Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Cum îi fac televiziunile de Partid și de Stat campanie electorală lui George Simion

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Cum îi fac televiziunile de Partid și de Stat campanie electorală lui George Simion”

  • Maestre draga, intai cu Joker Tv. Toata stima pt domnul Margineanu, dar, in 1947 au avut loc alegeri in Romania si au castigat comunistii. Regele a abdicat. Cum isi inchipuia domnul Margineanu ca ajuta? Nr putem gandi ca i-a fost frica ca va pati familia ceva. Spre deosebire de Sora care membru a 3 partide comuniste si s-a intors s-o ajute pe bune pe Ana Pauker omul acesta nu mai avea cum sa ajute Romania fiind bursier Rockfeler. Oricat de prost ar gi fost Vasinski si tot se intreba: ba ce mai cauta astia aici? Eu cred ca domnul Margineanu s-a intors cs sa bage zanzanie asa cum au facut toti bursierii nostri, Pieleanu, Bogdan Chireac si Monica Macovei. Aur. Aur nu ia de ls PSD. Ia de la Usr si Pnl. Ce face Gadea nu este prostie ci asigurare. Lumea pe zi ce trece se cam satura de prostiile UE si ale Ursulei. Nu va trece mult si UE va avea mari probleme. Gadea isi asigura astfel un certificat dr buna purtare si o va arde nationalist la maxim. Uitati-va la Rares Bogdan cum zbiara cu Shenghen, cu multinationalele ,cu Ucraina, prin Aurescu binenteles. Nu e chiar asa de simplu nici pt Gadea maestre!!!! Nu uirati ca la alegerile din 2020 psd a facut scorul care l-a consacrat si cine a pierdut?

  • Au apărut stenogramele cu Dan și fetițele! Așteptăm comentariul, maestre 😉

  • Maestre, gresiti profund, deoarece plecati de la niste premise false! Dvs. ignorati faptul ca orice conducere este ingaduita de Dumnezeu, pentru ca serveste planurilor Sale. Poate toata planeta sa-l sustina pe Geoana la presedintia Romaniei, dar daca Dumnezeu nu vrea, respectivul poate sa topaie din nou ca fraierul, ca tot nu va ajunge presedinte. La fel si in cazul AUR. Nu CIA sau SRI decide daca AUR va veni la guvernare, ci Dumnezeu. Iar Dumnezeu a hotarat ca in fruntea tarii sa vina un roman neaos, credincios, vizionar, umil si iubit de popor, iar la Putere un partid suveranist, cel mai probabil AUR, care sa-l ajute sa-si duca la indeplinire viziunea despre Romania. Poate nu in 2024, dar cu siguranta la alegerile prezidentiale viitoare. Asa cum AUR exista, asa exista si omul providential, care asteapta momentul oportun de a-si incepe misiunea de ridicare a Romaniei. Totul depinde de nivelul de favorabilitate al romanilor fata unui presedinte altfel!

    P.S. Dragi amatori de profetii, alesul lui Dumnezeu NU e Peia!

  • Va rog sa nu mai spuneti televizorului plasma. Este ca si cum ati spune ca Eminescu a fost povestitor.

  • Maestre , de paste se celebreaza Invierea Mantuitorului si nicidecum altceva .Nu trebuie sa gasim alte semnificatii acestui moment .
    Aceasta sarbatoare este cea mai mare sarbatoare a tuturor crestinilor din lume
    Din textele scripturistice citate desprindem doua sensuri ale luminii ,lumina ca sursa si ceea ce esteluminat,doi poli care se implica unul pe celalalt.Exista o lumina fizica naturala si alta supra naturala cea a lui DUMNEZEU .Si care este mai importanta decat toate cauzele daca nu Cauza prima, Dumnezeu de la care pornesc toate ?
    Dumnezeu Se descopera in Noul Testament ,drept lumina pura ,spirituala in care nu este nici un intuneric( Ioan1,5)
    Am putea numi Noul Testament ,revelatia lui Dumnezeu -Lumina .Cuvantul *revelatie* implica deja pe cel de* lumina *fiindca revelatia inseamna aratare ,descoperire si orice aratare se produce in lumina .
    Maestre si cea mai mare biserica din lume Biserica Catolica are traditii ,nu este bordel .
    Mantuitorul nostru Isus Cristos i a spus lui Petru ,aceasta este :
    Aceasta este piatra din varful unghiului unde vei construi Biserica .
    PASTE -sarbatoare la religioasa celebrata de crestini in amintirea in amintirea invierii lui Cristos,iar la evrei in amintirea iesirii lor din robia egipteana sub conducerea lui Moise .
    Evenimentele legate de patimile lui Isus Cristos,si invierea Lui au avut loc in zilele cand evreii sarbatoreau pastele Normal data trebuie sa fie aceasi cu aceea a evreilor .

  • E plin de indivizi care ar dori s a porunceasca Bisericii ce si cum . E primul pas spre rescrierea de catre Muraru a cultului si de catre Florian a Bibliei . Si pt UE sa interzica lumanarile si tamaiatul pe motive ecologice.
    Dar Biserica are si ea „rahati in ciorapi de matase” , cum l-a caracterizat Napoleon pe Talleyrand , cel care inalt cleric fiind , a tradat clerul la Revolutia Franceza.
    Calendarul Iulian a fost instituit de catre Iulius Cezar , pe vremea cand inca nu era instaurat nici Principatul ( Oct August ) si nici Imperiul .
    Imparatul Iulian poate fi Iulian Apostatul al romanilor sau Imparatul Iulian al rromilor .

    Ieri am comis o eroare atribuind afirmatia lui Arnold Toynbee in ceea ce priveste Imperiul Otoman ca Imperiu Ortodox , lui Gordon Childe . Imi cer scuze !

  • Mirul curat si de mare pret, din vasul stramt la gura, care odata sparta a inmiresmat plenar omul, e povestea Invierii lui Hristos,
    a revarsarii Mirului, prin spartura care a largit Gura amforei suficient cit Cuvantul sa inunde Cerul si Pamantul.

    acest Mir, care pare a fi risipa prin prisma mortii lui Hristos, e insasi Mireasma Primaverii Vesnice, prin prisma Invierii,

    mireasma acestui Mir e povestea Nasterii a doua oara a Omului, a desavarsirii lui, a ridicarii lui in Imparatia Cerurilor, e o poveste inspre dincolo de Lumea Asta, care e dincolo de bogatie, de saracie, pentru ca este despre ‘a fi Si a nu fi’

  • Sint lucrari ale Antiadevarului sadite in Pamant in urma cu milenii si care isi afla Toamna, roadele, pe Vremurile astea.

    Multe rinduieli vor crapa, fiind plenar puse la indoiala pe Vremurile astea, tinta fiind ca si credinta pe care ele se sprijineau sa crape.

    Lumina Lumii este Adevarul, iar el lumineza Imparatia lui Dumnezeu, care e in noi.
    A doua venire a lui Hristos e …in Imparatia lui Dumnezeu, pe care o va lumina plenar.

    Astea sint Vremurile Punerii la Indoiala. doar Adevarul nu va crapa, in res totul va ajunge cioburi.

  • Romania is a little weasel country…va rugam frumos să ne cumpărați și un PORTAVION…

  • Cât plătește AUR trompetele lor? Sigur ai habar…Stai cuminte că AUR se va dezumfla că PRM, UNPR, PNT….

  • Nici o emisiune fara comentarii ante PSD!
    APLAUZE PENTRU (h)AUR….?
    Ce crește în sondaje și nu se vede?R: AUR…???

  • Ce mișto îi faci campanie lui Simion!
    Ești bun nea Ioane!!!!
    Așa i-ai făcut și lui Băsescu și apoi îți dădeai pumni in craniu…Chiar nu exista spioni desconspirati?
    Și dacă Simion îi spion care-i problema?
    AUR este o sosie a PRM…va avea soarta lui!!!

  • EMIL COSMAN-Will Romania be used next after Ukraine is finished? Romania arms itself with F-35s to fight Russia? on youtube.

  • Domnule Ion Cristoiu
    Sfânta Evanghelie după Matei
    Capitolul 18
    20.Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor.
    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=18
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *