Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

CoraZone: Copiii, între rădăcini și aripi

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „CoraZone: Copiii, între rădăcini și aripi”

  • Domnule Cristoiu,
    Apreciez foarte mult detasarea dvs. fata de vremurile pe care le traim. Ati spus ca sunteti dincolo de bine si de rau. Ca aveti o varsta la care nu mai aveti ce pierde si ca le-ati vazut pe toate. Mai nou ati inceput sa va expuneti copilaria public. Cum a aparut totusi acest interes pentru copilaria si familia dvs. , poate ca singurul ziarist care nu are nimic de pierdut? V-ati exprimat fara echivoc pentru echilibrul in presa si pentru cautatrea adevarului. Cum a aparut aceasta emisiune la Metropola care nu am vazut sa fi criticat legile invatamantului sau ale familiei? O da pe neutreala ca ar fi influentati de foarte multe forte psihologice. Mai avem , oare vremea de subtilitati in calea tavalugului? Ati spus ca a fost un succes. V-ati gandit oare ca aceasta emisiune este practic o modalitate de a va arata ca sunteti vulnerabil? Ca aveti totusi o familie? Fiica lui Dughin era apropiata de tatal ei. Ce folos? Si daca ar fi fost departe poate ca ar fi fost acelasi lucru. Mircea Popa spunea la o emisiune a lui Turcescu de la B1 ca ei sunt ca un fum dar ca ei sunt realitatea.
    https://www.youtube.com/watch?v=V-7H71u6lWg

    • P.S. Rupeti radacinile si o sa abuzati de aripi…

    • Domnule Mircea, acum, dacă v-ați învrednicit să faceți lumină, parcă și eu văd că ceva nu-i în regulă. Chiar așa! Cum să fac o emisiune în colaborare cu un post care nu a criticat nu știu ce și prin asta distrugem echilibrul? Și flora, și fauna, cred eu. Știți ceva? Cred că e o conspirație, că am decis să dăm o lovitură. Vedem noi cui. Ador oamenii care știu totul despre alții, ba o mai ard și pe psihologie. Totuși, nu v-ați pus și problema că, în realitate, lucrurile sunt mult mai simple decât scenariile pe care le coaceți în mintea dvs?

      • Ca nu sunteti de cea mai buna credinta se vede din subiectul abordat. Dati si dvs. o mana de ajutor la distrugerea radacinilor in favoarea aripilor si este vorba despre copii. Daca nu asociati aripile cu plecarea , despartirea, emigrarea, liberalismul , libertinajul, globalismului , lgbt-ului inseamna ca sunteti ori tulburata ori interesata. Dl. Cristoiu spunea ca sunteti dezinteresata. Asa sa fie. Poate ca sunteti un vehicul pentru a pune la punct un om vocal. Eu am zis ca prin aceasta emisiune l ati facut pe Dl. Cristoiu sa si arate sentimentele fata de familie in conditiile in care se considera ca este dincolo de bine si de rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *