Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cum ar fi fost cenzurat Galilei în Pandemie spunând că Pământul se învârte în jurul Soarelui

Jurnalul meu video | 3 ianuarie 2022
1. Marcela Feraru: „În Franța se vorbește tot mai mult de imunitatea de turmă prin intermediul Omicron”.
2. Dacă ar fi fost democrată ca în Olanda, Gabriela Firea ar fi trebuit să pună câinele pe protestatarul Klaus Iohannis.
#IonCristoiu #cristoiuvlog #CristoiuTv

Publicată de cristoiublog.ro pe Luni, 3 ianuarie 2022

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cum ar fi fost cenzurat Galilei în Pandemie spunând că Pământul se învârte în jurul Soarelui”

 • „Combaterea schimbărilor climatice: o abordare integrată”
  integrata….adica?:))
  cauza schimbarilor climatice sta in dizarmonia care se manifesta in Dinamica Anotimpurilor, iar dizarmonia asta are la origine…Atificializarea. Artificializarea dinamicilor Civilizatiei.
  Sambrele Artificializarii ecuatiei de miscare a Civilizatiei este…Computerul Cuantic.
  Deci: echipa cu pricina se ocupa cu dinamica Computerului Cuantic si influentele lui fundamentale asupra Anotimpurilor Planetei?
  :))))

 • Astepam si pozitia unor luptatori pentru libertatea presei, CTP, Curea, Dan Andronic, ion Ionita, sa vorbesca despre dreptul la libera exprimare, drept la munca, drept la sanatate pentru bolnavii de cancer, afectiuni cronice. Oricum, Dan Andronic a aratat dreptul la sanatate, pentru o simpla raceala a primit anticorpi monoclonali de mii de euro. Dupa ce esti supravaccinat si te imbolnavesti cu un test pozitiv covid si mai lauzi vaccinul, inseamna clar ca esti liber in exprimare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *