Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Cora Muntean: Înainte să plece, Florin Cîțu ne este dator cu niște explicații. De exempu, cum a aruncat atâția bani pe fereastră

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Cora Muntean: Înainte să plece, Florin Cîțu ne este dator cu niște explicații. De exempu, cum a aruncat atâția bani pe fereastră”

  • Cîțu e suspectat de analiști că azi s-ar pune bine și cu Drulă să revină la puterea cea mare, executivă. Deocamdată, asigură Finlanda de sprijinul său ca șef de Senat că va adera, indiferent de poziția Turciei. Nu suntem deloc răzbunători. Disprețuim memoria și istoria. Dacă eram eu Iohannis, Ciucă, Dâncu sau Aurescu, pe Suedia o lăsam în NATO, măcar gândind la Nobelul dlui Cărtărescu, dar pe Finlanda nu, o mai șicanam puțin, deoarece mai găsim ușor pe net că în martie 2013, cam de Ziua Femeii, se opunea dușmănos primirii României și Bulgariei în Schengen, motivând disprețuitor că au fost primite prea devreme în UE!

  • „Înainte să plece, Florin Cîțu ne este dator cu niște explicații.”… De exempu : Cine a avut ideea sa propteasca aceasta persoana in fruntea Guvernului ? Mai apoi ma intreb cine este dator cu explicatii .

  • Stimata Doamna
    Un raspuns prostesc de simplu.A invatat de la taticul lui,zic unii ca ar fi un mester manole,ce face se desface,ce construieste se distruge,vorbesc serios umbla vorba ca ar fi baiatul nelegitim a lui mugur isarescu,ca acesta i-ar fi platit studiile in sua si de asemenea mai stiu de la cineva din „domeniul amanet” ca acele case de schimb valutar tezaur din bucuresti tot ale lui mugur isarescu sunt.Shaorma cu de toate,picant.
    Acum ironia cu aceste personaje va fi simpla,ca si istoria care se repeta pana oamenii ii invata lectiile,Ceausestii ce au patit,au fost asasinati chiar de cainii lor de paza,umbla vorba ca Elena Ceausescu mergea cu ala micu,ion iliescu la puscarie,Nicolae Ceausescu si Alexandru Iliescu se pare ca au fost o perioada inchisi in aceiasi inchisoare,acum,in 2022 si acesti stapani vremelnici vor fi devorati exact si intocmai ca predecesorii lor,de cainii de paza,judecatori,procurori,gradati din armata interne servicii,crescuti chiar de catre ei,prostesc de simplu se repeta istoria
    Toata Stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *