Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Consilieră USR. A jurat la învestire, apoi și-a văzut de-ale ei.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, „somează” un consilier general USR+ să-și exercite atribuțiile în organizarea campaniei de vaccinare din Capitală!
Consilierul USR+ nu participă fizic la ședințele Centrului Municipiului București de Coordonare și Control a Intervenției.
Rând pe rând, consilierii generali USR+ fug de responsabilitățile pe care le au. Fug după ce bucureștenii i-au trimis în funcții să le reprezinte interesele!

După cazul Elenei Tudose, care a părăsit locul de consilier general pentru un post mult mai călduț la Guvern, colega ei Sanda Hristudor nu-și exercită cum trebuie funcția în care a fost trimisă prin vot.
Mai exact, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, i-a cerut doamnei consilier general Sanda Hristudor să-și îndeplinească rolul în Centrul Municipiului București de Coordonare și Conducere a Intervenției, instituție unde a fost trimisă ca reprezentant al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, la sfârșitul lui 2020.

De atunci, Sanda Hristudor nu prea a dat pe la ședințe, iar asta e grav. Rolul principal al acestui centru este “organizarea și coordonarea din cadrul procesului de vaccinare din București”. Sanda Hristudor a motivat lipsa de la ședințele Centrului Municipiului București de Coordonare și Control a Intervenției prin faptul că lucrează 8 ore zilnic în afara Capitalei.

În hotărârea nr. 439/28.12.2020, prin care Sanda Hristudor a fost desemnată de majoritatea PNL-USR+ din Consiliul General al Municipiului București, scrie negru pe alb că rolul de membru este „sprijinirea activității centrelor operative de vaccinare”. Adică să meargă lucrurile bine. A fost vreo zi în ultimele săptămâni în care să nu avem informații că e aglomerație la centrele de vaccinare din Capitală sau că sunt oameni nemulțumiți ca nu mai găsesc locuri și merg la alte centre, chiar și la sute de kilometri depărtare?
Pe 26 octombrie 2020, Sanda Hristudor jura, nu știu dacă a și pus mâna pe Biblie, așa: „Să fac (…) tot ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor Municipiului București.”
Ca fapt divers, în declarația de avere depusă imediat după preluarea mandatului de consilier general, Sanda Hristudor declară doar un salariu de 2.500 de lei la o firmă de comunicare și PR din București.
P.S.: Berbeceanu o vrea pe Sanda Hristudor prezentă fizic la ședințele de la Prefectură. Păi consilierii generali nu vin fizic nici la Primăria Capitalei, că așa a decis Nicușor Dan, primarul general.

(Text și foto: George Ciubotaru)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *