Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cucerirea Mariupolului – un punct crucial în războiul din Ucraina

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Cucerirea Mariupolului – un punct crucial în războiul din Ucraina”

  • Domnu’ Cristoiu,

    Nu degeaba exista vorba aia-n popor: „… cainii latra, ursul merge…”, se potriveste la fix rusilor!… 🙂

    Pana si Papa a spus-o clar prin expresia: „… latratul NATO la portile Rusiei…”

    Doar inversunatii nu pricep ce se intampla in jurul lor. Si lor chiar n-are rost sa li se explice ceva…!

  • S-au mișcat încet pentru că una dintre trăsăturile specifice acestui război este tactica folosită de Ukraina față de populația civilă rusă. Nu au fost lăsați să părăsească zona de război, au fost blocați fără apă, curent electric, toate centrele de comandă au fost instalate în școli, spitale, grădinițe. Cum să duci lupte cu inamicul care este masat in mijlocul civililor, care mai sunt și ai tăi, ruși. Ferească Dumnezeu să scape din acea zonă, într-o locație cu altă etnie decât cea rusă, dacă populația nu este evacuată, nu vor avea nici un scrupul să ducă războiul cum vor.

  • Propaganda de război ocupă spațiul mediatic aiurea cu știri senzaționale, incorecte și neverificate. Rusia practic și-a atins scopul acțiunii speciale încă de la cucerirea strâmtorii Kerson și nu va da nimic înapoi, restul e poveste.
    Ce s-a întâmplat ieri in Parlament miroase a trădare națională…se înstrăinează indirect și ultimele rezerve de gaz metan ale României.
    Bugetarii începând de nr 1al țării și până la ultimul și cheltuielile astronomice aferente vor fi acoperite prin impozitarea progresivă a prostimii care personal nu-mi explic de ce rămâne atât de tăcută și răbdătoare.

  • Măi oameni buni,2ani de Plandemie nu s-a făcut nimic.Cine credeți că plătește acest circ?Siguri că noi,din taxe și impozite.Cine plătește azilanții,refugiații din Germania?Siguri că noi!De 25 de ani lucrez tot mai mult și îmi rămân bani tot mai puțini.Impozit foarte mare pe salariu.Se dorește să se ajungă cât mai repede ca în Germania.Totul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *