După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Cora Muntean: Înainte să plece, Florin Cîțu ne este dator cu niște explicații. De exempu, cum a aruncat atâția bani pe fereastră


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Cora Muntean: Înainte să plece, Florin Cîțu ne este dator cu niște explicații. De exempu, cum a aruncat atâția bani pe fereastră”

  • Cîțu e suspectat de analiști că azi s-ar pune bine și cu Drulă să revină la puterea cea mare, executivă. Deocamdată, asigură Finlanda de sprijinul său ca șef de Senat că va adera, indiferent de poziția Turciei. Nu suntem deloc răzbunători. Disprețuim memoria și istoria. Dacă eram eu Iohannis, Ciucă, Dâncu sau Aurescu, pe Suedia o lăsam în NATO, măcar gândind la Nobelul dlui Cărtărescu, dar pe Finlanda nu, o mai șicanam puțin, deoarece mai găsim ușor pe net că în martie 2013, cam de Ziua Femeii, se opunea dușmănos primirii României și Bulgariei în Schengen, motivând disprețuitor că au fost primite prea devreme în UE!

  • „Înainte să plece, Florin Cîțu ne este dator cu niște explicații.”… De exempu : Cine a avut ideea sa propteasca aceasta persoana in fruntea Guvernului ? Mai apoi ma intreb cine este dator cu explicatii .

  • Stimata Doamna
    Un raspuns prostesc de simplu.A invatat de la taticul lui,zic unii ca ar fi un mester manole,ce face se desface,ce construieste se distruge,vorbesc serios umbla vorba ca ar fi baiatul nelegitim a lui mugur isarescu,ca acesta i-ar fi platit studiile in sua si de asemenea mai stiu de la cineva din „domeniul amanet” ca acele case de schimb valutar tezaur din bucuresti tot ale lui mugur isarescu sunt.Shaorma cu de toate,picant.
    Acum ironia cu aceste personaje va fi simpla,ca si istoria care se repeta pana oamenii ii invata lectiile,Ceausestii ce au patit,au fost asasinati chiar de cainii lor de paza,umbla vorba ca Elena Ceausescu mergea cu ala micu,ion iliescu la puscarie,Nicolae Ceausescu si Alexandru Iliescu se pare ca au fost o perioada inchisi in aceiasi inchisoare,acum,in 2022 si acesti stapani vremelnici vor fi devorati exact si intocmai ca predecesorii lor,de cainii de paza,judecatori,procurori,gradati din armata interne servicii,crescuti chiar de catre ei,prostesc de simplu se repeta istoria
    Toata Stima