Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Cornelia Răileanu Dragomir expune pictură, în Italia, alături de artiști din lumea întreagă

Scriu aceste rânduri în 17 februarie, Ziua Internațională a Faptelor Bune.  Prin urmare voi scrie nu numai despre un fapt bun, dar chiar frumos. Este vorba despre faptul că doamna Cornelia Răileanu Dragomir expune pictură, în Italia, alături de artiști din lumea întreagă.
Dar, acum să o cunoaștem.

-Vă rog să vă prezentați.

-Mă numesc Cornelia Răileanu Dragomir și sunt din Galați. Mi-am dorit  mereu să mă ocup de pictură, doar că viața m-a purtat pe alte cărări. În anul 2018 am decis să urmez cursurile de artă decorativă și design din Centrul Cultural Dunărea de Jos din Galați unde am întâlnit-o pe doamna profesoară Olimpia Ștefan care ne-a îndrumat într-o maniera excepțională. Îi mulțumesc  doamnei  profesoare și grupei din care am făcut parte.

– Felicitări pentru tot. Cum a fost 2022?
-Anul 2022 a fost un an foarte bun. Am lucrat destul de mult. Am avut o buna colaborare  cu casa editoriala Dantebus din Roma care a publicat un catalog cu 10 pictori din care fac și eu parte intitulat I PITTORI DI VIA MARGUTTA. Acest catalog se găsește  în marile librarii din Italia, Mondatori și Feltrinelli si pe Amazon. Tot prin Dantebus am o galerie  virtuala individuala pe YouTube cu 38 lucrari ale mele.

În 25 noiembrie prin Mega art și Galeria Zanon am avut expoziție pana pe 2 decembrie. Au mai fost și alte expoziții la care am participat Mai avem avem și alte proiecte  pentru  2023, dar fiecare lucru la timpul  lui.

– Unde se pot vedea tablourile dvs?
-Lucrările  mele pot fi văzute și în România expuse în Vila Genia din Câmpulung Moldovenesc. Mă găsiți  pe Facebook,  instagram  și LinkedIn  ca Raileanu Cornelia

– Ce vă doriți acum ?
-Mi-aș dori să pot lucra cât mai mult, să pot reda pe pânză acele sclipiri ale sufletului uman, ale naturii  care ne înconjoară,  pentru a încânta ochii privitorului.

-Felicitări din toată inima, vă dorim să se îndeplinească această speranță frumoasă.
Acum vreau să precizez pentru cititori că la începutul lunii februarie, doamna Cornelia Răileanu Dragomir a participat la o mare expoziție internațională la Muzeul Colle del Duomo. Vernisajul a fost pe 11 februarie la muzeul de lângă  Roma, la Viterbo. A fost un vernisaj reușit mediatizat pe social network. Acum vom vedea imagini de la vernisaj, tabloul doamnei Răileanu din expoziție, dar și alte lucrări semnate de invitata noastră.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *