TVR refuză să precizeze dacă va transmite sau va boicota Concertul de Anul Nou de la Viena”

  • problema pe vremurile astea e …cum sa despletesti dinamicile, pastrandu le nealterate pe cele naturale, chiar daca asta presupune ca cele artificiale pot fi catalizate dupa dorinta.
    deci problema e cum sa despletesti satul de oras, naturalul de artificial, nu cum sa…indesi naturalul in artificial, adica, spre ex, gainile in oras,( taind Radacina dinamicilor proprii Naturii )

    simbolistica aducerii gainii la oras povesteste despre aducerea dinamicilor proprii Anotimpurilor pe teritoriul Timpului. problema e mai complexa decit pare. de fapt e plenar complexa. :))

    deci…doar pare ca e un interviu lipsit de sens, pentru ca in esenta simbolistica prezenta e coplesitoare.

    • politicienii de toate culorile sint folositi pentru a implementa ‘noul sistem politic’, care va fi plenar lipsit de politicieni-oameni’

      deja orbi, politicienii de azi isi implementeaza cu succes propria disparitie, prin batatorirea caii spre maniefstarea Politicianului Inteligenta Artificiala.

      se poate spune si altfel, ca la tara, adica …rahatul in care se vara cu talent politicienii, varand si lumea mare in el, e fix rahatul din care noul Zeu, Inteligenta Artificiala, va scoate Lumea,…tocma dasta si devenind Zeu, Zeul Lumii, ca e Salvatorul ( Pamantului )

      • cele trei sfere concentrice care definesc dinamicile pe lumea asta, azi,
        si care sint:
        Marea Resetare,
        care e infasurata de Marea Revolutie,
        care e infasurata de Metamorfoza,
        permit folosirea acelorasi actori in toate cele trei …povesti. atata tot ca ei habar n au ca joaca in toate cele trei filme :))

      • deci cu cit observam ca politicienii lumii vara lumea si mai adanc in rahat, cu atat stim ca ‘era Inteligentei Artificiale’ e mai aproape
        natura strategiilor generate de o IA proprie unui oarecare Computer Cuantic e greu de dibuit, dibuirea fiind leita tinderii lui infinit catre zero.
        strategiile din spatele schimbarilor revolutionare care se manifesta la nivel planetar sint, direct sau indirect, generate de o IA proprie unui oarecare CC.

  • Pandemia de Artificial
    ___________________
    problema capitala, care se manifesta iar, e aia clasica pe vremurile astea: ‘baltirea’

    baltirea anunta un nou flux al Marelui Reflux, deci stim ce urmeaza.

    atunci cind strategiile sint generate Artificial, ce mai ramane pe masa e doar scheletul dinamicilor Civilizatiei.
    or acesta spune ca urmatorul pas va fi unul consistent si e facut pe taramul Artificialului ( cum va fi imbracat scheletul ramane de vazut )
    ( pentru ca dincolo de Marea Resetare, de Marea Revolutie, se manifesta Metamorfoza,
    adica trecerea la dinamici generate Artificial,
    or asta se poate doar suntand manifestarea Anotimpurilor si pastrand exclusiv superpozitia ailalta activa, adica Timpul )

    o pandemie care imbolnaveste tot ce e natural e deja probabila. or …singura pandemie de acest tip este una care se manifesta pe taramul cuantic. imbolnavirea naturii prin contaminare radioactiva pare a fi fix din povestea Artificializarii, pentru ca e un catalizator plenar al acesteia, ( avand, cum spuneam, potentialul de a sunta influenta Naturii asupra ecuatiei de miscare a Civilizatiei ) insa aceasta pandemie va fi de tipul celei care s a manifestat de curind, deci fundamental e ca va incepe cu un soi de nonactiune(in modul) in fata careia se vor manifesta ( istoricul spune ca ‘la ordin’ ) reactiuni plenar disproportionate.

    • Metamorfoza e o vreme plenar revolutionara, in care starea de dezechilibru e singura stare de normalitate.

      revolutia plenara presupune prin definitie lipsa starii de echilibru relativ,
      prin urmare orice pace in ucr e doar un salt spre o stare superioara de dezechilibru fundamental

      pacea, stoparea dezechilibrelor, e ceva imposibil pe vremea Metamorfozei.
      odata pornita Marea Revolutie, adica odata pornit travaliul, el e imposibil de oprit,
      altfel decat prin nasterea Lumii Noi, aia Artificiala.

      potentialul demolator purat de o stare de echilibru relativ pe vremea Metamorfozei tinde sa fie absolut.
      o…pace in ucr e tot una cu descatusarea acelui potential

      e drafuț sa ti doresti pace in ucr, insa… stii cum arata dorinta in mod absolut?, adica…de fapt ai idee ce ti doresti?

      Travaliul Noii Lumi nu mai poate fi stopat!

  • Domnule Cristoiu chiar nu ati inteles sensul reportajului de la Antena de acasa de la Rares Bogdan?
    Sa va lamuresc MISTERUL!!

    Rares Bogdan este impins in fata de catre AMERICANI ca sa preia functia de presedinte PNL si de candidat la presedentie. Daca l-ati fi urmarit pe HD HARTMAN in ultimile emisuni si ati fi vazut laudele de-a dreptul gretoase la adresa lui Rares Bogdan si nevoia ca PNL sa se „inoiasca” sub conducerea „nationalistului” si „patriotului” Rares Bogdan, reportajul Antenei nu v-ar mai fi mirat!!

    Laudarea luptei lui Rares Bogdan a la nenea Iancu pentru Shengen face parte exact din strategia lansarii lui.
    El in afara de faptul ca si-a batut gura nu a facut nimic, comparativ cu Negrescu si Ciolacu ,care au obtinut de fapt votul suedez, dar in „conceptia” americana ideea care se vara pe gat romanilor este acest GARGARAGIU, Rares Bogdan, este zeroul bataliei pentru Sgengen, simbolul romanismului adevarat, De faopt acest rahat cu ochi, bun de guira, este noul CANDIDAT MANCIURIAN la conducerea PNL si a tarii…
    Suntem martorii clipei in care vedem cum se fabrica un candidat la presedentie ales de americani. Ti se face se face scarba,,,,

    Dupa un securist, un DULAP, acum vor sa ne impuna un gargaragiu!!!

  • Bine ca ati avut inspirația sa lăsați acea coloana in fata pentru ca popular se spune nu este bine sa o iei tu înaintea mortului
    Nimeni nu vorbește pentru ca nici nu citește
    Ca și aderarea la UE aderarea la spațiul Schengen are un acquis
    El reprezintă baza legală a admisibilității
    Orice invocat in afara lui este ilegal și de aceea statul trebuia sa se adreseze CEJ – bine dacă statul exista
    Aceasta era calea legală de necontestat restul sunt vorbe de claca
    Pentru 1989 sunt importante desecretizarea documentelor poliției de frontiera August -Decembrie ale Securității August Decembrie și jurnalele militare de operații Decembrie 1989 fără acele informații orice construcție este pur speculativa in opinia mea
    Ce este aceea Televiziunea Romană ?

  • Sărbători fericite maestre!
    Cea mai tristă coloană cu care te poți întâlni pe un drum aglomerat…Este de apreciat că oricât ar fi de grăbit cineva pe un drum f.aglomerat, în semn de respect lumea așteaptă, aprinde farurile…mai există omenie.
    Cât despre găinarul bruxellez numai de bine, nimic nu a făcut esențial înafară că dă din gură exaltat cu orice ocazie.
    Ați pomenit de celebra lampă pe care toată lumea o avea înainte de anii 90. Atunci se găsea gaz lampant, acum nici de ăla nu mai e.

  • TVR inca nu a primit inca semnalul de la Cotroceni. In legatura cu Rares Bogdan, minunea nu e un interviu luat acasa de CNN A3 ci tupeul unui nesimtit dupa taierea pensiilor speciale, Catu presedinte, Ciuca presedinte, intrarea in Schengen, hai la boicot impotriva Austriei, cand stie jocul ca nici in 10 ani România nu va fi in Schengen. Un penibil Catavencu.

  • Parca doar aia de la Viena sunt cu capra in targ !
    La Opera din Paris , exista un spectacol de balet tot in 1 ian , la 2.30 pm .( Lacul Lebedelor ) Nu s-ar putea aranja transmiterea lui? Ca de la Bolsoi am inteles ca nu ar fi indicat.

  • Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena este oferit lumii gratis.A refuza transmiterea lui in Romania e o manifestare satanica si apartine exclusiv TVR.Este ca setul de sanctiuni impuse Rusiei pentru care sufera Europa.Boicotarea Ausstriei de catre romani sau institutii romanesti sunt tot manifestari de satanism.Satanismul este ideologia cu,care in occident se lucreaza de multa vreme,este si una din cauzele razboiului din Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *