Alegeri locale, rezultate parțiale: – Consilii locale: PSD – 36,26%, PNL – 29,41%, AUR – 9,35% – Primari: PSD – 38,47%, PNL – 32,72%, AUR – 6,29%

Corespondență din Anglia. Hahaha 5 la sută

Hahaha 5 la sută se plânge ca la piață, nu din cauză că s-au scumpit cartofii, ci pentru că le-a fost înlăturată de pe lista de promisiuni electorale nararea războiului din Ucraina.
S-au trezit românii. Clopotele mai aveau un pic și le spărgeau timpanele. Nu mai pot fi prostiți cu vaccinurile anti-covid, cu lipsa de fonduri pentru lupta împotriva unor boli grave create chiar de lăcomia celor ce fac reclamă la lipsa de remedii, românii nu mai pot fi prostiți cu venirea americanilor, furtul resurselor naturale și nici cu cârnățăreala din Ucraina.

Visătorii din sondajele de opinie nu mai pot da vina pe Putin, că doar nu s-au învrednicit să-l invite în vizită oficială, au găsit însă reticență la câțiva ziariști care au cerut argumente și dovezi pentru toate scenariile bahic-artistice. Nu mai cred românii nici în tancurile pe care le strânge gerul de turelă și din care cad bucăți de metal ruginite, ca să găsească Hanselii și e-Gretele de împrumut drumul înapoi spre propriile țări și rușini. Nu mai cred românii nici în lebăr înghițitor de grenade care s-a dezmeticit la spital după ce i s-au extras din stomac ghemotoace de păr de câine și pârțuri de șobolan.

Hahaha 6 la sută se preface că nu-i pasă, dar nici babele lor, care au pus la pământ drone și regimente întregi de mercenari, doar cu lopata, mătura de nuiele și deochiul, nu mai votează fără ochelari și scuipă pe buletin când aud de încă doi lei la pensie.
Hahaha 5 la sută și Hahaha 6 la sută încă mai cred în promisiunea americană, precum înaintașii lor în bombardamentele din ’44. Ce or fi scris pe bombe? Love to see you doing well, Romania?

Între timp, Ucraina a devenit groapa de deșeuri de echipamente militare a aroganței globaliste, nihiliste și de nevotat. Oamenii de rând nu ar fi avut telefoane mobile dacă nu ar fi fost inventate pentru folosul armatei și nu ar fi furnizat informații în timp util. Nici camere de luat vederi, nici … mai nimic dintre gadgeturi și tehnologia de precizie. Rusia a încercat să rusifice, americanii care au urlat timp de decenii că apără drepturile omului au încercat să americanizeze, chinezii au visat la chinezării. S-au ciordit între ei. A câștigat dreptul fiecărui om la propria ființă națională, tradiția, respectul. Ucraina ne-a arătat tuturor ce poate face corupția din mizeria umană.

Lui Hahaha 5 la sută i-a luat foc până și acoperișul de deasupra capului și tot nu s-a învățat minte. Se încinsese strategia politică la nivel de prefectură. Hahaha 6 la sută a schimbat vânzătorul de acadele, dar ăia de la aprovizionare înjură tot ca birjarii.
Să fim serioși 45 la sută pre mulți va răspopi.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *