Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Corespondență din America | Multe dintre imaginile difuzate de canalele de știri sunt măsluite, luate din alte manifestații, sau chiar din alte țări

În „America, cea binecuvântată de Dumnezeu”, după cum spun părinții Americii, de aproape o săptămână rânjește Anticristul?!
De trei zile, în New York, s-a decretat stare se asediu: între ora 8 seara și 6 dimineața, nu este permis să ieșim din case. Zgomotul elicopterelor care survolează aria Manhattan și zona unde eu locuiesc, peste Fluviul de Est, este înfricoșător. Vuietul mulțimilor se aude până departe. Știrile arată că în peste 100 de orașe sunt proteste care au degenerat aproape de anarhie. Totul a pornit în Minneapolis, locul unde din nefericire Floyd, un om de culoare, a murit în urma brutalei sale arestări. Floyd a plătit într-un loc cu bani falși, ca urmare, a fost alertată poliția. Te întrebi, cum un om de 2,14 m, solid, a putut fi trântit la pământ, de un polițist, care în timpul procedurii s-a așezat cu genunchiul pe ceafa sa, iar omul a murit sufocat în mai puțin de trei minute ?! Si totuși fatalitatea s-a produs! La constatarea decesului, analizele au dezvăluit prezența în organismul lui Floyd  a unui drog sintetic, Fentanyl, care in combinație cu alte substanțe, poate provoca moartea prin sufocare. Sufocarea a survenit in urma brutalității!

Acesta este motivul protestelor, abuzurile poliției!
Mânia este justificată!
Ceea ce nu poate fi acceptat este degenerarea manifestărilor, inițial pașnice, în anarhie. Chicago este terorizat de spaima incendiilor, de distrugerea clădirilor, de hoțiile săvârșite în magazine și bănci devastate! Protestatarii au omorât în furia dezlănțuită alți protestatari, sau polițiști și alte sute sunt răniți. Vehicule, mașini particulare, sau ale poliției, clădiri și blocuri sunt incendiate. Mulțimile dezlănțuite, instigate, sunt greu de potolit. Unul dintre Șerifii Floridei a aprobat ca cetățenii pașnicii să ia atitudine, să se apere pe ei, bunurile personale și cele sociale.
În Long Island, New York, locuitorii s-au organizat și i-au întâmpinat pe protestatari la marginile orașelor, înarmați. Le-au cerut să nu intre în comunitate și să distrugă ceea ce fiecare om și-a agonisit prin truda de o viață. Să rămână acolo la marginea orașului și să protesteze pașnic.

În Manhattan, la 14 Street, frumosul loc binecunoscut, sub numele de Union Sqare, este devastat în proporție de 80%…. În Harlem, nu se poate intra, nu se știu încă pagubele…. Orașul a fost scăpat de sub control și așa după cum spunea Rudy Giuliani, fostul primar, una dintre cauzele principale este manipularea manifestanților de către primarul Blasio. El, Blasio, este principalul vinovat al jafului din New York, spune Giuliani, deoarece criticând pe nedrept departamentul de poliție, acesta nu a putut  lua măsuri pentru oprirea distrugerilor.
Care sunt cerințele protestatarilor, înafara de justiție pentru moartea lui Floyd? Ei vor reforme politice și reformarea poliției. Cer ca America să devină mai echitabilă, mai justă și ironic mai unită!
Fără îndoială, poliția este în multe situații intruziva și abuzivă! Va trebui să fie reformată. Dar, dincolo de toate acestea, în spate, se ascund manevre politice.
Multe dintre imaginile difuzate de canalele de știri sunt măsluite, luate din alte manifestații, sau chiar din alte țări…. În fapt, peste tragica întâmplare din Minneapolis, se suprapun alte tragedii, alte victime plătesc cu propria viață.

Se încearcă destabilizarea Americii? Nu cred.
Astfel de proteste se întâmplă repetitiv în America. Amploarea celei de acum, poate fi îngrijorătoare, pentru economia fragilizată de criza Covid. Dar America este o țară puternică, clădită de europeni, cărora li s-au adăugat toate națiunile Terrei. Este nevoie ca fiecare în parte și toți la un loc, să conștientizeze și conștientizând, să depășească punctul critic.
Quo VADIS DOMINE ?

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Corespondență din America | Multe dintre imaginile difuzate de canalele de știri sunt măsluite, luate din alte manifestații, sau chiar din alte țări”

  • Autorul ne spune ca in locuinta sa din New York ..:”Vuietul mulțimilor se aude până departe”… dupa care.. : „Multe dintre imaginile difuzate de canalele de știri sunt măsluite, luate din alte manifestații, sau chiar din alte țări…” ?!?!?!?!?!?!
    PS Asta e si titlul ….pffffff

    • Cam le dau dreptate lui Vasile Grama si Nae Girimea,cine seamana vant culege furtuna,unde nu sunt de acord cu Vasile Grama,e ca Dragnea nu e un erou,datorita lui ne am cadorisit cu al doilea mandat a lui Iohanila,care se dovedeste o reala catastrofa pentru Romania,Dragnea a distrus PSD din interior,dar asta e o alta discutie.Ce spune insa Vasile Grama despre SUA ramane valabil.Vad ca acum Floyd mortul e de vina,cica e un drogat nenorocit vezi Doamne,o sa spuna si ca politistii cand au venit sa l aresteze Floyd era deja mort,si ca politistii de fapt se jucau de a arestarea cu un cadavru ,ca asa zic legistii,desi in imagini politistii il macelareau ca pe vremea Ku Klux Klanului,ala cerea mila,si politistul mai ca isi facea selfie in timp ce i rupea gatul omului cu genunchiul.Daca delicventul arestat ar fi fost un pedofil alb ,vai cu ce manusi il trata politia,sa nu cumva sa i lezeze cetateanului pedofil alb vre un drept,avea pedofilul celula privata in arest,la penitenciar il bagau in celula separata sa nu cumva sa i faca parnaiasii ce le facea el la victimele copii,traia ala in puscarie ca un belfer.Asa un negru nefericit s a dus sa si ia ceva de la alimentara,si a avut ghinionul ca in restul primit sa se afle o bancnota falsa,omul s a dus sa cumpere si altceva cu restul primit in care se afla si nenorocita de bancnota falsa,aia l de la magazin l au reclamat,a venit politia si in loc sa l retina si sa i puna niste intrebari(asa cum se cuvenea) ,l au omorat pe negru in vazul planetei,si au facut treaba asta,ca pentru o sesiune de selfie.Or fi jefuitori si bande violente prin SUA care isi fac de cap,dar care asta faceau si in timp de”pace”,dar cred ca se si exagereaza cu violenta protestelor in SUA,(cred ca ceea ce a fost in Franta cu magrebienii si cu vestele galbene a fost mai rau de atat,si atunci nu bantuia Coronavirusul).

    • Scoateti din context….. citati exact, nu asa cum ati vrea sa se inteleaga. Citit cu atentie:
      „Zgomotul elicopterelor care survolează aria Manhattan și zona unde eu locuiesc, peste Fluviul de Est, este înfricoșător. Vuietul mulțimilor se aude până departe.”
      Titlul este
      „QUO VADIS AMERICA” aveti dreptate, este eroare de postare
      Altfel, sa aveti numai bine, iar gandul, sa va fie curat.

    • Domnule, de ce scoateti din context? Citati exact, nu asa cum „ati vrea” (oare de ce?!) sa se inteleaga…. Citatul este asa:
      “Zgomotul elicopterelor care survolează aria Manhattan și zona unde eu locuiesc, peste Fluviul de Est, este înfricoșător. Vuietul mulțimilor se aude până departe.”
      Titlul este
      “QUO VADIS AMERICA” aveti dreptate, este eroare de postare, ptobali.
      Altfel, sa aveti numai bine, iar gandul, sa va fie curat.

  • Fentanyl…o fi drog sintetic, dar, fundamental, e medicament.
    pesemne ca omu’ avea si alte boli, macar una incurabila.

    • chiar! suferea, Floyd, de o boala incurabila?

      • ca daca suferea, si deja folosea Fentanyl,…oare cit mai avea de trait, teoretic?!

        • daca Floyd folosea Fentanyl, mai intai trebuie vazut daca era bolnav de cancer si abia apoi daca-l folosea pe post de drog adiacent, pentru ca Fentanyl e medicament, mai inainte sa fie drog adiacent. daca Floyd avea cancer in stare terminala, in ce fel moartea lui i-a influentat familia, momentan sau pe viitor?

          • pentru ca Fentanyl, folosit ca drog, cel mai adesea e folosit in combinatie cu cocaina sau heroina, dar in analize n-a fost prezenta nici heroina, dar nici cocaina, probabilitatea ca Floyd sa fi folosit Fentanyl ca medicament e substantiala, prin urmare si probabilitatea ca Floyd sa fi suferit de o boala incurabila e asisderea.

          • „Te întrebi, cum un om de 2,14 m, solid, a putut fi trântit la pământ, de un polițist, care în timpul procedurii s-a așezat cu genunchiul pe ceafa sa, iar omul a murit sufocat în mai puțin de trei minute ?!”
            intrebarea ar deveni urmatoarea: cum un om de 2,14 m, solid, dar bolnav de cancer in stare avansata a putut fi trântit la pământ, de un polițist, care în timpul procedurii s-a așezat cu genunchiul pe ceafa sa, iar omul a murit, dar nu de cancer, sufocat în mai puțin de trei minute, toata povestea fiind filmata profesionist ?!

  • Fac un apel Tartorului : „Incurca-i Drace !” .Daca se poate si in Franta si in Germania nu numai in Uniunea Sovietica Ailalta …

    • Dar daca nu Tartoru i incurca(am inteles ca Tartorul este Soros,am inteles ca in ziua de azi nu mai spui Dracu,Diavolul,Satan acum numele Necuratului este Soros) 😆 😆 😆 ci Bunul Dumnezeu s o fi saturat de AMERICA CEA IPOCRITA si a vrut sa le dea Amerlocilor o lectie strasnica cu ajutorul Biciului Sau Corona,pai cum se spune ca ar fi zis Genghis Khan,”Daca lumea nu avea pacate Dumnezeu nu ar fi trimis pe unul ca mine in lume”,asta este valabil si in cazul Corona,daca lumea nu avea pacate,Dumnezeu nu ar fi trimis Corona asupra lumii(Corona este pedeapsa lui DUMNEZEU).Pai America destabiliza tarile altora,acum este destabilizata de Rusia,China si minoritatea Afro-Americana,America diviza alte tari,ea insasi este divizata,America propaga ipocrizia,acum ipocrizia Americii i se intoarce in cap,America a creat monstrii social media gen Facebook ca sa manipuleze o lume intreaga,iar presa lor e una de propaganda,acum social media si propaganda Americana este folosita de dusmanii SUA ca sa o destabilizeze,si chiar sa faca presedinti in SUA(Rusia lui Putin si propaganda ei),ei fac razboaie in Orientul Mijlociu ,destabilizeaza acea regiune,asa cum au facut cu America de Sud,si se mira ca din aceste regiuni le vin teroristi,retele de narcotraficanti si trafic de droguri,si imigratie ilegala,vand arme la tot prostul si se mira ca armele astea sunt folosite la jafuri ,omoruri,razboaie intre bande si alte infractiuni,folosesc protestele ca sa destabilizeze tari,dar sunt revoltati cand le vad la ei in tara,vai ce violenti sunt protestatarii,mai ales cei de culoare,dar cand protestele sunt in alte tari,vai bietii persecutati(chiar urla ipocrizia in voi).CE TIE NU TI PLACE ALTUIA NU FACE,asta e ce semeni aia culegi.

      • Ma gandesc ca totusi Sistemul o sa i vie de hac lui Trump diliul,o sa se intronizeze mos Joe,ma gandesc ca Democratii o sa negocieze in subteran cu China,ca astia,Chinezii sa faca un gest de generozitate,adica sa accepte sa mai taie o parte importanta din datoriile pe care Occidentul le are catre China,deasemenea China va investi vreo 2-3 triliarde de dolari ca „ajutor” pentru reconstructia Occidentului,iar China ,din dusmanul public numarul 1 va redeveni „generoasa China”,Democratii americani vor spune ca au salvat pacea lumii,ei negociatorii si diplomatii nepereche,va aparea anul viitor pe vremea asta si vaccinul salvator anti Coronavirus,si se va pune batistuta pe tambal,ma gandesc.Iar cat despre agitatul Trump,asta va fi aruncat la lada de gunoi a istoriei,si va avea grija Sistemul sa l dea ca exemplu pentru toti aventurierii care se mai gandesc sa se mai aseze pe”tronul American”.Putin intre timp se va sterge la cur cu el(daca cumva nu a si facut o deja),adica l va lasa pe mana Sistemului sa faca ce vrea cu el.

  • O analiza realista.Multumim.Lumea nu intelegea multe din ce se intampla acolo. Asa cum se prezinta, aia nu e „revolutie” ci o desfasurare de bande.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *