Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cornelia-Maria Dinu, prinsă în mrejele culorilor

Scriu aceste rânduri înaintea zorilor din 9 aprilie. Este data de naștere, la Paris, în 1821, a poetului Charles Baudelaire. Una dintre lucrările sale semnificative se numește ,,Pictorul vieții moderne”.
Merg și eu în lumea pictorilor să găsesc un artist ce redă atmosfera vieții moderne.  În acest context, vă aduc în centrul atenției tablourile cuceritoare semnate de doamna Cornelia-Maria Dinu. Dar, prima dată, să o cunoaștem pe pictoriță.

-Vă rugăm să vă prezentați.
-Numele meu este Cornelia-Maria Dinu, sunt din Pitești și am început să pictez în urmă cu câțiva ani.
Ceea ce a început inițial ca un hobby, a devenit pe parcurs o pasiune și o preocupare constantă, dorindu-mi din ce în ce mai mult să evoluez și să explorez această minunată lume a artei.

Deși inițial arta mea s-a bazat pe decupaje și diferite tehnici mixed media, am ajuns să îndrăgesc foarte mult pictura, 2022 fiind un an foarte bun pentru mine, an în care am evoluat încontinuu, încercând să-mi îmbunătățesc tehnica și să-mi definesc un stil propriu.

Toate aceste eforturi s-au concretizat prin prezența într-o expoziție comună, împreună cu o altă pictoriță talentată – Monica Luchian, expoziție intitulată ,, Mix de stil, culoare și inspirație” găzduită de Centrul Cultural Pitești, la finele anului 2022.

-Ce sperați de la anul 2023?.
–Anul 2023 sper să fie un an cel puțin la fel de bun, la finele căruia să pot spune că am mai învățat ceva, că am evoluat pozitiv în scopul de a deveni un artist mai bun, cu o experiență mai bogată.
Anul a început cu participarea la o expoziție de grup în data de 07.03.2023, la Centrul Cultural Pitești. A urmat o altă expoziție găzduită de Cazino Sinaia cu titlul ,,Perle pentru Coroana Reginei” între 10.03 – 07.04.2023, unde am fost prezentă cu o lucrare, iar in iunie urmează o altă expoziție colectivă cu tema ,,Viața satului românesc” organizată la Muzeul Golești – Argeș.

Sunt fericită și recunoscătoare pentru toate aceste invitații de a participa la aceste evenimente.
Am avut ocazia să cunosc oameni minunați, extrem de talentați care m-au primit cu brațele deschise în această minunată lume a artei, oameni care m-au sprijinit și m-au ajutat să evoluez atât ca om cât și ca artist.
Sper ca această energie pozitivă să depășească granițele acestei lumi a artei și să ne ajute să devenim cu toții mai buni si mai fericiți!

-Adevărat, frumos spus. Să vedem acum și niște imagini. Personal, le admir de mai mult timp. Sunt foarte bine făcute. În mod deosebit m-a impresionat figura femeilor în tablourile dvs. Multe felicitări neformale.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *