Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

CoraZone: Cum am fost dusă cu mandat la judecată

Acum, venind spre casă, m-a întâlnit cu un domn care m-a salutat și mi-a zâmbit gen „știu ce-ai făcut astă vară”.
După nici 20 de metri, mi-am amintit exact cum ne-am cunoscut, acum vreo 18 ani.

Eram într-o dimineață acasă, fata plecase la școală și cum nu aveam condică de semnat, că eu eram boieroaică, aveam „Biroul teritorial Evenimentul Zilei” la domiciliu, am zis să-mi pun o mască pe față. Nici nu o termin bine de întins, că sună cineva la ușă. Am uitat de mască și am deschis. În ușă, un polițist, mai să îl ia cu inima când m-a văzut. Totuși, a mai avut puterea să treacă cu bine toate etapele protocolului. S-a prezentat, legitimat, m-a identificat și m-a anunțat că are mandat. Și a făcut o pauză. Le am cu psihologia, orșicât. Deoarece nu a putut intui dacă m-am îngălbenit sau nu, a lăsat baltă suspansul și m-a anunțat că are mandat să mă ducă la tribunal, unde sunt inculpată pentru calomnie și insultă și nu am binevoit să merg la termenul anterior.
— Merg, dar trebuie să așteptăm. Și am arătat spre față.
— Păi, nu vă puteți spăla?
— Nu, că trebuie să stau cel puțin 20 de minute
— Și cât mai e?
— Acum am pus-o.
A stat, s-a gândit, a analizat și a decis:
— Bine, vă aștept jos
— Cum să stați jos, în fața blocului? Intrați, beți o cafea. Că în afară de asta, și iar am arătat către față, mai am să-mi ondulez părul, să mă machiez, să-mi calc hainele. În plus, vă asigurați că nu sar pe geam.
A început să râdă
— E, cum să săriți de la zece?

A intrat și iar m-a băgat în boală.
— Cam pe când sunteți gata, să-mi spuneți, să sun la arest. Și să îmi permiteți să sun de la dvs (pe atunci nu erau telefoane mobile).
Brusc, mi-a căzut o bucată de tencuială de pe față.
— Cuuum? Da’ ce, mă arestați înainte să mă judece?
— Nu, doamna Cora. Să aducem din arest partea vătămată
— Da de ce-i în arest?
— Pentru furt de mașini.
— Aha, super.

Și așa m-am distrat eu cu domnul. În plus, până m-am machiat și ondulat, mi-a călcat și o bluză.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „CoraZone: Cum am fost dusă cu mandat la judecată”

  • Mișto povestioara.Un polițai care calcă bluza unei acuzate, cu fierul de călcat. Cred că dacă-l trimitea acuzata după niște cartofi, cobora omul pân la aprozar. scotea pistolu și zicea vînzătoarei Bună ziua,plutonier Căpșună de la poliția capitalei, două chile de cartofi, ai grije să fie de-ăia eftini. Da repede că-i cade lu aia masca de pe figură 😀

  • Și nu v-a întrebat dacă sînteți divorțată? 😆 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *