Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cum scăpăm simultan de două apocalipse – Pandemia și Schimbările climatice

Șeful ONU a denunțat „progresul extrem de inegal și nedrept în imunizare”. „Doar zece țări au administrat 75% din toate vaccinurile Covid-19. Între timp, peste 130 de țări nu au primit o singură doză”, s-a plâns Antonio Guterres.

Absolut normal. Doar n-o să trimitem vaccinuri în Guyana, Bahamas și Aruba, care au câteva mii de cazuri adunate. Sau chiar în China, cu 4.600 de decese la 1,4 miliarde de locuitori. China rămâne doar exportator.

Tot șeful ONU denunță implicarea insuficientă a statelor în afacerea Climat Change. La fel ca în cazul pandemiei, aceleași zece țări vor trage tare să salveze planeta. Să scăpăm odată de Apocalipsa încălzirii globale. Ceasul ticăie, băi nene! Din nou.

SUA și UE vor fi verzi ca gazonul de pe Arena Națională până în 2050. Vom circula doar cu mașini electrice, cu avioane pe baterii și vapoare cu vâsle. Vom mânca vită sintetică produsă de laboratoarele lui Bill Gates.

Fiecare casă va avea turbină eoliană (la munte) și panouri solare (la mare). Oțelul va fi produs din fier vechi cu ajutorul laserului de la Măgurele, alimentat la o centrală electrică pe bază de gunoaie reciclate. Ca și până acum, tot ce vom mânca și vom folosi pe lângă casă se va produce în China.

În final un sfert de planetă va fi verde, fericită și imunizată. Inclusiv România. Ceilalți vor lucra pentru noi, înecați în nori de fum de cărbune, petrol și gaze naturale. Cu sabia unei noi pandemii deasupra capului.
Trăiască Green Deal și Pandemic Deal!

(Text de Adrian Onciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *