Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Continuă șicanele împotriva restaurantului „La Copac”. De această dată, cu bolovani

După ce La Copac a fost amenințat în toate felurile, aseară am fost atacat cu bucăți de caldarâm și cu electroșocuri
Nu sufăr de mania persecuției, așa încât am decis să fac publică seria de atacuri împotriva mea numai după ce amenințările au venit din atâtea direcții și pe atâtea paliere încât nici cel mai sceptic dintre oameni nu ar mai crede că sunt simple coincidențe.
O să încep cu atacul împotriva mea care a avut loc aseară, după ora 23.00, când am fost așteptat în fața locuinței din centrul Bucureștiului și, în momentul în care m-am dat jos din taxi, am fost ”preluat” direct de o persoană foarte agresivă care a vrut să folosească un aparat cu electroșocuri împotriva mea. Ulterior, aceeași persoană a aruncat cu pietre din caldarâm după mine (în foto vedeți ce calibru aveau ”cadourile” pe care le-a aruncat după mine).


Am sunat de trei ori la 112, și sper că Poliția va încerca să identifice făptașul. Există o filmare video din zonă, pe care se vede agresiunea.
Dar aceasta este doar una din întâmplările ciudate care s-au petrecut din momentul în care restaurantul La Copac și persoana mea au devenit țintă pentru fanii USR.
Telefonul nu mi-a funcționat zile întregi după ce vicepremierul Dan Barna a fost să ia masa la restaurantul La Copac. Nu puteam să fiu sunat, și deși am apelat de 4 ori la numărul de urgență de la Orange și am fost la două magazine ale acestui operator, nimeni nu a putut rezolva problema. Cunoscuții care mă sunau primeau răspuns că numărul meu este ocupat, iar în această perioadă în care eu mă lupt să îmi dezvolt afacerea după perioada de stagnare din pandemie, blocarea telefonului reprezintă un atac la adresa afacerii mele și o încercare de a-i bloca pe partenerii mei de afaceri și de a-i descuraja să nu mai lucreze cu mine. Trupele de desant au mai încercat ceva similar atunci când primeam comenzi false la restaurant, pentru ca să fiu obligat apoi să arunc mâncarea. Și știe toată lumea că pentru a bloca un telefon în acest fel e nevoie de mai mult decât de niște fani înfierbântați de la USR!
Nu mai vorbesc de conturile de Facebook, care sunt blocate într-o veselie: abia se redeschide unul, că iarăși nu mai pot posta pe el o săptămână. Trebuie să mă strecor printre blocaje de parcă aș avea împotriva mea o armată de postaci care mă reclamă tot timpul. Ideea este să fiu izolat de lumea exterioară, dar dacă cei care au regizat tot acest spectacol cred că o să mă oprească în acest fel, se înșală. Sunt și mai determinat să arăt din ce stofă sunt alcătuite aceste personaje care își arogă dreptul de a cenzura și ataca pe oricine care are o altă părere decât inepțiile pe care le debitează USR.
Mă aștept la ce e mai rău pe mai departe, precum și la presiuni directe și indirecte asupra mea și asupra afacerii private pe care am dezvoltat-o. Așa înțeleg ei să își rezolve disputele politice. Dacă au argumente valide împotriva mea, de ce au nevoie să mă atace cu bucăți de caldarâm, cu electroșocuri, sau să îmi blocheze telefonul și conturile de Facebook? Până când o să mai fie România victima acestor talibani? Cred că USR ar trebui să iasă din logica sa de Afganistan și să învețe măcar niște lecții elementare de democrație…(Horațiu Șerb)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *