Raport ONU: Foametea la nivel mondial s-a accentuat din nou anul trecut, iar amploarea acesteia ar putea fi fără precedent în 2022 (news.ro)

Cucerirea Mariupolului – un punct crucial în războiul din Ucraina


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Cucerirea Mariupolului – un punct crucial în războiul din Ucraina”

 • Domnu’ Cristoiu,

  Nu degeaba exista vorba aia-n popor: „… cainii latra, ursul merge…”, se potriveste la fix rusilor!… 🙂

  Pana si Papa a spus-o clar prin expresia: „… latratul NATO la portile Rusiei…”

  Doar inversunatii nu pricep ce se intampla in jurul lor. Si lor chiar n-are rost sa li se explice ceva…!

 • S-au mișcat încet pentru că una dintre trăsăturile specifice acestui război este tactica folosită de Ukraina față de populația civilă rusă. Nu au fost lăsați să părăsească zona de război, au fost blocați fără apă, curent electric, toate centrele de comandă au fost instalate în școli, spitale, grădinițe. Cum să duci lupte cu inamicul care este masat in mijlocul civililor, care mai sunt și ai tăi, ruși. Ferească Dumnezeu să scape din acea zonă, într-o locație cu altă etnie decât cea rusă, dacă populația nu este evacuată, nu vor avea nici un scrupul să ducă războiul cum vor.

 • Propaganda de război ocupă spațiul mediatic aiurea cu știri senzaționale, incorecte și neverificate. Rusia practic și-a atins scopul acțiunii speciale încă de la cucerirea strâmtorii Kerson și nu va da nimic înapoi, restul e poveste.
  Ce s-a întâmplat ieri in Parlament miroase a trădare națională…se înstrăinează indirect și ultimele rezerve de gaz metan ale României.
  Bugetarii începând de nr 1al țării și până la ultimul și cheltuielile astronomice aferente vor fi acoperite prin impozitarea progresivă a prostimii care personal nu-mi explic de ce rămâne atât de tăcută și răbdătoare.

 • Măi oameni buni,2ani de Plandemie nu s-a făcut nimic.Cine credeți că plătește acest circ?Siguri că noi,din taxe și impozite.Cine plătește azilanții,refugiații din Germania?Siguri că noi!De 25 de ani lucrez tot mai mult și îmi rămân bani tot mai puțini.Impozit foarte mare pe salariu.Se dorește să se ajungă cât mai repede ca în Germania.Totul!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog