Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cum s-a sacrificat Simona Halep de dragul „chinuitului popor ucrainean”

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Cum s-a sacrificat Simona Halep de dragul „chinuitului popor ucrainean””

  • sacrificiul suprem a fost ala cu vaccinu…..
    „take one for the team”,
    asa spune americanu.

  • Sunt de acord cu parerea autorului.
    Popor chinuit pe drak. Merg la turnee sportive si iau medalii la greu. Ai drak au bani de antrenori si bilete de avion. Ai drak, ….si de concurs muzical si apoi cu o porcarie de melodie sa castige Eurovision prin manevrre gen „nu s-au putut conecta 6 tari sa voteze”. Ai drak, eu am platit 3000 de lei sa stau la Navodari 6 nopti si ei colcaiau pe acolo de saptamani. Huzuresc in Ro si UE in general pe bani putini, dar cu masini de top. Ei hai…..
    Simona, nu fi suparata, o pomana in plus dupa un 6-0 set 2 in care ti s-a vazut forma reala, nu face decat sa ingroape si mai bine tara aia condusa de un vaicarici de profesie.

  • „Eu cred că Simona a primit ordin: Mă, lasă-te bătută”.
    Bravo, s-a mai fabricat o stire – exact rostul presei. Partea simpatica este ca va fi luata de buna :))))

  • Surprizele neplăcute ale Simonei cu fătuci necunoscute sunt cu mult anterioare războiului din Ucraina . Distribuția surprizelor se pare că are alt algoritm… Nu trebuie înlăturat algoritmul pariurilor.

  • Cât de corupți și manipulați pot fii oamenii,chiar și stelele României!Acceptă cu ușurință jocurile globaliștilor,România e în cădere liberă și nimeni nu face nimic să salveze țara.Rușine!În Germania încep proteste masive,dar nu vor reuși nimic.Lumea o duce prea bine.Totul se schimbă din America.Cine conduce America(politic),conduce lumea.Nu cred că în Noiembrie să câștige republicanii.Exact așa a fost și cu Trump,până în ultimul moment avea șanse să câștige și a pierdut.Obama îl conduce pe Beiden și o bagă la înaintare pe soție,Michel Obama.În viitor nu va mai exista mâncare,pt.că BigFarma produce pastile,cică de slăbit.La noi se vând foarte bine batoanele,prafurile,tabletele de slăbit,pt.că în Plandemie,foarte multă lume s-a îngrășat.Dar această metodă nu este sănătoasă,este FAKE!Sportul,mișcarea,alimentația rațională ,mai puțin TV și mai multă lectură din cărți,mai puțin telefon,te țin suplu,treaz la cap,rațional,realist.Niciodată nu se va mai întâmpla!Lumea a decăzut.

  • Halep a ajuns să-și justifice pierderile, dar treaba ei ce face cu mândria sa.
    Actorul văd că începe ciclul poveștilor nemuritoare dar nu observă că sancțiunile vor fi ridicate rând pe rând de comunitatea europeană care se afundă prin propriile decizii în criză economică. Când va da frigul se vor reconfigura lucrurile dat fiind că generalul Iarnă a fost invincibil în timpurile tuturor războaielor.
    Generalul Ă-Ă-Ă a fost surprins de începerea școlii, râdeam ieri de una singură când s-a dat știrea la radio, dar a fost reticent la ideea de mărire a pensiilor și salariilor. Să ne scuzați don general dar noi restul am ieșit la pensie la 65 de ani și 48 de ani de muncă cu doctorat pe bune și nu la sub 50 de ani de viață cu o pensie astronomică și cu două rânduri de indemnizații.
    Îmi mențin rezerva cu privire la ajungerea lui Geoană președinte…dar eu știu, poate la CNN-A3.

    • Maestre m-am gândit și eu la același lucru când am văzut cum dădea parca intenționat mingea afara sau în fileu! Dacă este adevărat este dezgustător și revoltător! Cineva trebuie sa plătească, mai ales cei din WTA și cloaca de politicieni din țară și din vest de politicieni din țară și străinătate care nu lasă românii să se afirme!

  • In citeva zile începe exercițiul militar comun Rusia China
    300.000 de participanți ruși la manevre
    Eu cred ca dacă își bagă dracul coada rușii vin cu camioane goale și pleacă cu ele pline de la exercițiul asta
    Și nici chinezilor nu le poți spune ca au ajutat cu armament Rusia
    Trăim și vedem

  • Domnule Ion Cristoiu
    Stirea Zilei 31.08.2022
    A murit Mihail Gorbaciov. Fostul lider sovietic avea 91 de ani și era internat într-un spital din Moscova.
    https: //foto .agerpres. ro/foto/detaliu/4262723
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Contraofensiva a pornit cu o înfrângere
    https://youtu.be/SoizxxEJztI
    Germania nu mai are de unde sa le trimită muniție pentru ca a fabrica alta asta costa
    Au trimis ce avea RDG in stoc au tocat ăștia 6 luni dar s-a terminat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *