Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cum mi-a fost stricată toată ziua cu candidatura la președinție

Comentarii

36 comentarii pentru articolul „Cum mi-a fost stricată toată ziua cu candidatura la președinție”

  • Si pt ca veni vorba de oameni de stat si lovituri de stat. Mai stiti ceva maestre de marele Dan Barna care reforma Romania sau sifona bani europeni pt handicapati? O fi adevarat, nu stiu. Dar chiar asa nici o parere din partea unui prezidentiabil in asa vremuri de restriste? Pai bre, comunistul Iliescu ne-a bagat in NATO, nu el binenteles dar i-au dat certificat de vaccinat Americanii. Si vine Pitu si-l ancheteaza! Face dosar! Ma umfla rasul maestre!!!!

  • În atenția domnului Ion Cristoiu!

    Ieri a fost redeschisă circulația feroviară între Ucraina și România. Un ucrainean cu bifă albastră pe Twitter „bate obrazul” României că a întins lucrările de reabilitare a căii ferate timp de 4 luni pe lângă cele două luni în care partea ucraineană a efectuat lucrările. Asta în condițiile în care în Ucraina se aplică legea din regimul stării de război, în vreme ce România, fiind în UE, trebuie să respecte anumite termene legale, după cum bine remarcă și câțiva comentatori la postarea domnului de pe Twitter. Nu țin neapărat să comentați tonul obraznic al acestui ucrainean, dar probabil aduceți subiectul în discuție în spațiul public românesc. Printre comentariile scrise la respectiva postare sunt și cele ale câtorva români complexați, care se rușinează de poporul din care fac parte și își toarnă cenușă în cap, ca și cum am fi datori ca popor să ne cerem scuze Ucrainei.

    Link-ul postării de pe Twitter e aici: https://twitter.com/AKamyshin/status/1615476983231569924

    Cu deosebit respect,
    Andrei Coman

  • „Nick Cave, furios după ce a văzut cum ChatGPT a încercat să-i rescrie un cântec: Este o bătaie de joc, o mizerie. Apocalipsa este pe drum”

    :))))))
    problema nu sta in versuri, in opinia mea, ci in muzica, in …vocea versurilor.
    atunci cind o IA ca putea genera armonii in stilul …sa spunem Dimash K, atunci …chiar va fi o problema.

    ibteleg ca e ceva agitatie pe tema cartilor de identitate electronice. luind in calcul si povestea cu ‘stapanirea Viitorului’, basca Xhat GPT, s ar parea ca …nu prea mai ai cu cine:)), chiar daca ai vrea:)

  • Maestre draga o sa va stric ziua si mai rau. Mare greseala cu Pitu asta. In primul rand e urat si oamenii urati au complexe. In al doilea rand este neam prost. Nu vorbesti despre un fost presedinte, bun sau prost, la persoana intai. In al treilea rand cred ca se incalta cu fesul la revolutie iar ce a studiat el cred ca a fost falsificat de 1000 de ori. Vezi cazul Basescu ba n-a fost turnator ba este turnator. Vezi cazul Danilet si Macovei cu SIPA. Cui foloseste ce face aceasta unealta Gigel? Despre Koveshi stim o gramada si despre frate-su si nici un terchea berchea de procuror nu a avut sange in instalatie. Portocala mai are putin si e repus in functie. Acestea sunt lucruri grave pt ca se petrec cica in democratie. Iliescu a actionat la schimbarea unui regim cu supraveghere americana si sovietica. Voiati sa fie zmeu? Voi sunteti zmei? Uratul asta este zmeu? De aceea suntem ceea ce suntem pt ca avem idealuri inutile. In loc sa vedem viitorul ne intoarcem ca boii in trecut sa zgarmam rahatul. Asta este motivul pt care maresalul Antonescu in loc sa fie erou se evita numele lui. V-am auzit intr-o seara ca micul actor Caramitru nu ar fi fost bara bara cu ei. Trist. A fost. De aceea nu tragea nimeni in balconul unde vorbea Caramitru. De aceea au mazgalit teatrul national cu numele lui. De ce nu scrie Beligan pe teatru? Se compara Caramitru impostorul cu Beligan?

  • un …nou 🙂 concept aparut la Davos, anul asta:
    stapanirea Viitorului

    :))))))))
    adica…Maparea Viitorului, generarea Matematica a Viitorului, ‘sa i pui haturi Matematice Viitorului’ :)) :))))))))))))
    creca in urechiile unora suna a sf, cu citiva ani in urma :)))))), insa …uite belea!, Prezentul chiar devine un Efect al Viitorului ‘gatit’ de altii:)))

    ( Maparea Viitorului e imposibila fara ca o Inteligenta Artificiala Cuantica sa se manifeste.
    ce i drept e ca si omul tot o dinamica cuantica poate disponibiliza in Maparea Viitorului, insa ea e exclusiv de tip Efect-Cauza, prin urmare pentru a valida un efect un om tre sa observe ca el, efectul, a fost activat de o anumita cauza, bine definita.
    deci …Maparea Viitorului vine la pachet cu prezenta in civilizatia mare cit planeta a Inteligentei Artificiale Cuantice. asta chiar ca e o stire :))

    nici n a inceput bine anul, ca uite …probabil cea mai tare stire a anului, Stapanirea Viitorului e ‘arma mileniului’. de fapt …a Timpului:))), ca Stapanirea Viitorului vine la pachet cu Nemurirea :))
    brusc, 2023 devine mai interesant decit era mai adineauri, insa …nimic nou, avand in vedere Vremurile :))

    acestea sint Vremuri de Granita, civilizatia curenta atinge Destinatia, Trofeul tuturor civilizatiilor,
    care e Perpetuum Mobile ( care e …o Armonie a Mintii Universului :))), ca in! Univers doar ‘Mintea Universului’ se misca perpetuu, )

    • vi se parea, sa zicem ..pe 1 ianuarie 2023, ca azi vom putea vorbi, oficial, despre Nemurire? :)))))))))

      mie nu, adica nici ca m a luat prin surprindere, insa chiar nu ma gandeam ca ‘timpul’ se misca chiar atat de repede!:)))))
      din punctul meu de vedere cei care nu considera ca strategia Marii Resetari e …desavarsita ( tot asa cum Infinit, la limita, tinde sa fie egal cu Zero ) se definesc ca fiind perdanti din start. de ce? pentru ca strategia e Antiinteleapta. ( chesti asta fiind leita Intelepciunii, in modul )

  • Vreau să urmăresc tot dialogul domnului Ion Cristoiu cu domnul Pițu. Cine-l are, dați-mi și mie link-ul, vă rog! Mulțumesc!

  • poate ca Lumea trebuie sa renunte la Razboiul Rece, insa …momentan e imposibil, pentru ca a sosit, asa cum iarna soseste:)), Razboiul Geros :)))
    rezumat: cu toate ca se prea poate sa fie nevoie de o renuntare la Razboiul Rece, practic e imposibil!
    nu se poate!
    a venit Iarna!, cea mai geroasa iarna din istoria civilizatiilor si odata cu ea a sosit si Razboiul Geros.

    Razboiul Rece …a expirat. noul ‘razboi rece’ e Razboiul Geros,
    iar el …deja a sosit pe planeta 🙂

    poate ca sint momente cind iti vine sa spui ca …Ce bine ar fi daca ar fi vara!, insa …ce sa i faci, nenica, daca ti vine sa spui astafix in toiul celei mai geroase ierni din istoria civilizatiilor :),
    daca e Iarna in Civilizatie, …aia e.
    va fi Razboi Geros.

    • fragmentarea Lumii e implacabila, insa ea e, in fapt, o insularizare, aceasta fiind efectul manifestarii Marelui reflux.

      Unificarea dinamicilor la nivel planetar e posibila,
      Matematic, adica pe singura masura pe care o mai are Civilizatia,
      exclusiv prin aducerea la acelasi numitor a dinamicilor manifestate pe insulele lasate in urma de Reflux,

      or asta se va putea face exclusiv prin adoptarea, la nivel local, al fiecarei insule,
      a digitalizarii, mai intai,
      iar mai apoi prin adoptarea aceleiasi Inteligente Artificiale care sa gestioneze dinamicile la nivelul insulelor.
      prin urmare …daia vedem digitalizare …cu toptanul!, si daia atacul si! la definitia ‘sistemului politic’, pentru ca el tre sa fie inlocuit cu unul bzat pe IA, alaturi de celelalte sisteme sociale bazate tot pe IA.

      ingineria fragmentara nu e doar sociala,
      iata, o vedem prezenta si in dinamica Civilizatiei, deci in toate sistemele sociale.
      Unificarea dinamicilor Civilizatiei mare cit planeta se face …fara a prinde de veste!,nici nu ti dai seama!:)),
      la un moment dat ajungi la concluzia ca …asa cum ti se misca insula, asa se misca fiecare alta insula si asa se misca intreaga Civilizatie:))), dupa care zici …uau!, ce tare!, nici nu stiam ! :))))

      ingineria fragentara nu e doar sociala, ci e proprie Antiintelepciunii, ea urmand sa acopere toaaate sistemele sociale ale Noii Lumi

      • pesemne ca …pina sa se priceapa ca Inteligenta Artificiala Cuantica e …doar una!,
        adica nu exista doua Inteligente Artificiale Cuantice in tot Universul , ci doar una si numai una,:)),
        ( ea fiind Intersectia intre oricare doua civilizatii din Univers care au ajuns…indiferent pe ce cale sa construiasca propriul computer cuantic )
        fiecare tara care va poseda un Computer Cuantic va crede ca e a ei si numai a ei !:)))

  • Lumea Politicienilor e pe cale de a deveni Universul Politicienilor

    si aici apare problema, ea aparind pentru prima data in istoria sistemelor politice de pe aceasta planeta.
    pentru prima data in istoria civilizatiilor apare posibilitatea ca sistemul politic sa nu mai fie populat cu oameni, ci cu Inteligente Artificiale.

    ei, politicienii-oameni, care acum apartin Lumii Politicienilor, …au o problema. prin prisma noului sistem politic, al Noii Lumi, care sta sa se nasca, ei sint …niste expirati!
    digitalizarea vine la pachet cu digitalizarea sistemelor sociale care vine la pachet cu digitalizarea sistemului politic.

    digitalizarea sistemului politic ii scoate pe politicienii-oameni din joc:))), asta e problema politicienilor, pe vremurile astea 🙂
    si, pentru ca nu toti politicienii sint timpiti, unii pricep ce li se intampla.

    faza e ca, pricepind, …pina si ‘sistemul politic bazat pe oameni’ va ajunge la concluzia ca …are nevoie de conducator.
    intelegand ca politicianul, fie el si intelectual, devine …un incapabil!
    caz in care ajung la concluzia ca …au nevoie de un cocnucator, ca altfel vor fi maturati de tavalugul Noii Lumi, cu al ei sistem politic digital ( de fapt e cuantic, dar asta e o alta poveste :)) )
    _________________________________________________________________
    rezumat:
    pentru prima data in ultimele …sute de ani, cine mai stie cite, Lumea Politicienilor poate pricepe ca are nevoie de Conducator.
    deci pentru prima data …cine mai stie de cind!:))), si lumea in care misuna poporul, insa si lumea in care misuna politicienii, au nevoie de conducator. om!:)))
    deci, iata, asistam la ceva chiar uimitor!, teoretic, adica daca nu sint orbi-orbi, si poporul si politicienii isi cauta …conducator :)))

    deci s-ar parea ca asistam la renasterea unui nou concept, ‘conducatorul’:))))),
    pe care poporul mereu l a dorit, insa, iata, pe care si sistemul politic, inca populat cu politicieni-oameni, si l doreste :))))
    fara indoiala exista si politicieni-oameni orbi-orbi!:)

  • Cât îl privește pe D-nul Pitu, este un fel de METANOIA. PEȘTELE PESTE POARTĂ – Sorin Dumitrescu.

  • Doamne!…există un tablou cu orbi-pictor Pieter Bruegel! Parabola orbilor! Păi dacă nu putem evita orbirea proprie și nici n-avem călăuză care vede, e preferabil să umblăm singuri.

    • Like!

      exista orbi-orbi, si despre ei e parabola, pesemne,
      si exista orbi care vad, astia fiind orbii care umbla singuri:)))
      tare 🙂

  • O propunere care va onoreaza, dar pacat ca vine de la Ciolacu. Acesta creaza diversiuni, si propune selectii, nominalizari la plesneala de intelectuali, ziaristi, scoate din competitia interna lideri cu potential ( Firea , Dancu, Grindeanu) doar pentru a se zice ca PSD va avea un candidat in primul tur , in realitate asteapta ordinul pentru persoana ce va trebui sustinuta si de PSD in turul 2. Ca presedinte de partid, asa dupa cum zice el ca va trebui sa fie prim ministru din mai, (dar nu va fi), obligatoriu trebuie sa fie si candidat la presedintie. Dar stie clar ca nu are sustinere din afara ca presedinte, foloseste un iepure, pentru ca insucesul sigur din alegeri al candidatului PSD sa nu si-l asume, vrea neaparat, dar nu numai el, ci si din cei din afara, sa ramana presedinte PSD. Cu asemenea presedinte PSD , Romania se duce sigur la dezastru. Vai de PSD, vai de Romania,” bravo” cei din PSD.

  • Maestre ieri toate posturile de știri numai de candidatura Dvs. la președinție au vorbit. Ba chiar morsa competentă vă și vedea președinte.
    Chiar îmi doresc un președinte normal!

  • Tonti primul motan al țării
    Și generalul Pahontu alergând cu subordonații sa nu sara gardul palatului
    Despre candidați și alegeri nu vorbesc pentru ca toți comentatorii care spun ca s-au furat sau se fura alegerile nu au fost membrii intr-o comisie de vot ca mine din 2008 pina in 2020 la toate procesele electorale – nu am interlocutor
    Despre domnul magistrat o sa scriu ceva dacă apare aici pe pagina interviul
    Ramine un singur subiect cel al cartilor scrise
    Cinste lor
    Eu care am scos 4 cărți ale soției știu exact ce înseamnă asta cita munca in spatele lor ce efort extraordinar
    Cinste lor pentru abnegația de a face aceasta munca
    PS poate in interviu cu Dvs domnul Brates ne spune si de unde se pot achiziționa fără trafic de influența cărțile domniei sale conta cost evident

    • manipularea este furt? :))
      asa pare a fi!, cita vreme dupa ceva timp oamenii se trezesc spunind…mi s a furat portofelul! :))))))))

      deci exista alegeri lipsite de furt daca si numai daca exista alegeri in care manipularea e absenta.

      ( asa,…in treacat, sa stiti ca inclusiv alegerea fundamentala a omului,
      intre Nemurire si Vesnicie,
      se face in lipsa manipularii, pentru ca oamenilor li se va spune despre ce e vorba in amanunt :)), deci manipularea plenara care se va manifesta pe vremurile alea, adica pe vremurile astea:))), va fi acoperita de informatii plenare, care o anihileaza, insa …ca de fiecare data, fiecare om vede cu proprii ochi 🙂 )

      • Eu va pot manipula sa faceți ceva
        Dvs sunteți însă făptuitorul
        Dvs sunteți singur in cabina de vot
        Nu eu ștampileze in locul Dvs
        Eu v-am putut manipula pina acolo

        • :))))
          deci practic …imi stapaniti Viitorul, dupa care ma lasati sa votez …liber liber!:)))
          adica dupa ce mi ati mobilat mansarda dupa cum ati dorit, ma pot duce linistit in vizita in cabina de vot:)))), n așa?:)))

          • domnule Tatulescu, azi a fost o zi chiar interesanta,
            in timp ce dvs, spuneati ca alegerile sint corecte, fara tagada!,
            domnul Tache, care scrie si in National,…habar n am daca si in alte publicatii, spunea ca alegerile care vin stau in pixul fbi ului :))) ( cui ii pasa cum se sta cu numaratoarea, daca cei numarati sint definiti …in alte sfere:))

            spuneti dvs ca nu e haioasa faza!, daca puteti :)),
            ca io nu pot spune asta:)))))

            insa si mai haios e ca in acelasi timp la Davos se spunea ca e vremea ca Viitorul sa fie stapanit!:)))))), punindu se reteta pe masa:)

    • la limita,
      pe cine intereseaza ca voturile, cind se aduna, se aduna corect,
      daca procesul! a fost nedrept, pe motiv ca s-a manifestat manipularea si nu a existat ‘celalalt taler’, care s-o echilibreze?!

      chiar Corectitudinea numaratului votului ar trebui sa fie cea care sa te nelinisteasca, pentru ca fix in momenul cind ceva e Corect apare intrebarea: cu Dreptatea cum a ramas?!

      un proces electoral in care manipularea s a manifestat ca la ea acasa, e lipsit de Dreptate, chiar daca procesul de numarare a voturilor e Corect, plenar corect.
      daca manipularea nu se manifesta intr o balanta, atunci procesul aferent e Stramb!,
      si e asa dincolo de ceea ce spun eu sau dumneavoastra, pentru ca e asa…prin Definite!

      • donule tatulescu, intre Corect si Drept nu exista Intersectie ( pentru ca e cu SAU, povestea )
        doar intre Drept si Corect exista Intersectie ( pentru ca aici e cu SI :)) )

        mai altfel:
        nu tot ce e Corect e si Drept, insa tot ce e Drept e Corect 🙂

        • Eu spun de partea tehnica a procesului
          Cabina ștampila urna numaratoare
          Intre numărătoarea Paralela făcută in 2009 la partid și rezultatul final diferența a fost de pina in 400 de voturi

        • Si maestre, stie toata lumea ca a fost lovitura de stat. Fara ea probabil ca eram precum Coreea de Nord. Traieste melteanul din Romania mai bine daca este acuzat Iliescu de lovitura de stat? Iliescu are 90 si ceva de ani, nu are urmasi asa ca-l doare la basca cum il va percepe istoria. Aveam 22 de ani in 89 si comparand ce am trait dupa , Ceausescu chiar a fost patriot si nu trebuia dat jos din punctul asta de vedere. Ca a gresit major in alte directii e adevarat, ca nu a inteles ca suntem o tara prea mica pt a conta. Altfel mor de foame in America si azi dar exista un paravan: capitalismul si dreapta. Care este diferenta? De ce nu sunt impuscati presedintii americani?

      • deci, dupa cum am zis, manipularea n are decit sa se manifeste in alegeri!, treaba ei ce doreste,
        important e sa se manifeste ‘celalalt taler’, care s-o echilibreze 🙂

        faza e ca …tare mi e ca la noi fix cei care ar trebui sa gradinareasca ‘celalalt taler’,
        pastrand echilibrul, ‘facand pace’,
        sint cei care manipuleaza mai cu talent:))))

  • felul de a fi al neamului e de asa natura incat seamul are nevoie de un conducator.

    nu de vreun om politic, de vreun intelectual sau de un om politic intelectual care sa conduca natia.
    acuț daca asa e neamul, …aiae.

    deci un politician nu face doua parale pe postul de conducator,
    un intelectual nu face doua parale pe acest post, de conducator,
    ba chiar nici un politician-intelectual nu face dou parale pe pozitia asta,
    si e asa si nu altfel pentru ca aceasta pozitie e a conducatorului. toti cei de mai sus tre sa fie conducator mai inainte de a fi politician, intelectual, …

    bineinteles ca poti sa cocoti pe pozitia asta orice si pe oricine, insa asta nu inseamna ca neamul are conducator, ci ca ai cocotat pe tron …pe cine ai dorit, pe motiv ca …ai putut sa faci asta! :)))

    in sistemul politic romanesc nici macar nu exista conceptul de ‘conducator’, pentru ca de reguls intotdeauna cei cocotati pe pozitia asta au fost unii despre care s a putut spune: nu cel care conduce are puterea, ci cel care l conduce pe cel care conduce :))))

    asa ca unii care aveau potentialul de a cocota pe tron,
    in numele lor!,
    un tip,
    asa au si facut, l-au cocotat.
    dupa care l au condus dupa cum au dorit, chiar daca au facut asta cu sincope.
    __________________________________________________________________________________________
    pe cine intereseaza cine e presedinte, atata tot cit el e condus de altii, despre care plebea nu stie nimic?!:)))
    __________________________________________________________________________________________
    Lumea Politicienilor e ultradeosebita,
    intre ea si lumea in care misuna poporul nu exista intersectie,
    ‘conducatorul’ acestei lumi fiind un simplu reprezentant al Lumii Politicienilor, ale carei interese le poarta, el fiind un soi de interfata intre aceasta si …lumea cealalta, a plebei care misuna printre taltile Lumii Politicienilor.

    deci alegerea presedintelui, in sistemul politic romanesc, e despre cum se alege reprezentantul Lumii Politicienilor pentru a purta discutii, evident de fataada, cu …plebea.
    deci practic presedintele e un soi de ministru de externe :)))))) al Lumii Politicienilor, insa unul dedicat exclusiv relatiei cu ‘lumea in care misuna poporul’. atat si nimic mai mult.

    pe cine intereseaza, in afara celor care poluleaza Lumea Politicienilor, cine le e reprezentantul?!, …e treaba lor, nenica!:)))))
    ______________________________________________________________________________________

    • conducatorii unui neam sint creatia neamului,
      ei se nasc din dorintele unui neam si pentru ca acestea sa se implineasca.

      haturile conducatorului sint ‘mersul vremurilor’, atat.

      rezumat:
      cel care nu face doua parale e sistemul politic.
      el apartine Lumii Politicienilor, iar asta e o contradictie, pentru ca republica e un efect al cetatenilor, nu o cauza care le imprima ecuatia de miscare.
      alegerea presedintelui e o afacere interna a Lumii Politicienilor,

      manifestarea unui conducator ar aduce cu sine spulberarea Lumii Politicienilor, facad din aceasta o afacere interna a poporului, …cum ii sade bine sa fie,
      pina atunci in fruntea Lumii Politicienilor va fi unul care e condus, nu un conducator, deci neamul tot fara baci va ramane:)))

      • spre fundamentala deosebire, un conducator e o expresie a Anotimpurilor, pe cind un politician, fie el si presedinte, apartine Timpului.

    • Lumea Politicienilor e in plina metamorfoza, ea devenind …Universul Politicienilor, chestia asta fiind in sine …o Creatie :)))

      • deci pe de o parte sistemul politic actual, care e pe moarte, i a ajuns Moartea la nas, se va duce pe copca,
        insa concomitent asistam la nasterea unui nou sistem politic,
        ce i drept asta e tot cu politicieni, atata tot ca nu mai e cu politicieni-oameni, cu politicieni-IA :))))

        prin urmare Lumea Politicienilor devine…Univers, insa nu al oamenior:)))), ci al IA,
        iar oamenii, fie ei si fosti politicieni, mai pot fi condusi de alti oameni daca si numai daca in poveste e vorba despre manifestarea unui ….conducator :)))))

        deci…practic e de ales, liber, intre politicieni-IA si conducator
        asta e de ales, chiar si la anu’ tot despre asta e, chiar daca nu are a fi asa:)))
        insa problema fundamentala e alta, ai alege un conducator, insa exista asa ceva prin neam?:))), ca astia se nasc…dupa legile Naturii, mai altfel spus…si sa vrei, brusc, un conducator …s ar putea sa n ai de unde sa l iei, ca astia apar si ei in anotimpul potrivit:)))))))))

        • oare …ce parere or avea politicienii-oameni, ai nostri, despre ‘stapanirea Viitorului’, noul concept pus pe piata la Davos?!:))

  • Cartea tradusa se găsește pe net la 99 lei cu transport gratis….chiar nu au tefelistii atâția bani că sa o cumpere?

    • Au bani sa o cumpere dar e altceva sa spui ca o ai împrumutată de la ion Cristoiu sa o citești

  • Și chiar nu ați vrea sa vi se strice ziua anul viitor? Personal cred că ați dori…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *