Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Corespondență din Anglia. Dumnezeu și-a depășit planul la hectar, urmează rezultate fructuoase și în 2023

Nici nu au așteptat să fie îmbălsămat anul în care cobele au predat cursuri de gazetărie, că se și cântă prohodul. Unde e optimismul poporului român, care abia aștepta să pună mâna pe Vasilică ca să aibă noroc (căpresc) tot anul? Nu s-a intrat în Schengen. Ei, și? Ăla a fost noroc cu carul, altfel nu vedea poporul ce incompetenți și ce corupți îl conduc (că poate nu și-a pus ochelarii) și ce proiect găunos e actuala Uniune Europeană. N-am auzit niciun deștept să spună că există un proiect mai bun. Cum, mă, inteligenții planetei n-au putut ei să construiască o variantă mai bună? În loc să fi pierdut timpul cu boicotarea unora pe care toți hoții României i-au servit, ar fi trebuit să vă puneți creierele la contribuție. Serbia, Cehia, Polonia, Ungaria și Rusia probabil că lucrează deja la o nouă formulă, una care s-ar putea să-i placă și lui Erdogan.

E drept, limbajul ziariștilor nu a depășit planul cincinal, iar al politicienilor aserviți UE e interesant doar pe muțește. Mizerabililor le-a mers rău, deși au dat sfoară pe rețelele sociale că le merge ca pe Marte, deși turismul cu pretenții e foarte departe. De realizare. Sunt multe de îndreptat pe Pământ mai întâi.
A muncit cineva pe bune? Bineînțeles. Singurul care și-a dus la bun sfârșit planurile și le-a sabotat idioților previziunile a fost Dumnezeu.

Pe când tot Occidentul, Orientul Îndepărtat, masoneriile, miliardărimea cântau deșănțat eficacitatea vaccinului antivirus, creat tot de dumnealor, ieșeau la lumină cazuri, formule, păreri cu adevărat științifice și argumentate care le contraziceau propaganda. Acum companiile, din Marea Britanie de exemplu, și cred că așa e peste tot, nu acceptă ca scuză de lipsit de la serviciu testul pozitiv Covid. Se face imunizarea de hoardă care trebuia făcută de la început. Dar atunci cine ar mai fi făcut bani pe măști, mănuși, vaccinuri, postere, costume de detonat naivități?

Prin vară, ecologiștii timpului pierdut spuneau că le dă seceta peste încălțări. A dat. Un pic. Când au zis la televizor că frige, a început să plouă. E bine că râdem, dar nu ar trebui totuși să ne descotorosim de ei? De manipulatori.

Au mai zis că mâncarea va fi numai la pachet, pe câmp crescând premoniții globaliste. Sunt pline tarabele, magazinele, casele. De apă, de căldură, de mâncare, de bun simț.
Când s-a zis că se plătește mai mult pentru că sunt rare, s-a dovedit că mai toate țările au gaze, petrol sau cărbune, apă, sau au de unde lua.
Când s-a zis că americanii și chinezii și-au cam bătut joc nu numai de alții, dar și de propriile popoare, parcă n-au mai râs așa mult. Și oricum nu e râsul lor.

Dumnezeu și-a dus planurile la bun sfârșit. Din intenția de război a rămas doar o zburlire de testosteron, dar dacă băieții nu sunt cuminți s-ar putea să-și piardă izmenele înainte de a prinde Vogue mucegai.

Anul acesta însă, de Crăciun, veți vedea multe icoane din biserici plângând. Pe acolo pe unde oamenii buni încă îl mai caută pe Dumnezeu. Dumnezeu pleacă din icoane și se duce lângă cei în nevoie, pentru că guvernele, bogații, inteligenții care au fost dăruiți n-au făcut mare lucru. Dumnezeu e nevoit să muncească tocmai acum când spera să-i fie sărbătorită mila și răbdarea. Dar oamenii se scobesc în egoism și se plâng de junghiuri când trebuie să zică o rugăciune.

Diavolul și-a diversificat paleta de oferte de sezon: religia telefonului mobil, religia rețelelor sociale, religia sateliților, religia hackerilor, religia banului, religia jocurilor pe console, religia loteriei, religia faimei, mai ales dacă e dublată de tâmpire, religia tatuajelor sau religia dobitocului fără biologie.
Lumea însă încă mai respiră pentru că Dumnezeu, în loc să distrugă, ne arată ce e de îndreptat.

Anul acesta, de Crăciun, vor plânge multe icoane pentru că Dumnezeu încă mai are vindecări de împărțit.
Nu-L mai căutați printre morți pe CEL ce e viu și neegalat în eternitate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Corespondență din Anglia. Dumnezeu și-a depășit planul la hectar, urmează rezultate fructuoase și în 2023”

  • ‘e de îndreptat’
    oamenii sint atat de diferiti!…
    ce indreapta un om, pentru ca i se pare a fi stramb, e vazut ca fiind deja drept de alt om. si tot asa, ca oamenii sint multi…
    deci cind vine vorba despre indreptat, …sa ne amintim ca dreptatea omului e o carpa in fata lui Dumnezeu.
    unora li se pare ca Natura e stramba, spre ex, si s au apucat deja, in mod programatic, sa indrepte chiar Natura, artificializand o. deci problema nu e ca e de indreptat, ci ca …doar inchipuiti va cite sint de indreptat, daca insasi Natura tre sa fie indreptata.

    nu e nimic de indreptat, Creatia a fost buna foarte. daca era stramba nu s-ar fi zis ca e buna foarte, ci ca e stramba.

    se porneste de la faptul ca nu mai e nimic de indreptat, si dupaia se ajunge la faptul ca ce se cere e sa faci Pace cu starea asta,…care zice ca nu mai e nimic de indreptat pe motiv ca e buna foarte.

    daca nu pornesti de la faptul ca Natura e dreapta, si pentru a te manifesta si tu drept tre sa te armonizezi cu Natura,
    deci sa te armonizezi!, nu sa te apuci sa tot indrepti chestii care ti se par a fi strambe,
    in final ajungi sa indrepti chiar Natura!

    dar …stai!, omul chiar asta face, tot indreptand chestii a ajuns capabil sa indrepte chiar Natura!, ca i s a parut ca e stramba. omul e in plin proces de editare genetica a Naturii strambe, abia asa, prin editare genetica Natura putind deveni dreapta. in opinia lui, nu a Creatiei, care e buna foarte.

    eternitate…
    care dintre superpozitii, nemurirea? …sau vesnicia?!
    adica …’tot Timpul? sau chiar ‘lipsa Timpului?! ( adica manifestarea Vesnicei Primaveri , dincolo de toate celelalte Anotimpuri 🙂 )

    • Civilizatia, mare cit planeta, a ajuns la concluzia ca Natura e stramba.
      editarea genetica ii permite sa indrepte strambatura.
      procesul de indreptare se numeste Artificializare.
      ecuatia de miscare a Civilizatiei, ajunsa mare mare cit planeta in urma Globalizarii, e Artificialul.

      indreptand Natura, Civilizatia pune pe masa o noua Creatie.
      diferenta fundamentala intre astea doua Oua Absolute, intre care unul Absolut Relativ, e ca unul are ca referinta Nemurirea, adica Timpul, iar celalalt are ca referinta Vesnicia, adica Primavara, vesnica.

      Natura e stramba, in opinia Civilizatiei, pentru ca nu arata ca Infinitul,
      ea fiind leita lui Zero,
      care e Totul, nu Nimicul, insa e Totul SI Nimicul.

      deci …stiu si eu ce sa zic,
      daca procedura de indreptare e aia salvatoare,
      sau poate ca procedura de armonizare cu Natura e aia salvatoare…

      poti indrepta ‘strambatura’ Naturii numita Anotimpuri, neutralizindu le ?

      nu e nimic de indreptat, ci de armonizat cu Natura.
      cind te ai apucat sa indrepti, povestea se termina fix in Artificializare.

      iertarea e cale catre Armonizare. greseala cale catre propria indreptare.

      nu e nimic de indreptat, ci de armonizat. chiar si atunci cind te indrepti pe tine insuti te armonizezi cu Natura.

      indreptatul e actiune, armonia e nonactiune

      ( nu dau doua parale pe generalii care nu sint plini de rani.
      pretul armoniei cu Natura este rana. tocmai dasta Raiul pe Pamant e Patria Artificialului, pentru ca e lipsit de rani. ca daca e Rai pe Pamant, daia e lipsit )

  • Excelent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *