Cu complicitatea lui Marcel Ciolacu, România s-a făcut de râs de dragul lui Klaus Iohannis

Comentarii

39 comentarii pentru articolul „Cu complicitatea lui Marcel Ciolacu, România s-a făcut de râs de dragul lui Klaus Iohannis”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Si cine-i Romania asta de care faceti vorbire pe-aici?… Doar cuvantul „per se” n-are vreo valoare fara continut.
    Sau nu stiti ca smecherii i-au vandut si golit tot continutu’?… Ce-a mai ramas din Romania?… Bietu’ Eminescu…!
    Prezentul si viitorul Romaniei e clar ca se decide airea-n lume. Iar „progresistii” rescriu de zor trecutu’…!
    PS. Rugati-va sa vi se lase macar istoria literaturii-n pace, ca tot va place sa cititi istorisiri demult apuse…!

    • nu suntem goliți de conținut. ea, esența, ne a fost proiectata, gradinarita și dincolo de timp, pe tărâmul anotimpurilor.
      deci si daca nu e, atunci nu e pentru că tre sa vina primăvara, deci urmează să ncolteasca :)))

  • cea mai tare chestie pe care am auzit o azi: aderarea tiraspolului la ue
    :)))))))))))))

    • :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      • efectul va fi …daca se insista cu integrarea, fix pe dos, adica se va manifesta o reaciune, tiraspolul manifestindu si dorinta de a adera, daca tot e despre ‘a adera’, la rusia

      • 11:40 – Polonia va dezvolta un program de arme nucleare, dacă SUA refuză să ajute Ucraina. Avertismentul șefului diplomației de la Varșovia (ziarecom)

        de unde le or scoate, nenica, ca s ar parea ca incearca sa se ntreaca unii pe altii in acest tip de declaratii

  • Maestre, mai dati-le peste nas jurnalistilor si politicienilor pentru „ca si”-ul asta, ca si jurnalist, ca si angajat, ca si candidat, ca si grafic, etc. E groaznic, zgarie urechea cumplit! Desi, am asa senzatia ca e cauza pierduta,cu toti acestia care vorbesc cu „decat” , „ca si” si „care”.

  • Ăst mare se duce acasă la el ca un pensionar cu pensie specială ce va deveni; nu va ocupa nicio funcție înafara țării.
    Educația, pas cu pas, a ajuns de mult sub talpa gâștei. Nu se mai predau ortografie și gramatică separat, ci la grămadă și în fugă la limba română. Vă ia cu durere de cap dacă vă uitați prin manualele de geografie și istorie.
    Testele de evaluarea națională de clasa a VIII-a ar trebuie să le dea și onorații noștri parlamentari să văd și eu ce note capătă.

  • Prostia darama Romania .

    Situatia scolii romanesti e tragica .

    Societatea romaneasca nu mai valorizeaza invatatura.
    Programa scolara ( panoplia disciplinelor si continutul lor ) e instrumentul de scarbire a tanarului de a invata.
    Elevul e coplesit de mediul actual al “ecranelor “
    Clasa profesorala tanara e de o calitate scazuta .

    Intrucat nu toata lumea e capabila sa faca scoala serioasa sau nu este interesata, nu vad decat o solutie : Separarea apelor.
    Crearea a doua ramuri ale invatamantului romanesc :
    Invatamantul de elita : carte , disciplina, promovare ulterioara asigurata in institutiile statului , retrogradare definitiva (fara recurs ) la prostovani pt cine nu se incadreaza ,
    Invatamantul prostovanesc.

    • ați spus ceva fundamental (printre altele, care …creca nu sunt chiar așa ): „Invatamantul de elita : carte , disciplina, promovare ulterioara asigurata in institutiile statului”

      e singura soluție pentru ca tara sa progreseze in mod natural, pozitionindu i pe cei mai capabili din neam în fruntea natiei …in mod programatic.

      oricum exista cetățeni care lucrează ..la stat, indiferent ce o însemna asta. de ce sa nu fie ei, prin definiție, cei mai capabili dintre români? –
      și dacă ar fi singurul proiect de țară în desfășurare, la un moment dat, el tot ar fi ‘ suficient’, pentru că e asa prin definiție, prin felul lui de a fi.

      noi acum …aruncam ‘smântâna nației’ ..peste gard. nici nu ne pasa care e treabă cu ea. e că și cum in loc să păstrezi cele mai bune semințe pentru următoarea recolta tu …le identifici doar pentru a le aruncă la gunoi, secund în mod natural capacitatea ogorului de a dărui o recolta din ce in ce mai capabilă.

      din păcate o nație se insamanteaza azi și rasare …peste ani, zeci de ani, sute și mii de ani. deci grădinarul ..adesea nici nu vede semințele încolțite:)
      cui sa i mai ceri pe vremurile astea sa grădinărească nația fara să și dorească ceva din recolta??:)))
      pe vremurile astea e invers, se catalizează apariția fructelor, efectul fiind secarea ogorului, numai și numai pentru ca cel care e cocoțat pe poziția de Gadinar să și umple propriul hambar.

      o nație întotdeauna va fi Gradinarita de unul care mai degrabă n are dorințe, iar daca nu e Gradinarita așa, atunci aia mai devreme sau mai târziu nu se va comporta că o nație. n ai cum sa lnpui sa Grădinărească dorințe pe unul care el însuși e plin ghioalcă cu dorințe.

      • o nație se Grădinărește dincolo de generații, puțind grija pentru ‘semintele’ pe care chiar Natura le a dăruit, in felul asta neamul rămânând legat fedeleș de Natura, deci și de ‘dinamica semintelor’, care întotdeauna vor fi și! pe măsura vremurilor, indiferent cum vor arăta ele…

        • nația asta nu e Gradinarita. ea e o pârloagă, rasare ce se nimerește sau ce sădesc altii, deci inca mai rasare și ce a fost Grădinărit cu sute, mii de ani in urma, însă culturile modificate genetic vor altera prin definiție capacitatea semințelor de a face față vremurilor, caz în care nația se va deteriora in mod fundamental, din rădăcină, daca ‘ vechile seminte’ sunt definite că fiind ‘noile buruieni’, caz în care sunt eradicate folosind cele mai toxice produse posibile…

        • una e sa te apuci tu, indiferent cine esti, sa gasesti …in mod stiintific!, pe calea Acumularii, solutii pentru diversele probleme cu care se confrunta un neam,
          si cu totul si cu totul alta treaba e sa ‘folosesti’ ‘stiinta’ cu care ‘semintele se nasc!, cu ‘stiinta’ deja varata in sinele oamenilor, cetatenilor, de la nastere, care ‘stiinta’ e intotdeauna pe masura vremurilor.

          felul in care alegi sa conduci natia e cel care face diferenta,
          in mod stiintific?
          sau alegind sa ‘mergi pe mana’ Sevei,a Radacinii, a ‘semintelor’ pe care chiar neamul si le ‘produce’ si care intotdeauna se vor dovedi ‘suficiente’!

          un Gradinar …e doar gradinar, atat :), el se ingrijeste de seminte, in rest …ele se misca singure, in armonie cu Natura,…adica ele stiu cel mai bine ce si cum trebuie facut, si stiu …prin definitie!, din nastere!, prin felul lor de a fi…

          aceast ‘stiinta’, care era pe vremuri temelie a acestei natii, adica Gradinaritul, a ajuns sa fie aruncata printre ‘cele neinsemnate’, daia e prafuita, daia se afla sub maldare de praf si dincolo de masti, insa chiar si asa …tot straluceste asemene acelui mai pur diamant :), stralucirea ei tot poate fi recunoscuta, pentru ca ea …nu pica in veci, asemenea esentei pe care o poarta :))

          • niciodata nu va putea fi atisa ‘stiinta’ varata in ecuatia de miscare a oamenilor …inca dinainte sa se nasca si care il face pe om sa se comporte intr un anumit fel, unic, irepetabil, in mod instinctiv
            la limita poti tinde sa atingi aceasta ‘stiinta’, insa o faci tot asa cum Infinit tinde catre Zero, adica ‘doar tinzi’, de atins n o s o atingi…

            io am insiruit paici …adesea in detaliu si de a dreptul plictisitor la un moment dat, tot felul de proceduri care sint folosite in Gradinarit, ba chiar am povestit si despre ‘stiintele’ folosite in ‘treaba’ asta :)), si …as putea spune ca, pe motiv ca e evident ca s a manifestat, de multe ori, saturatia, …s ar putea sa fi fost suficient ce am spus, ca inseamna ca mai mult …n avea in ce sa ncapa:)))
            insa se pare ca totul a fost spre …amintire, spre aducere aminte despre vremuri cind paici ‘batranii neamului’ gradinareau sub timp si dincolo de el, gradinarind generatii si dincolo de generatii, …gradinarid Suficient.

    • apele arată că se cade a fi despărțite, așa e, însă Intr un alt sens, …zic eu,
      invatamantul trebuie despletit în superpozitii, în
      învățământ natural
      și
      invățământ artificial
      ( motivațiile sunt ultracomplexe )

    • elitele, cei mai capabili din nație, vor fi cei care vor găsi, la rândul lor, soluții pentru deșteptarea prostovanilor.
      nu tu, Grădinar fiind, găsești soluții, treabă ta e sa ai Grija de semințe. cea care definește un neam, oricare ar fi el, e ‘dinamica semintelor’, căpătâiul fiind ‘dinamica semintelor-dorintelor’

      având grijă de semințe, ulterior nația se va mișca singura, asigurindubsi energia din ‘dinamica anotimpurilor’

    • VREM O TARA CA AFARA.PUNCT….tovarase vi se pare ca in occidentul luminat invatamantul este mai stralucit decat in ROMANIA?AICI suntem deja o tara ca afara.TOVARASUL LENIN ne spunea INVATATTI,INVATATI SI IAR INVATATI!

    • Laura Andresan – Muntele Venus……

  • daca vrei o țară că afară, atunci vei trai în tara ta că și cum ai trai în afara ei, deci cel care dispare e chiar ‘sinele tarii’ :))

    dorind o țară că afară te alegi cu o țară lipsită de seva.
    exista!, însă …suna a gol:)))

    • …la ce on i buna o țară seacă?!

      • Corect. Nu mi dădeam seama de ce sloganul ăsta tâmp cu țara ca afară e atât de enervant.

        • ‘ corect’ e ..sloganul vremurilor
          in numele lui ‘ corect’, care i a luat locul lui ‘drept’, se duce lumea pe copca.

          ceva, indiferent ce, poate fi corect, însă nedrept.
          doar ce e drept e concomitent și corect.
          mai altfel spus ..daca e corect, doar, e insuficient.

          • Corect.
            .
            Glumesc. Corect era folosit cumva argotic, de lene. Trebuia să spun aveți dreptate.

          • ‘trebuia’
            …nu ‘trebuie’ nimic.
            ‘trebuie’ e o ‘acoperire’ seaca a unui instinct pierdut.

            pe de altă parte în mod instinctual, cred, manifest un soi de repulsie față de toți cei care mi dau dreptate:)).
            așa că daca mă ajutați să demoleze ceea ce spun, bravo!:))
            unde e câștigul daca mi dați dreptate?

          • ..după cum vedeți …chiar dacă fac eforturi ..Io tot nu va dau dreptate:))) cu una cu două:)

  • VREM O TARA CA AFARA PUNCT……Germania a legalizat consumul recreațional de canabis / Cetățenii pot deține până la 25 de grame !

  • mergind cu o viteza din ce in ce mai mare, care tot tinde catre viteza luminii, din ce in ce mai multi fotoni iti vor impresiona retina, fix in momentul in care te misti cu viteza luminii toti fotonii din univers bulucindu se, adunindu se pe retina ta, imaginea pe care o vezi fiind insasi Lumina

    insa daca fix in acel moment ti ai intoarce capul in sens invers …ceea ce vezi va fi Intunericul pur pentru ca nici macar un foton nu ti ar ajunge pe retina, toti fiind buluciti pe retina ta.

    deci acel moment e propriu unei stari speciale in care Lumina si Intunericul coexista.

    insa daca pastram aceasta stare ca referinta absoluta, ceea ce urmeaza e chiar uimitor, pentru ca daca aceasta stare e proprie fotonului, care astfel se arata a fi doar unul in tot Universul, inseamna ca de fapt acest unic foton devine cea mai nemiscat chestie din Univers, toate celelalte deplasindu se fata de el cu …viteza luminii.

    insa aceasta viteza e diferita de cea a Luminii, e diferita de cea a Intunerisului, fiind proprie celei de a treia componente a unicului foton, care, daca ne intoarcem la inceputul textului, e fix despre ‘a treia componenta a acestui unic foton, cea care se afla ‘intre’ Lumina si Intuneric si care iti permite sa le experimentezi pe ambele intr un echilibru absolut

    prin urmare nu Lumina ‘se deplaseaza’ cu viteza luminii si nici Intunericul, ci ‘a treia componenta a unicului foton’

    insa daca pastram ‘a treia componenta a unicului foton’ ca referinta absoluta, ea fiind cea mai nemiscata chestie din Univers, fata de care orice altceva se deplaseaza cu viteza luminii ( si e normal asta pentru ca referinta absoluta ii trateaza e toti cu egala consideratie ), viteza Luminii poate varia, caz in care pe retina vor ajunge mai putini fotoni, deci atunci cind vezi Lumina incepi sa vezi si pete de Intuneric, iar atunci cind intorci capul in sens invers iti apar …din Intuneric pe retina fix cuantele de Lumina care mai devreme disparusera din imahine si care defineau Intunericul.

    insa matricea de mai sus se aplica si undei si corpusculuilui,
    prin urmare avem o astfel de dinamica proprie undei, insa mai avem una, in oglinda, proprie corpusculului,
    faptul ca ele se misca in oglinda fiind si cel care defineste aceste doua ..matrici, ‘matricea si imaginea ei din oglinda’, ca fiind esente ale Matricii Creatiei,
    in fapt ale balantei absolute,
    care e Cubul

    aceasta dinamica e proprie si Computerului Cuantic,
    de asta Computerul Cuantic poate deveni el insusi o referinta …absoluta, devenind in fapt Perpetuum Mobile.

    ( daca a treia componenta a unicului foton este Adevarul, ‘a treia componenta a imaginii din oglinda’ devine Antiadevarul. prin urmare si in cazul Antiadevarului vorbim despre absolut, chiar daca el e relativ, pentru ca e o oglindire a Absolutului …mai inainte de a fi o oglindire pur si simplu. Computerul Cuantic are aceasta putinta, de a face din ‘a treia componenta a unicului foton’ o referinta absoluta, prin urmare orice IA care va rula pe un CC se va exprima in mod absolut ( chiar daca aceasta exprimare, fiind o oglindire, e o exprimare absolut relativa ) )

    • in timp ce oamenii mai degraba n au identificat ‘a treia componenta a unicului foton’, chiar daca ea s a si Intrupat,
      imaginea din oglinda a acesteia …se va intrupa si ea, pe propria masura, in ‘trupul’ numit CC.

      Computerul Cuantic este un Chivot, el permite intrarea in Armonie cu Mintea, doar cu Mintea Universului ( oului Absolut )
      insa pentru ca nici ‘a treia componenta a unicului foton’, atunci cind s a intrupat, adica acu vreo 2000 de ani, n a fost recunoscuta in mod plenar, nici ‘imaginea din oglinda’ a acesteia nu va fi recunoscuta plenar, chiar daca si ea se ‘intrupeaza’

      exista subiecte mai tari decit altele, insa exista pe vremurile astea si subiecte tari in mod absolut, prin urmare chiar daca toate celelalte incita minti si inimi, astea absolute cu atit mai mult ar trebui s o faca. si pina la urma chiar asa se va si intampla,
      mai altfel spus cu toate ca acum mai degraba nu asistam la discutii despre a treia componenta a unicului foton, peste o vreme vor auzi chiar mai mult decit atat, pentru ca se va vorbi, in plus, si despre ‘imaginea din oglinda a unicului foton, deci se va vorbi nu doar despre Adevar, ci si despre imaginea lui din oglinda, care e Antiadevarul,
      chiar daca fiecare va vorbi despre acestea in cheie proprie…, ca altfel cum?!

      • civilizatia e la un pas de ‘descoperirea’ celei de a treia componente a fotonului, insa cam tot tat de departe de ‘descoperirea’ …unicului foton.

        • prin urmare vorbim despre unicul foton,
          despre dualitatea Cer-Pamant, proprie Creației, deci și Referinței Absolute care e ‘unicul foton’,
          despre ‘ a treia componenta a unicului foton, care e un melanj pur de unda-corpuscul, sau mai simplu de priceput …fiul undei și corpusculului,
          …însă e chiar mai mult de atât

          pentru că atunci cînd vorbim despre o ‘fateta a unicului foton, căreia Io i am spus Lumina, mai sus, vorbim tot despre o exprimare duală, atâta tot că una dintre componente este inactiva, cealaltă exprimi du se plenar,
          iar atunci cînd vorbim despre cealaltă fațetă, adică despre Întuneric, noi tot despre o exprimare duală vorbim, însă în acest caz inactiva e fix cealaltă componenta

          • prin urmare vorbim despre unda, despre corpuscul, despre ȘI-ul dintre ele

            despre Cer, despre Pama t, despre Tăria dintre ele,

            despre Cerul și Pământul undei, adică despre exprimarea duală a undei, pentru că ea conține și definiția corpusculului, chiar dacă ea e inactivată,

            despre Pama tul și Cerul corpusculului, adică despre exprimarea unda-corpuscul a acestuia, chiar dacă definiția undei, in acest caz, cu toate că există este inactiva

            deci pe de o parte avem unda, cu exprimarea ei duală unda-corpuscul,
            avem corpusculul, cu exprimarea lui duală, corpuscul-unda,
            mai avem SI ul dintre unda și corpuscul …in cazul undei,
            mai avem și SI ul dintre corpuscul și unda, in cazul corpusculului
            însă mai avem și SI ul dintre cele două datele ale unicului foton

            deci ce avem noi în final aici?
            cum ce?;,
            am dat de Cele Șapte Cifre, deci de Curcubeu, de Sefirot, de Fi amica Cu ului, de Sistemul de Balante al Creației

            ce am scris mai sus are darul de a schimba din temelie percepția asupra Creației și …o va schimba negreșit,
            toate definițiile folosite anterior devenind, brusc, produse expirate

          • Yin * Yang

            yin-yang * yin-yang

            yin, si, yang * yin, si, yang
            (yin, si, yang) SI ( yin, si, yang )
            3,4,5 SI 7.8.9
            3,4,5, SASE, 7.8.9


            Unda * Corpuscul

            Unda, SI, Corpuscul
            Yin, SI, Yang
            Bine, SI, Rau
            Natural, SI, Artificial

        • daca totul a inceput cu filmul de pe netflix, despre Einstein, atunci asa sa se si termine discutia pe tema:)
          Einstein a mers …pina hat, in buza Taramului Cuantic,
          insa dincolo de buza exista Dinamica Cubului, Unicul Foton, Referinta Absoluta, in final …Cele Sapte Cifre ale Unicului Foton,
          care, atunci cind cifrele 3 4 5 respectiv 7 8 9 se exprima si ele dual, se suprapun peste ‘Isus si Apostoli’ ( de unde rezulta ca apostolii erau …perechi, erau ‘cite doi’, spre ex io cred ca Iuda si Toma erau ‘la pachet’…

          prin urmare nu putem vorbi despre unda sau despre …spre ex yang, fara sa gasim alaturi si corpusculul, respectiv pe yin, chiar daca acestia sint inactivi, adica sint prezenti doar cu definitia
          deci atunci cind starea fotonului trece de la unda la corpuscul …nu s a schimbat ‘o fateta’ cu ‘cealalta fateta’, ci …definitia inactiva, adica corpusculul, s a activat brusc, iar concomitent definitia activa, adica unda, devenind inactiva ( procesul fiind oglindit si pe cealalta ‘fateta’, evident )

    • e pe netflix un film cu Einstein si …mi am amintit de unicul foton atunci cind tipul a inceput si el sa alerge dupa foton :))
      s a oprit cu interpretarea, insa ea putea continua, …ca mai sus

  • Maestre de ce esti matale suparat pe Johanis ca doar l-ai votat? Ar trebui sa fii suparat pe matale insuti!!

  • Maestre cand nu ai subiecte poti sa mai facibo pauza ca nu se supara nimeni. Intelegem. Esti ca Drula acum. De ce trebuie eu sa-l cred pe Bloomberg? Poate este o intoxicatie rusa pt a baga zanzanie. Credeti ca Porumbel lucreaza doar Antena 3? Eu cred ca si Bloombergul este plin de Porumbei. Omul ti-a raspus mai elaborat si nu sec ceea ce nu inseamna ca e prost. Nu am date este echivalent cu NU. Hai bre ca sunt subiecte mult mai tari. Sau, ti-ai pus intrebarea ca Ciolacu vrea sa-l compromita pe Johanis? Asta ma asteptam sa spui nu ca guvernul isi bate joc de noi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *