Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Corespondență din Anglia. Marcă poll-ul și fugi de-aicea!

A fost ora 2 și 3.
Buletin de știri.
București.

Doamne, vino, Doamne, să vezi ce-a mai rămas din stâlpii de iluminat.
Aeronava prezidențială americană a aterizat pe covorul roșu de la Piața Chibrit.
Se cântă Beethoven. Oda bucuriei.

Dar unde e președintele Biden?
L-au pierdut la Baden-Baden, unde au oprit să alimenteze de la generatorul electric donat de submarinul american care și-a spart capul într-o conductă de gaz, în timp ce încerca să dezvirgineze Marea Baltică. Printr-o convenție de urgență a Națiunilor Unite, s-a decis ca președintele Biden să fie parașutat după ce se intonează imnul Deșteaptă-te române, ca să nu dea nimeni cu alarma de pământ sau cu băutura în aer.

Președintele Putin aștepta deja, umilit, într-un jilț suflat cu piatră acră și căptușit cu atlas geografic.
Domnul Ciucă, martor la semnarea acordului de pace pentru Ucraina, a fost rugat să pupe mirii. Patriarhul Daniel i-a trimis vorbă omologului său Chiril că au fost iertate și păcatele românilor făcute cu gândul la Bucovina de Nord. Donbass nu se mai teme de compas fiindcă i s-a citit de deochi.

Ora 2, ei și jumătate.
S-a oprit zborul ciorilor deasupra Bucureștilor pentru ca familia Iohannis să poată face câte o poză în fața fiecăreia din cele două aeronave tovarășe și prietene. Domnul Ciucă s-a împiedicat în paradigma scăpată de președintele României educate și nu l-a scuzat decât nea Gică, de la Operetă, care avea grijă să nu scrumeze nimeni pe covor.

Ora 8 și zero-zero.
Pace de la București, să ne trăiești!
Pentru ora 2 și 2 s-a anunțat un dineu oficial la bufetul Parlamentului, sub egida „Ucraina – programul rabla-bla”.

În caz că primesc invitație, ce credeți că ar trebui să port:
O portieră
Sirena
Farul dreapta-față.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Corespondență din Anglia. Marcă poll-ul și fugi de-aicea!”

  • Nu o portiera ci o port jartiera !

  • e suficient sa te porti,
    insa sa nu cumva sa le deschizi in fata vreunei sirene pitite in spatele unui far dreapta-fata, ca o suna ea ca Ra, insa esenta ii e Bla-Bla

    ah!, …sa nu ti uiti retrovizoarea!

    hai pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *