Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cristi Puiu: Familia e formată din mamă, tată și copil

La un an după ce Cristi Puiu a avut curaj să contrazică retorica acelei perioade, fiind pus la zid, regizorul este, din nou, în lumina reflectoarelor. La propriu, dar el este obișnuit cu asta. Dacă exact în urmă cu un an, interviul la cristoiutv avea loc prin Zoom, acum, Ion Cristoiu și Cristi Puiu au stat față în față în studioul televiziunii Aleph News.
Artistul nu a revenit la sentimente mai bune față de actuala orânduire și nici nu este foarte optimist în legătură cu viitorul.

Cristi Puiu a vorbit despre filmul pe care îl face în această perioadă, despre familia lui, despre lumea de azi și, legat de controversa acestor timpuri, a spus clar și răspicat: „Familia e formată din mamă, tată și copil”.
În această seară, sâmbătă, 7 august, de la ora 20.00, interviul va fi difuzat pe Aleph News. Vă prezentăm câteva imagini din culise, de la pregătirile pentru emisiune.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cristi Puiu: Familia e formată din mamă, tată și copil”

  • Foarte bun interviul.Domnule Cristian Puiu,aveți dreptate în privința viitorului.Compatrioții noștri nu se vor deștepta niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *