Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cum a cucerit Găgeștiul celebrul Erwin Rommel

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Cum a cucerit Găgeștiul celebrul Erwin Rommel”

 • Aveți de ce să fiți mândru! Rar întâlnești un om de cultură care să se documenteze minuțios și care să expună cu suflet informații despre localitatea natală împrejurimi și însemnătatea istorică.

 • Domnule Ion Cristoiu
  Felicitari!!!
  cu rommel ce sa spun…ar fi interesant si subiectul cu participarea lui la complotul din 1944 impotriva lui hitler cat si metoda aleasa pentru sinucidere…cianura…adica un barbat care a comandat si trimis la moarte atati barbati…pai si in miezul de caisa are cianura…in usturoi e arsenic…in frunzele de nuc…iod…ca tot e criza „iodului” acum…pare femeiasca metoda…
  Mai e un subiect exttrem de interesant legat de primul razboi mondial si Romania,luptele de la turnu severin si acea divizie romaneaca izolata acolo,se pare ca nemtii au folosit pentru prima oara atunci unitati rapide motorizate,precursoarele celor din ww2.
  Toata Stima!!!

 • @maxtor
  STIREA SAPTAMANII.cand pleaca popii de la biserica.javrele de la macelarie.betzivii de la bodega.fetitzele de la bordel.intelegi continuarea.
  „România este în incapacitate de plată mascată de inflație. PSD pregătește ieșirea de la guvernare” 4media.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *