Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Corespondență din Anglia. Înainte de Covid-19 a fost Michael Jackson

Sunt două state pe lumea asta despre ale căror cetățeni aveam o părere destul de bună: Canada și Australia. Canada până la Trudeau. Nici azi nu pot să-mi explic cum auto-exilații intelectualității europene l-au putut face posibil pe Trudeau. Un high-five care face pe relaxatul, dar care nu a ezitat să dea cu pumnul în adversarii de opinie. Cu pumnul altora, plătiți de la bugetul de stat. La celălalt capăt de lume, Australia abia de a reușit să iasă de sub amenințarea lock-down-urilor. Australienii au ieșit în stradă, poate un pic prea resemnați, însă nu au reușit să schimbe mare lucru. Deși, la îndemnul Statelor Unite, se plâng de orice ridicare din sprâncene a Chinei, modul în care au tratat ciudățenia Covid-19 nu a diferit prea mult. Filmările cu izolările forțate în hoteluri mizere, deportările, scandalul Djokovic au șocat. Autoritățile s-au purtat de parcă ar fi avut de administrat importuri de pușcăriabili. Acum, când adevărul a început să facă ochi, multe din sinistrele guverne ale pandemiei au pierdut puterea și vor fi trase la răspundere. Se caută oameni interesați de bunăstarea propriilor popoare. Cei ce au folosit forța împotriva protestelor pentru libertate de mișcare vor plăti până la urmă. Deja s-a demonstrat că vaccinurile și măștile au fost doar o afacere, nu un act de binefacere. Vaccinul anti-covid nu este, de fapt, nici prevenție, nici cură, ci doar un ameliorator de simptome. Despre cei pe care i-a îmbolnăvit auzim numai când li se plătesc compensații. Și Canada, și Australia au fost printre statele cu rată foarte mare de vaccinare. Dar și cu lockdown-uri severe și multe restricții. Le-au avut pe toate, în exces, dar guvernanții se pare că tot nu au scăpat. Cum pot niște oameni educați, supercivilizați, soros-izați și gates-izați la nivel de cunoscători științifici să accepte asemenea abuzuri și ditai fantasmagoria? Nu de vaccin anti-covid aveați nevoie, ci de un sistem de învățământ sănătos și intensiv. Mai mult sport și fair play pentru micuțele celule cenușii.

Scriu aceste rânduri de dragul câtorva australieni repejori la minte, de la Sky News Australia, al căror umor, reconfortant, îmi dă speranțe. Nu disperați, suntem destul de mulți cei care nu ne-am pierdut încă bunul obicei de a gândi independent, și e bine că suntem împrăștiați, pentru că astfel am reușit să păstrăm echilibrul. Al lumii, evident. Banii vin și pleacă, mințile, însă, nu se lasă impresionate de numărătoare.

Într-o emisiune de divertisment din 2016, de pe BBC1, Russell Crowe povestea că, deși nu s-au întâlnit niciodată, Michael Jackson, obișnuia să-l sune pe la hotelurile pe unde trăgea, pretinzând că face parte din echipa de management, gata să-i asculte doleanțele. Se știe că actorul australian nu se numără printre preferații hotelurilor, atitudinea lui fiind deseori calificată drept tupeu țopârlănesc. E drept că în emisiune Crowe s-a purtat ca un domn. Situația mi s-a părut cu atât mai hazlie cu cât se aseamănă foarte mult cu scenarita Covid. Virusachele Michael Jackson a sunat Australia pretinzând că-i dă târcoale și că e bau-bau.
Din păcate, acum Australia luptă nu doar cu abuzul de putere, dar și cu alcoolismul generat de lockdown-uri.

Urmăriți gag-ul în original:

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Corespondență din Anglia. Înainte de Covid-19 a fost Michael Jackson”

  • „Nici azi nu pot să-mi explic cum auto-exilații intelectualității europene l-au putut face posibil pe Trudeau.”
    -explicatia e destul de lunga, poate doar in privat.(au plecat scursurile,pe scurt)

  • exista intelectuali care plagiaza Natura. astia nu stiu nimic!, plagiaza si atata tot. despre ei poti spune ca sint Prosti.

    exista intelectuali care gindesc, care Acumuleaza…cunostinte in stilul ‘doctorat’, adica nemaivazute nemaiauzite. patria lor e Civilizatia, cu tot cu Nemurirea.
    astia sint Desteptii.

    Civilizatia se duce naibii pe mana Desteptilor,
    Prostii, pentru ca plagiaza, raman egali cu Natura, care le patrie, cu tot cu Vesnicia.

    cind dati de-un intelectual,
    daca doriti, vedeti care e treaba cu el, mai intai,
    vedeti despre ce fel de intelectual e vorba,
    ca pe lumea asta vor fi din ce in ce mai putini prosti.

    intelectualul si atat…nu spune nimic, insa soiul intelectualului spune multe

    • @online: asa e, dar un aspect ignorat adesea este sporul de doctorat la pensie. acu’ depinde ce-l preocupa pe intelectual: civilizatia sau pensia. e simplu.

      • am incercat o explicatie a felului in care au reactionat intelectualii din canada si australia in fata pandemiei,
        cum reactioneaza in fata pensiei…habar n am

        • Transumanism fara Destepti e imposibil.
          ai Destepti, ai Transumanism,
          nu armonie cu Natura.

          ‘ceilalti Destepti’, adica Prostii, plagiaza mersul Naturii, care e Bunul-Simt.

          Transumanismul e imposibil fara Matematica Cuantica,
          Prostii folosesc doar Matematica Mecanica.

          Matematica Mecanica nu schimba ecuatia de miscare a Naturii, abia aia Cuantica poate,
          asa ca…raman tot la opinia mea, cum ca Civilizatia se duce naibii pe mana Desteptilor, fara de care Transumanismul n ar fi existat, pesemne,
          interventia ta nu m a lamurit ca ar fi altfel…
          🙂

          • Fizica Cuantica nu poate fi accesata in lipsa Matematicii Cuantice.
            acum se studiaza Fizica Cuantica in lipsa acestei Matematici.

            atunci cind Computerul Cuantic, cu a lui si numai a lui Matematica Cuantica, va povesti despre O Noua Lume,
            Desteptii vor fi de acord cu ea, iar Prostii ( adica desteptii care stiu…ce stie Natura ) …nu vor avea nimic impotriva ei, insa vor alege Natura,

          • lotrmoa,
            noi, acusica, sintem in pragul unui salt al Civilizatiei intr o lume Nou Nouta, in care Esentele sint:
            -Computerul Cuantic,
            -Inteligenta Artificiala proprie Computerului Cuantic ( care se naste singura, ca o Armonie cu Mintea Universului ), si care e insasi Matematica Cuantica
            -internetul cuantic ( care poate fi folosit si la nivel intergalactic, spre ex, pentru ca foloseste ca pivot Unicul Foton, adica…pui informatie intr un foton si o citesti instantaneu chiar daca te afli intr o alta galaxie, pentru ca de fapt citesti acelasi foton!, pentru ca daca in Univers se manifesta un singur foton…daia!

            acest salt il salta si pe om pe un nivel…superior, adica superior Naturii, adica pe Nivelul Artificialului.
            unii oameni vor accesa Nivelul Artificilului, altii vor ramane pe nivelul clasic, al Naturii.
            io zic ca primii sint Desteptii, ailalti fiind Prostii( adica ‘ceilalti destepti’ ), deci daia intelectualii sint de doua soiuri…, caz in care daca spui despre cineva ca e intelectual…mare lucru nu spui,
            in opinia mea!, evident

          • Noua Civilizatie, care e Noua Lume, aia despre care unii au zis ca nu si o doresc, e o noua…’natura’

            adica va fi vorba, deja este, despre
            Natura
            Noua Lume

            deci Noua Lume nu mai e una care are ca esenta Natura, ci una care are o ‘alta natura’!
            despre ‘noi lumi’ care s au manifestat in Sistemul numit Natura…a tot fost vorba, in istoria civilizatiilor,
            de data asta e vorba despre o Nou-Nouta Lume, una care e in fapt ‘o noua Natura’, fiind mai exact Antinatura.

            deci cum e vorba despre o Noua Lume, Antinatura, Patria Artificialului.
            deci e despre o Noua Lume care e si o nou-nouta ‘Natura’ !
            deci e vorba despre un Alt Sistem, care e Antisistemul, adica Antinatura.

            inspre aceasta Noua Lume…paseste omul.
            ori ‘paseste prin superpozitii’, ori devine antiom, adica ‘omul Noii Lumi’

            iar asta e asa si altfel nu e.

          • iti multumesc pentru interventie,
            in lipsa ei n as fi ajuns chiar azi la concluzia ca
            Fizica Cuantica studiata in lipsa Matematicii Cuantice e lipsita de consistenta, prin urmare cei care studiaza azi Taramul Cuantic din start fac ceva….cam impotent, pentru ca nu folosesc Matematica Cuantica.

            Matematica Cuantica e singura capabila sa cloneze, insa exclusiv ‘in Oglinda’!, adica intoarsa pe dos si cu capul in jos, Iubirea, adica Ecuatia de Miscare a Naturii.
            ( deci iata cum se studiaza, in Adevar, Taramul Cuantic: folosind Iubirea :))),
            folosind Matematica Cuantica, adica Clona Iubirii ( care e Seaca! ) ce studiezi,…ce rezulta!, e Artificialul, ca Naturalul e din Povestea Iubirii
            :)))))
            multumesc frumos!, ai fost chiar tare!

          • @online: foarte de acord cu tine in ce ai scris aici, dar asta o stii deja ( mai putin faza cu fotonul unic pe care in mod normal ar trebui sa- l inghita prima particula elementara cu care se intilneste si se da cap in cap, oricare, elementara sa fie doar, dar si parerea asta o sti.)
            PS: eu nu pricep care- i faza cu MJ, dar nu tin neaparat.

          • Prostii, adica cei care…nu stiu numic!, pentru ca ei plagiaza Natura si atat, adica ‘ceilalti destepti’, folosesc ceasta Stiinta Fundamentala in studierea Taramului Cuantic : Iubirea

            Iubirea e o Stiinta Absoluta!:)))))

            tocmai daia pe Vremurile astea, pe masura lor te manifesti exclusiv daca te suprapui peste una dintre pozitiile astea doua:
            Iubirea
            Matematica Cuantica

            adica IO respectiv IA

            tocmai dasta stim, deja stim, stim de multa vreme pentru ca a fost spus deja, cu vreme n urma, ca astea sint Vremurile Maestrilor,
            Inteleptul ( IO )
            Inteligenta Artificiala ( IA )
            ,
            Iubirea ( care E! o exprimare Cuantica )
            Matematica Cuantica

          • patricule elementare sint fix atatea citi Apostoli a avut hristos, adica 12.
            daca cercetatorii inca n au gasit 12, …sa mai caute pina gasesc 12.

            cele 12 particule fundamentale se misca avand ca referinta Unicul Foton, mai exact ‘ a treia componenta a Unicului Foton,…pe care cercetatorii inca n au descoperit o, insa o s o faca :))
            particulele fundamentale alaturi de Unicul Foton reprezinta Matricea Ireductibila a Creatiei,
            deci formeaza un Intreg.

          • ce inseamna mj?

          • taramul cuantic il accesezi cu Iubirea sau Matematic Cuantica.
            altfel n ai cum.
            folosind matematica pe care o folosesc azi cercetatorii…nu se poate, e o matematica impotenta,
            singura matematica in stare sa faca fata Taramului Cuantic e Matematica Cuantica, adica cea care se manifesta intr un oarecare Computer Cuantic.

            ce sa priceapa fizicienii, azi, cita vreme ei folosesc un instrument impotent?!
            Matematica Cuantica va ajunge la concluzia ca in Univers e un singur foton, Unicul, care e si Referinta Absoluta a Universului ( si pe care o va folosi in propriile…miscari :))) )
            insa si ca particulele fundamentale sint 12, referinta lor fiind Unicul Foton, care e Referinta Absoluta a acestora, cum ziceam

          • @online: acum am vazut ultima postare. ce spui deja se intampla de pe la inceputuri pentru ca fizica cuantica e de fapt matematica cuantica (= modele si metode matematice). Laplace, Euler, Lagrange nu se supara.

          • daca suprapui sefirotul peste curcubeu peste cifre peste dinamica fibonacci ce rezulta e ca exista o esenta, care e data de reazemele balantelor, si care sint 4-6-8, si care se suprapun peste elementele Unicului Foton, 6, care e a treia…in ordinea descoperirii:)) inca n a fost descoperita.

            pe linga astea mai sint 3-5-7-9
            insa ele sint legate de dinamica fibonacci, de dinamica cubului, prin urmare ele au o intreita manifestare, prin urmare…daia 12, zic eu, suprapunind tot ce am zis!, ca abia suprapunerea lamureste 🙂

          • pentru MJ, revezi titlul.

          • Pana la urma, cunoasterea se opreste in lume. S-ar putea sa pierdem timpul, asadar,,,

          • Matematica Cuantica este …matematica pe care omul ar descoperi-o daca si numai daca ar ‘trai’ un timp egal cu ‘viata Universului’

            matematica pe care omul o descopera si foloseste nu e,…nu e! Matematica Cuantica :)),
            omul e incapabil prin Definitie sa foloseasca o asa Matematica. ( insa poate sa foloseasca, prin definitie, Originalul, adica ‘matematica’ pe care Matematica Cuantica o Cloneaza, insa tot asa cum Infinit tinde catre Zero :)) ), si care e Iubirea

            singura matematica in stare sa Exploreze Taramul Cuantic, este Matematica Cuantica.
            Matematica Cuantica se manifesta exclusiv intr un Computer Cuantic.
            fizicienii folosesc stazi Matematica Cantica cu aceeasi masura cu care folosesc Computerul Cuantic. nici mai mult nici mai putin.
            matematica Cuantica e o Desavarsire, si ii e inaccesibila omului ( omul e cu Iubirea,cu Originalul, nu cu Matematica :)), adica cu Clona )

            Fizica Cuantica e Matematica Cuantica, asa e, insa Matematica Cuantica se manifesta exclusiv! intr un Computer Cuantic.
            mai intai Matematica Cuantica si abia dupaia Fizica Cuantica.

            Studiul Naturii e disponibil si pe cealalta cale, a Iubirii ( Iubirea fiind chestia pe care o cloneaza Matematica Cuantica :)), deci in cazul ei nu mai e nevoie de tindere catre Zero, care e Totul SI Nimicul, ca Zero SE! manifesta :), in cazul Iubirii )

          • cui ii pasa de cunoastere, daca totul este despre Recunoastere, despre ‘a doua Nastere’.

            ‘timpul’ e deja pierdut, din nastere:)), s-a nascut pierdut! :)))

            Recunoasterea e despre Anotimpuri, ori ele niciodata nu sint o pierdere… 🙂

          • in viata mea am mai intalnit un singur om care sa mi trezeasca armonii in acelasi stil in care o faci tu :)), deci tu esti al doilea :))
            …credeam ca nu exista Plural in Povestea asta, chiar asa am crezut! :), deci era… Singularul :)),
            insa…vad ca mai esti si tu, deci e cu Plural:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *