Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Conform experților, suntem conduși de niște nătărăi

Când aud expresiile astea cu „conform experților”, „conform specialiștilor” sau „conform unor studii”, îmi vine să mă urc pe pereți. În primul rând, pentru că jurnaliștii de duzină, de obicei, nu știu să spună sursa, mai exact CARE specialiști, CARE experți, CARE studii. Să dea acolo o sursă, ceva.

În ziua de azi, conform experților, când plouă te uzi, dar dacă ai umbrelă e totul ok. Conform experților de astăzi, de la pâine faci cancer, dar conform experților de mâine, pâinea este chiar trupul lui Iisus.

Astăzi citeam un articol[1] despre concluzia experților în legătură cu restricțiile recente. Ce-i drept, în acest articol autorul a binevoit să ne spună cine sunt experții.
Voi vă dați seama în ce hal am ajuns? Alo! Chiar era nevoie de experți să ne spună ceea ce este evident? Îmi și închipui răspunsul unui expert când a fost întrebat de noile restricții: „Frate, ori ești prost ori faci mișto de mine. Normal că sunt reguli imbecile! Lasă-mă să lucrez și nu mai veni cu întrebări de clasa a 4-a.

Ce noroc pe noi că au venit Ștefan Voinea, Răzvan Cherecheș, Oana Geambașu și Angela Câmpean să ne spună că suntem conduși de imbecili. Fără ei, nu am fi știut. A fost nevoie și de un studiu, dacă vă vine să credeți!
Mulțumim! Vivat! Vivat!

P.S.: Asta cu ieșitul după ora 20:00, pentru că românii trăiesc numai în petreceri. Dacă vrei să dai petrecere, ce te împiedică să dai petrecere până în ora 20:00?! Începi la ora 13:00 și până la ora 20:00 poți să te faci “muci”, să cazi sub masă și prinzi și a doua zi dimineața să poți pleca acasă.

Cât despre închiderea magazinelor și supermarketurilor, nu are sens să mai spun nimic. A fost discutat și paradiscutat înainte să își dea experții verdictul, iar oamenii care mai au un strop de logică și-au dat seama din timp că sunt niște aberații din care nu-i poți scoate pe Arafat & co.
Stă o țară întreagă închisă în casa din cauza unor idioți și teoriile lor.


[1] https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Inchiderea-supermarket-urilor-18-analizata-experti-concluzie-ajuns-acestia-1_60699cab5163ec42719a17bc/index.html


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Conform experților, suntem conduși de niște nătărăi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *