Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Cristina Luciana Ionescu: Iubesc începutul și sfârșitul unui tablou

Mereu se adună norii grei deasupra capului nostru. Și la propriu și la figurat. Aseară a fost un spectacol grandios pe cer cu fulgere. Una peste alta, atmosferă încărcată. Nu mai amintesc și eu crizele suprapuse ce parcă ne strivesc. Cum răspundem la toate astea? Uneori mă gândesc la tărâmul îngerilor. Mi-am reamintit de el privind recent tablourile impresionante semnate de doamna Cristina Luciana Ionescu. O lume dominată de aripi. Veți vedea și dumneavoastră după un dialog introductiv.

Mă grăbesc deci să vă aduc acum în centrul atenției un pictor cu reale calități, cu viziune, cu determinare. Un artist adevărat care mi-a rămas adânc întipărit în colțul memoriei, unde este tezaurul celor mai prețioase amintiri. Este un artist care parcă ne pune aripi să zburăm spre o lumea mai liniștită, mai dreaptă.

-Pentru început, vă rog să vă prezentați pentru cei care nu vă cunosc.
-Numele meu este Cristina Luciana Ionescu, avocat de profesie și artist plastic. Începând cu anul 2020 am devenit membră în Asociația Artiștilor Plastici București.
Sunt un artist care dorește să comunice prin pictură ideile vizuale, trăirile și emoțiile interioare, un artist activ, autodidact, cu prezențe la evenimente de profil în țară și pe plan internațional.
Iubesc oamenii, bunătatea din ei și văd dincolo de aparente. Dăruiesc o parte din tablourile pictate oamenilor speciali din viața mea. Nu sunt mulți, dar sunt de calitate.Â
Iubesc pânzele albe și culorile. Iubesc începutul și sfârșitul unui tablou. Prin intermediul picturilor mele încerc să găsesc diferite moduri de a explora identitatea de gen, inclusiv propria mea identitate, doresc să redau puritatea și lumina din sufletul oamenilor.

-Cum a fost anul 2021, legat de arta dumneavoastră?
-În ultimul timp, mai important pentru mine a fost să găsesc o modalitate de a face o muncă eficientă și care să aibă sens. Participarea la expozițiile organizate în 2021 m-au adus mai aproape de oameni de valoare, de artiști. A fost o oportunitate grozavă de a-mi prezenta munca unui public mai larg și de a lăsa privitorul să mă descopere. Anul 2021 a fost un an plin de expoziții interne și internaționale. Un an plin de diplome, un an cu multe împliniri artistice.

– Ce visați pentru anul artistic 2022, dar și pentru următorii ani?
-Progres, îmi doresc progres din toate punctele de vedere. Liniște și multă inspirație.
Doresc să îmi pot îndeplini menirea de artist, să expun cât mai mult, să bucur privitorii cu arta mea, sa creez emoții, deoarece prețuiesc rolul artei ca mod de exprimare.

-Cum vreți să se desfășoare lumea dumneavoastră, lumea artei, lumea în general?
-O întrebare foarte bună. Lumea mea este minunată, fericită, sunt un om împlinit și fericit. Pictez de drag și cu multă căldură în suflet. Pictez în liniște sau ascultând muzica. Este o lume magică și așa vreau să se desfășoare lumea mea în continuare.
Pentru mine, lumea artei înseamnă trăiri așternute pe pânză, trăiri colorate, sentimente de moment revărsate pentru privitori.
Am încredere că pasiunea mea va rezona cu publicul meu. Pentru mine contează enorm atunci când cineva îmi mărturisește că o anumită lucrare i-a atins sufletul. Simt că mă dezvolt ca om urmându-mi calea spre obiectivul meu, spre urmărirea viselor mele și sper să nu mă opresc niciodată din visat sau să-mi stabilesc noi obiective.
Atunci când găsim o pasiune în viață nu trebuie să o ignoram. Ne trebuie curaj, forță, susținere în călătoria ce ne va face fericiți.

-Adevărat, minunat spus! Acum este timpul să invităm onorabilii cititori la galeria de artă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *