Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Corespondență din New York: CONFORT – Spitalul Vapor

De câteva zile, la docul Pier 90, de pe fluviul Hudson din Manhattan, a acostat unul dintre cele mai mari vapoare spital din lume, CONFORT.
Vederea uriașului spital plutitor, dincolo de plusul de siguranță pe care ar trebui sa ți-o inducă, mie, mi-a dat fiori. Știu că aceste vapoare, aparținând Marinei Militare a Statelor Unite, intră în acțiune doar în cazuri extreme, exceptând conflictele armate.

Spitalul, acostat acum în New York, preia bolnavii fără infecția Covid19, pentru limitarea transmiterii virale, dar – și acesta mi se pare „sucită idee” –, mai întâi aceștia sunt duși într-un spital pentru teste preliminarii! Păi, nu este riscant? S-ar putea foarte bine crea lângă fluviu sau la Javits Center, care este la doi pași, un ambulatoriu! Desigur îmi scapă ceva, sau ca și la 11 septembrie, luați pe nepregătite se comit greșeli…

Spitalul plutitor are 1000 de paturi și tehnologie medicală de ultimă generație.
Căutând mereu „vibrații ale conștiințelor înalte”, eu aș fi mult mai liniștită să aflu că acest super spital, are capabilitatea de a schimba nivelul vibratoriu care lucrează pe corpul luminos al omului. Pentru că milioane de viruși, născuți odată cu pământul, înconjoară omenirea și cumva am trăit cu ei în armonie… Undeva noi, prin comportament, prin abandonarea constrângerilor morale ca forme de legi nescrise, am smintit echilibrul existențial, spiritual și moral al vieții. Pierderea acestor echilibre, ne apropie de Sodoma. Cred că, acum avem nevoie de o răscumpărare a trecutului, a zilei de ieri, în care porunci și interdicții morale ghidau omul. Încălcându-le am pierdut perceptele ordinii sacre, care asigură bunul mers al ordinii universale și al societății umane.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Corespondență din New York: CONFORT – Spitalul Vapor”

  • ‘CONFORT – Spitalul Vapor’

    Vaporul Spital, care navigheaza mai mult in timp decit in spatiu: Confort
    Prin simpla existenta isi cauta propria contradictie, razboiul,
    …care e mai mult in spatiu decit in timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *