Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Cum l-a trădat Prințesa Barabulelor pe Ludovic Orban


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cum l-a trădat Prințesa Barabulelor pe Ludovic Orban”

 • procentajul din Franta povesteste despre doua chestii care se intampla, se vor intampla, concomitent:
  -politicienii-oameni isi pierd increderea
  -ea va fi transferata catre inteligenta artificiala, care va deveni…Nou Zeu.

  in curind, sa vezi o inteligenta artificiala pe post de primar, sau chiar si mai si, va fi ceva de bun-simt, pentru ca cetatenii se vor simti tratati mai cu egala consudratie de-o inteligenta artificiala decat de catre politicienii-oameni ( adica aia care sint pe cale de disparitie, indiferent acre-o fi opinia lor )

  deciziile pe care politicienii-oameni le-au luat de cand cu pandemia,…si vor continua sa le ia in urmatorii ani, doar vor transfera incredere catre inteligenta artificiala.
  mie nu mi s-ar parea nimic iesit din comun ca in curind o inteligenta artificiala sa rezolve brusc problema pandemiei, la pachet cu nenumarate alte boli:)), in final ajungand sa rezolve si faza cu nemurirea:)

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog