Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Consternare și Speranță

În suferința-i grea, ursul s-a târât tot înspre oameni, în șosea, așteptând de la ei omenie, ajutor. Dar oamenii, așteptau învoiri, decizii de la mai marii țării, țară în care trăiau ei și ursul… La fel au așteptat și în vară, la Caracal, când i-au dat timp acelui criminal să își împlinească odioasa faptă! Sunt consternată și mi se pare că nimic nu este real(!), nici Caracalul, nici Colectiv, nici pădurarul ucis în pădure de hoții surprinși hoțind, nici ursul din drum, nici urșii și cerbii împușcați pentru trofee, nici fetele mințite și duse la prostituție prin Europa! Am sentimentul că trăiesc într-un film de groaza, în care mutanții fac legi pentru mutanți. Așa ne este țara? Acesta este neamul? Nu! Aurul este greu, șade pe fundul albiei, gunoaiele învolburate, îi murdăresc doar luciul!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Consternare și Speranță”

 • „Așa ne este țara? Acesta este neamul?”
  DA!

  Nu va convine sa vedeti ca tara va reprezinta, fiind dupa chipul si asemanarea voastra, a celor proveniti si ridicati din precariatul rural, dupa 45!
  Orice va spune cineva, daca nu corespunde „stiintei” de care dispuneti, deveniti nervosi, respingeti cu furie, stergeti orice postare si va opuneti sa invatati ca nu aveti dreptate in f multe, deoarece cele pe care le stiti sint extrem de putine si, de multe ori, chiar false, ceea ce se vede din starea neamului si a tarii, care este pe „minutili” voastre de multe zeci de ani.
  Daca va place, continuati! E foarte bine! Ce trebuie sa invatati, ca va place sau nu, este ca intr-un sistem ca asta, vine plata si este, cu regularitate, una f grea, si se poate afla din istorie. Nu, nu este un secret decit pentru romanii noi, cei de astazi, care nu stiu sa traiasca decit din povesti, legende si iluzii.

  • Popescu, esti un neica nimeni cu frustrari agravate de o boala nervoasa. Impartzi Romania in „voi” si „eu” de parca ai fost kkt intr’o camera de purpura.Ia-ti „iarba” si „plimba ursul”. O tara nu poate avea respect cu locuitori ca tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *