Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Corespondență din Anglia. New-York, New-York? Anton speaking

“În secolul al cincisprezecelea, ca și acum, soarele se trezea în fiecare dimineață și se ducea la culcare în fiecare noapte. Când primele raze mijeau pe sub gene picături de rouă, pământul se ștergea la ochi, iar aerul se umplea atunci de o bucurie fără margini și de speranță; spre seară, însă, același pământ, căutând odihnă, se cufunda iar în întuneric. Se mai putea întâmpla ca norii să se ia la bătaie, tunetul să-și strige nemulțumirea sau vreunei steluțe să-i cadă ochii de oboseală, tocmai din rai, sau, pur și simplu, ca un călugăr cu fața albă ca varul să apară fugind, mâncând pământul, urlând cât îl ținea gura că a văzut un tigru dând târcoale mânăstirii – și cam asta ar fi fost totul.” (“Fără niciun titlu”, de Anton Pavlovici Cehov)

Nici nu s-a uscat cerneala pe cecul de peste șapte sute de milioane de dolari cadorisiți de America Ucrainei că au și apărut banii. Taxa de șmecher. Tot de la europeni. Firma franceză Lafarge, absorbită de concernul elvețian Holcim (lider mondial?) a fost amendată pentru că a plătit jihadiștii să nu-i distrugă activele din Siria, și probabil nici personalul. Acum eu vă întreb: aruncau jihadiștii cu bani în inamic sau măcar în săraci? (Poate în maneliști) Nu. Cumpărau arme. De la cine? De la șmecheri? (aha) Vânzând arme, model vechi, americanii știau la ce să se aștepte, și cum să răspundă, anihileze, saboteze. Ceilalți care vindeau arme erau tot prieteni ai americanilor, căci americanii nu se implică direct, ca-n Ucraina, ci găsesc fraieri.

Firma elvețiană are acum motiv să-și însușească și partea franceză, după ce i-a bătut obrazul, și să facă bani pentru frați. Pe modelul în care și-a îndestulat băncile în timpul celui de-al doilea război. Elveția a fost neutră numai prin snoave, în realitate a muncit cot la cot cu alții la sărăcirea evreilor. A evreilor din Europa. Firme americane le-au făcut evreilor asigurări pe viață, până și Vaticanul se pare că a făcut ceva bani din astfel de asigurări. Bineînțeles că știau că evreii europeni nu vor mai apuca zile fericite. În timpul celui de-al doilea război, nu-i spun mondial pentru că n-a atins toate cugetele, au fost decimați doar evreii din Europa. De ce? Pentru că erau mai deștepți? Mai morali? Sau pentru că întoarcerea acasă a evreilor, dacă e să ne luăm după ce zice Biblia Evreiască, înseamnă a doua venire a lui Dumnezeu? S-au gândit oare naziștii că scăpând de evrei imigranți puteau oamenii să rămână stăpâni? Adică Dumnezeu să mai aștepte. De ce să nu le încurce planurile? Trecând prin școlile ateiste ați fost învățați că Dumnezeu ar avea alte treburi și alte lumi. Atunci de ce se chinuie masoneriile să împlinească toate profețiile care subțiază rasa umană și să le distrugă pe cele care îi lasă cu mâna goală și pace la mansardă?

Amendarea firmei Lafarge s-a vrut și o atenționare a firmelor europene care au de gând să semneze contracte cu Rusia. Rusia care e vecina Europei, care a dat gaz mult mai ieftin decât al americanilor, care a încercat să păstreze echilibrul în zonă. Cel puțin în ultimii ani. Europa va prospera alături de Rusia, nu alături de americani. America încearcă să-și mărească zona de influență, hărțuind Europa. Manevrele americanilor, cu toată mizeria scoasă la lumină de politica serviciilor secrete din ultimele decenii, mi se par mizerabile. Unde sunt principiile morale cu care se lăudau când făceau referire la tătucii lor? Prezentul ne arată o Americă suferindă de narcisism.

Și grânele Ucrainei au ajuns, mai mult decât probabil, tot în America. Că doar americanii au dezmembrat Ucraina și au vândut-o pe sticle goale. Trebuiau să dea de mâncare poporului și imigranților, ca să nu-i lase fără Alzheimerul de la conducere.

New-York? Anton speaking.

Dieu est paix. Douze points.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Corespondență din Anglia. New-York, New-York? Anton speaking”

  • Foarte bun ,excepțional de frumos și de interesant ,articolul dumneavoastră ,doamnă !Eu cred că America esre vinovată și de declanșarea acțiunii „Maidanul „din 2014,din Ucraina ,fiindcă de mai mult timp SUA urmăresc să destabilizeze relațiile economice, politice istorice și diplomatice dintre Rusia și Ucraina pentru a deveni unicul lider mondial !Practic această strategie a Americii stă la baza evenimentelor care au declanșat operațiunea de invazie a Rusiei în Ucraina și a ultimelor conflicte majore dintre acestea ,care au condus inevitabil la un conflict și nai mare între Rusia și Occident, premiza anei lupte pe moarte între acestea și a unui al treilea război mondial „,pentru reașezarea lumii: „,,cum bine a spus domnul profesor Andrei Marga la emisiunea domnului Cristoiu !

  • Roger Garaudy „Les Mythes fondateurs de la politique israélienne”. O alta fata a medaliei.
    UE a ajuns colonie a SUA. Citez :”Cel puțin în ultimii ani. Europa va prospera alături de Rusia, nu alături de americani.”
    Sa vorbim la trecut !!!

    • intr un fel… au dreptate si aia din ue si sua. daca sua n avea cu ce se hrani…ar fi fost jale de amandoua, cel putin!
      acum are cu ce, bravo, se mai linisteste si ea…

      fara diferente de potential clar definite nu exista miscare in civilizatie, prin urmare nici viata.
      ue s-a hranit cu statele pe care le-a tot ingurgitat, invitindu le la masa,
      iar acum chiar ea e cea care a ajuns pe masa, papata de t-rex

      ce mai ramane e ca diferentele dintre est si vest sa genereze ele insele o miscare, insa pentru ca asta sa se intample…intersectia dintre est si vest tre sa cam dispara, intre ele poa sa ramana cel mult, insa si cel putin, un reazem, care sa trateze ambele talere cu egala consideratie ( asta se poate daca si numai daca esti la zi cu dinamica Vremurilor, altfel e imposibil. insa in caz ca da, e chiar probabil ca reazemul asta sa se manifeste, ca toti actorii principali stiu clar-cristal cit de delicate sint vremurile astea… )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *