Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cum face pe prostul domnul Arafat

Ce spune Ion Cristoiu, extrem de indignat după tragedia de la Constanța:
„S-a făcut o anchetă şi s-a dovedit că şeful ISU, eternul Arafat, nu a comandat până acum, din 2015, această ustensilă. Sigur a comandat avioane multirol, navete spaţiale, dar nu saltele (…) Normal era să se facă şi o anchetă în legătură cu Raed Arafat, el este demult, este şefu ISU. Nu înţeleg de ce pompierii au trecut în subordinea domniei sale. S-a zis că ei trebuie să fie împreună cu SMURD. Cele două operaţiuni sunt net diferite, adică poate să fie incendiu, dar fără SMURD şi poate să fie SMURD fără pompieri. Ce este ciudat e că nimeni nu l-a deranjat şi nimeni nu l-a întrebat. Eu cred că domnul Raed Arafat e de vreo 30 de ani şi se simte aşa o anumită oboseală. Normal era acum să se discute despre condiţia sa”.

Ce răspunde Raed Arafat, extrem de nervos:
„Domnul Ion Cristoiu exceleaza in acest mod de abordare si foloseste platforme, precum Mediafax in cazul de fata, pentru a raspandi veninul lui si minciunile care nu au baza in realitate.
In articolul anexat, „maestrul” Cristoiu afirma ca eu as fi in functie de 30 de ani, adica de cand am terminat facultatea de medicina.
De fapt de 30 de ani am infiintat primul echipaj SMURD si fara sa fi avut vreo functie, iar primii 8 ani am muncit voluntar fara sa am vreun venit pentru munca depusa. Prima functie a fost cea de subsecretar de stat si ulterior de secretar de stat in Ministerul Santatii, intre august 2007 si ianuarie 2014, iar a doua functie, pe care o am si in prezent, este cea de secretar de stat sef al DSU, incepand cu 28 ianuarie 2014. Cele doua functii difera ca atributii si responsabilitati, chiar daca pe partea asistentei medicale de urgenta exista o continuitate intre ele”.

Ce nu înțelege Bogdan Tiberiu Iacob, extrem de confuz:
Cine naiba a deținut de prin 1990-91 funcția de coordonator al SMUR (ulterior SMURD), reglementat ulterior, în 1992, prin ordinul ministerului Sănătății 1094 din 5 noiembrie, (practic imposibil de găsit azi) dacă nu Raed Arafat? Și o mirare secundară: cum a ajuns în poziția de fondator și conducător, de 31 de ani încoace, al SMURD un june personaj care în 1990 abia terminase facultatea pe tărîm străin, la 26 de ani, iar 7 ani mai tîrziu încă era stagiar?

În rest, e totul limpede: dl. Arafat nu a prea avut funcții…?

(Text de Bogdan Tiberiu Iacob)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cum face pe prostul domnul Arafat”

  • #POMPIERII #MAI #DSU #Arafat
    Ce trebuie facut cu DSU . Departamentul trebuie desființat, resursa tehnica SMURD ( respectiv echipaje de terapie intensiva mobila -TIM, autospecialele hiperbare , autospecialele , echipajele de terapie intensivă mobilă nou-născuţi /TIM-NN, ATPVM-uri, elicoptere SMURD etc … ) trebuie redistribuită spre serviciile SAJ , ambulantele SMURD B – Echipajele de prim-ajutor cu capacitate de evacuare a victimei (PA-T) trebuie să fie folosite pentru ceea ce au fost destinate initial – insotirea echipajelor de pompieri ( stingere, descarcerare si alte salvari complexe) la interventie . Resursa umana trebuie sa revina la bunele practici traditioanale ( pentru cunoscatori) . Resursele financiare trebuiesc facute rational si pentru achizitioanarea de tehnica moderna de interventie …dupa ce sunt consultati beneficiarii acestor achizitii …ma refer la ISUJ . Angajarile din sursa externa ( direct subofiteri si ofiteri ) trebuie să inceteze. Singura resursa viabilă de personal trebuie sa fie Scoala de subofiteri pompieri si Academia . Subofiterii operativi care ies din sistem trebuiesc inlocuiti cu SGP (soldat/gradat profesionist) …nu subofiteri . SGP care vor sa treaca in corpul subofiterilor trebuie sa aiba cel putin 3 ani de interventie.Comanda IGSU este greu de schimbat …asa peste noapte ….revenirea la normalitate se face din mers ( trebuiesc 4-5 ani) . Desfintarea DSU ( cu Arafat cu tot) este cheia refacerii structurale a armei pompierilor .Am zis .
    Text preluat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *