Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Copilul ai cărui părinți au fost arestați în Danemarca a fost adus în România

Am primit vești extraordinare. După eforturile considerabile făcute de autoritățile române, Danemarca a acceptat repatrierea băiețelului M.R. și acesta a ajuns astăzi la familia bunicilor materni!
Mă bucur din tot sufletul că prin eforturile făcute de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, prin Autoritatea Naționala pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopției, cu ajutorul nemijlocit al Ministerului Afacerilor Externe, am reușit să convingem autoritățile daneze că cea mai bună soluție pentru bebeluș este ca acesta să ajungă în grija familiei sale extinse.
Bunicii materni ne-au impresionat și pe noi, prin determinarea pe care au avut-o să dovedească faptul că vor cu adevărat să se implice total în creșterea copilului, să-l îngrijească și să-i asigure toate condițiile de care acesta are nevoie.
Timp de aproape 6 luni, noi și colegii de la Ministerul de Externe am depus eforturi considerabile să ajungem la acest rezultat și mă bucur că autoritățile daneze au fost de acord că doar familia este singurul mediu de care are nevoie un copil pentru a-i fi bine. Dorim și în continuare să-i sprijinim pe bunici, să le fim alături și să-i îndrumăm pentru ca băiețelul să simtă cât mai puțin lipsa părinților săi.
Evoluția acestuia în familia extinsă va fi monitorizată atent și sprijinită de DGASPC Vaslui, care se va implica în asigurarea continuității serviciilor de reabilitare a copilului, în integrarea sa în familia bunicilor, precum și în sprijinirea membrilor familiei în procesul de adaptare la acest nou context. (Sursa: Gabriela Firea, ministrul Familiei)

Detalii despre caz, aici:

https://revistafemeilor.com/sotii-romani-arestati-in-danemarca-au-fost-eliberati-familia-rotundu-nu-si-poate-vedea-copilul-timp-de-6-luni/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *