Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Cum ar fi fost cenzurat Galilei în Pandemie spunând că Pământul se învârte în jurul Soarelui

Jurnalul meu video | 3 ianuarie 2022
1. Marcela Feraru: „În Franța se vorbește tot mai mult de imunitatea de turmă prin intermediul Omicron”.
2. Dacă ar fi fost democrată ca în Olanda, Gabriela Firea ar fi trebuit să pună câinele pe protestatarul Klaus Iohannis.
#IonCristoiu #cristoiuvlog #CristoiuTv

Publicată de cristoiublog.ro pe Luni, 3 ianuarie 2022


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cum ar fi fost cenzurat Galilei în Pandemie spunând că Pământul se învârte în jurul Soarelui”

 • „Combaterea schimbărilor climatice: o abordare integrată”
  integrata….adica?:))
  cauza schimbarilor climatice sta in dizarmonia care se manifesta in Dinamica Anotimpurilor, iar dizarmonia asta are la origine…Atificializarea. Artificializarea dinamicilor Civilizatiei.
  Sambrele Artificializarii ecuatiei de miscare a Civilizatiei este…Computerul Cuantic.
  Deci: echipa cu pricina se ocupa cu dinamica Computerului Cuantic si influentele lui fundamentale asupra Anotimpurilor Planetei?
  :))))

 • Astepam si pozitia unor luptatori pentru libertatea presei, CTP, Curea, Dan Andronic, ion Ionita, sa vorbesca despre dreptul la libera exprimare, drept la munca, drept la sanatate pentru bolnavii de cancer, afectiuni cronice. Oricum, Dan Andronic a aratat dreptul la sanatate, pentru o simpla raceala a primit anticorpi monoclonali de mii de euro. Dupa ce esti supravaccinat si te imbolnavesti cu un test pozitiv covid si mai lauzi vaccinul, inseamna clar ca esti liber in exprimare.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog