Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Congresul regional al Martorilor lui Iehova revine la București

Bucureștiul va găzdui primul congres regional al Martorilor lui Iehova după pandemie:
Stadionul Dinamo, Sala polivalentă, Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7-9,  9 – 11 iunie și 16 – 18 iunie 2023

După o pauză de trei ani cauzată de pandemie, unul dintre cei mai mari organizatori de congrese din lume a ales București pentru a găzdui evenimentul său global de trei zile, congresul regional din 2023, intitulat „Fiți răbdători!”.

Înainte de 2019, în timpul verilor din București Martorii lui Iehova umpleau hotelurile și restaurantele în timp ce participau la congresele anuale. În 2020, pandemia a întrerupt această tradiție, iar Martorii lui Iehova și-au anulat la nivel global evenimentele ținute cu prezență fizică. Acestea au început să fie organizate online, în peste 500 de limbi. Începând cu 9 iunie 2023, Martorii se vor întruni din nou cu prezență fizică în București.

„Oricât de mult ne-au plăcut comoditatea și calitatea congreselor noastre virtuale, nimic nu poate înlocui faptul de a fi împreună în grupuri mari”, a spus Domnul Ionuț Moraru, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova. „Deși congresele regionale ținute online au ajuns la milioane de oameni de pe tot globul și ne-au păstrat comunitățile în siguranță, dorim foarte mult să ne bucurăm din nou de compania prietenilor noștri cu ocazia acestor evenimente mari.”

În cadrul seriei de congrese din 2023 cu tema „Fiți răbdători!” vor fi organizate la nivel global în jur de 6 000 de congrese. Doar în România, vor fi ținute 36 de congrese, în 15 localități. De vineri până duminică, cele șase sesiuni ale congresului vor analiza calitatea răbdării și vor scoate în evidență valoarea acesteia în zilele noastre, prin intermediul unor exemple biblice. La finalul sesiunii de sâmbătă dimineață va avea loc un botez în direct, iar în cadrul sesiunilor de după-amiază din zilele de sâmbătă și duminică va fi prezentată o producție video specială în două părți.

„Răbdarea este o calitate frumoasă, pe care toți creștinii doresc să o arate în viața lor de zi cu zi”, a spus Domnul Ionuț Moraru. „Totuși, în pofida bunelor noastre intenții, păstrarea răbdării în fața numeroaselor provocări ale vieții poate fi o luptă zilnică. Faptul de a analiza timp de trei zile diverse aspecte ale răbdării va fi un lucru foarte oportun pentru fiecare dintre noi.”

De mai bine de 100 de ani, Martorii lui Iehova țin congrese publice pe stadioane sau arene, în centre de congrese și teatre din întreaga lume. După ce în 2022 și-au reluat întrunirile în persoană ținute în număr mic, precum și serviciul public, vara lui 2023 marchează prima ocazie, de la ridicarea restricțiilor din perioada pandemiei, de a se întruni în număr mare la congresele regionale ținute pe tot globul.

Congresul regional este deschis publicului larg, iar cu ocazia acestuia nu se fac colecte. Pentru mai multe informații cu privire la program și la datele și locurile unde vor fi organizate congresele, vă rugăm să accesați site-ul jw.org și să navigați la pagina „Despre noi”.
Pentru mai multe informații, puteți contacta Departamentul de informații publice al Martorilor lui Iehova din România la +40770 315 146 sau birouldeinformatiipublice.ro@jw.org.

Departamentul de Informații Publice
Organizația Religioasă „Martorii lui Iehova”
(+4) 0770 315 146, (+4) 0770 315 146
birouldeinformatiipublice.ro@jw.org
Strada Orzari 29-31, Sector 2, București, 021552
Web: https://www.jw.org/ro/stiri/jw/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *