Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Cum s-a dat Raluca Turcan de gol că frecvent nu poartă mască

Raluca Turcan e o mincinoasă patologică!

Zice că PSD a suprapus fotografii mai vechi!

Să lămurim: fotografia am pus-o eu, nu PSD, așa cum am pus-o și pe cea când liberalii chefuiau în biroul lui Orban!

După cum se vede, singurul meu comentariu a fost „Turcan în pandemie!”.

Nu am scris din ce zi e poza, dacă e din aceeași zi cu cealaltă, de la împădurire, nimic!

Nu, nu e din aceeași zi, această fotografie e din 18 februarie! Adică tot în pandemie!

Dar și mai grav e faptul că dacă tăcea filozof rămânea!

De ce!?

Simplu!

Cele două fotografii și afirmația doamnei Turcan demonstrează că dumneaei a încălcat legea de cel puțin două ori, nu doar o dată!

Adică pe 18 februarie, dar și acum 4 zile, când a fost împădurirea!

Cu plăcere, Turcan! (Sursa: Facebook Cristian Vasilcoiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cum s-a dat Raluca Turcan de gol că frecvent nu poartă mască”

  • Daca COVID ar fi atat de periculos si de mortal, doamna nu ar fi purtat o singura masca, ci trei ca la Malta, puse una peste alta. Ma mir cum de multi nu se intreaba despre aceste lucruri care de o logica atat de simpla. Iti poti imagina ca o persoana de nivel guvernamental are acces la informatii mai repede si mai complet (poate chiar de la sursa, adica de la medici, cercetatori in domeniu etc) si ca prin faptul ca nu poarta masca ne arata adevarul gol-golut ca in realitatea propavaduita de ei nu e nimic serios sau grav. Pandemia COVID este o mascarada (de nivel mondial). Lumea se reseteaza, nu stim ce se va intampla dupa asta, dar putem sa ne imaginam tinand cont de sugestiile care se tot fac in domeniul medical, legat de circulatia oamenilor, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *