Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cuplul Iohannis – Ciolacu a primit misiunea ca România să provoace Rusia

Comentarii

41 comentarii pentru articolul „Cuplul Iohannis – Ciolacu a primit misiunea ca România să provoace Rusia”

  • Stimate domnule Cristoiu,

    Vă mulțumesc pentru trimiterea spre Caravana Rusă.
    Vă recomand să vedeți și continuarea de la ” Sofia „.
    Este vorba despre ” Petru I ” (4 părți) film apărut în 2011. Aici apare Maria, fata lui Cantemir, care urma să îi facă un copil lui Petru. Actrița din acest rol este și mai frumoasă decât Elena lui Ștefan 🙃
    Extrem de interesant și bine făcut!

    Mai există și seria „Ecaterina”.
    Filme de excepție !

    Vizionare cu folos ! 🤓

  • Maestre, dvs. ați găsit o posibilă explicație la comportamentul anormal a lui Iohannis, eu mă gândesc că în spatele lui sunt cei care l-au adus la putere. Să nu uităm cum a ajuns Iohannis președinte, așa netam-nesam Crin Antonescu a dispărut într-o clipă din politică și i-a lăsat locul. Cine este în spatele lui Iohannis nu știm. Poate ai noștrii, poate ai lor, poate China că ei l-au tradus în chinezește și i-au tipărit cărțile de doi bani, poate MI6 sau CIA.
    *
    În legătură cu Primăria Generală, jurnaliștii deja scormonesc în biografia lui Cătălin Cîrstoiu, de exemplu Sorina Matei:
    „Așadar, PSD și PNL vor ca să fie Primar General al Capitalei un personaj care nu numai că n-are habar de administrație, dar care a dat contractul de asistență juridică al spitalului, din bani publici, ginerelui nașului lui.
    Și a mai dat a alte contracte, tot din bani publici, surorii lui Cocoș.
    Dacă a făcut asta la spital, vă dați seama cam ce poate să facă la Primărie.”
    Mă gândesc că acest Cîrstoiu e pe post de iepuraș ca să iasă tot Nicușor Dan.
    Să nu uităm că Nicușor Dan a fost alegerea lui Iohannis care iubește mult USR de i-a făcut la un moment dat și guvern.
    Aud că zilele astea a fost chemat la Cotroceni, oare de ce?
    *
    Chiar dacă comasatele impuse de PSD-PNL prezintă o singură listă ca pe vremea lui Ceaușescu, totuși, noi alegătorii, mai avem încă alternative cum este partidul AUR sau paridul mic a lui Ponta – PRO Romania. Pe fondul ăsta de nemulțumire cu lista unică partidele astea mai mici vor fi favorizate, e posibil ca PRO Romania să intre iar în parlament.

    • Daca Romania este una dintre cele 3 sau 4 tari implicate in atentat? Acum intelegeti de ce a sarit Departamentul de Stat USA jurandu-se ca ei, ammericanii stiu sigur ca Ucraina nu este implicata in atentat? „După eșecul operațiunii militare americane de la Primăria Crocus, Rusia se va rupe în cele din urmă de trecutul său liberal, va câștiga războiul împotriva Europei și va uni multe națiuni în jurul ei.
      Expertul Alexander Sobyanin: Atacul militar american în Crocus a dus la o întărire bruscă a Rusiei
      Acest lucru a fost spus de șeful Pravda.Ru al Centrului Militar și Cultural Asiatic al Fundației pentru Promovarea Integrării Eurasiatice (Moscova), Alexander Sobyanin.
      „Nu un atac terorist, ci o operațiune militară americană”
      Potrivit acestuia, nu a existat un atac terorist în Crocus, ci un „atac militar” asupra rușilor, planificat de americani, iar acest lucru face parte din planul de distrugere a Rusiei. Participanții la plan sunt forțe britanice, ucrainene, tadjice și atunci vor apărea încă trei sau patru țări”.
      Acestea au fost deja evidențiate de americani, astfel încât serviciile speciale rusești să urmeze traseul pe care l-au trasat”, a spus expertul.”

      El a explicat că actul terorist este conceput pentru a intimida, iar acum se întâmplă contrariul – societatea se consolidează, se mobilizează și nu numai în Federația Rusă, ci în întregul spațiu post-sovietic.”

      • „Nu un atac terorist, ci o operațiune militară americană”

        …nu prea cred. modific zicerea astfel: „Nu un atac terorist, ci o operațiune militară, un act militar îndreptat împotriva Rusiei”
        …se vor opri la ISIS, …mai departe e greu de deslușit, cu dovezi.

      • însă ceva e clar-cristal, Rusia va intra …pe bune! in stare de război. acuma ..doar închipuiți va ce înseamnă Rusia în stare de război pe motiv că a fost atacată,( …ce i drept folosind arme de ultimă generație, care vizează destructurarea Maicii Rusia. deci atacul e îndreptat, e fundamentală faza, asupra Maicii Rusia, nu asupra Rusiei,…doar, …atacul e fundamental )

      • 1 pandemia
        2 operatiunea speciala
        3 operatiunea de divizare

        2020-2021
        2022-2023
        2024 …pesemne ca pe la inceputul lui 2026 se va termina

        1 pandemia – stare de urgenta ( pandemica )
        2 operatiunea speciala – stare speciala ( pandemica si ea )
        3 operatiunea de divizare – ( stare de razboi. musai pandemica )

        • ‘operatiunea de divizare’

          …stiu eu cit de ‘acoperitoare’ o fi definitia ‘divizarii’, deci a ‘operatiunii de divizare’ ( care… e musai sa devina si ea o stare pandemica, pentru ca vremurile sint proprii ‘dinamicilor pandemice’ ) ?

  • Macar de am trage cu coada urechii la unguri si la slovaci…grija puterii ar trebui sa fie de grija propriilor cetateni Gaze current petrol cu pret avantajos pentru populatie si industrii.
    De admirat tupeul Lui Orban…se duce la Parisul care fumega si pute a balega la nusce sedinta…dupa aia iese la fermieri si le zice ceva de parlamentare.
    Iar o transee Mai ales de linia I are obiceiul sa fumege sa se umple de hoituri si altele
    Ucraina Pina sa redevina gubernie ruseasca va fi o Tara de invalizi si vaduve.
    Oare chair ne excita Emmanuelle in asa Hal incit sa ne trezim iar cu Gara pentru 2 la telecinemateca ?
    Rusii au avut o influenta benefica asupra romanilor …in caz CA nu ATI fost atent la ORA de istorie.
    Poate se razgindesc de data asta si atunci revin romanii la salvari ,fes cu mot si deliciosul rahat agii achingii serdari zapcii.
    Orban a spus anul trecut…popoarele puternice vor dainui …cele slabe o sa dispara

  • Istoria națională contemporană e jalnică. Diplomația a dispărut, iar interesele meschine sunt în prim plan. Mai mare greșeală decât să întărâți rușii nici că se putea.

  • la câtă tehnologie e pe lume la îndemâna oamenilor obișnuiți, câtă tehnologie o fi ținută pentru cine trebuie?!’

    exista o tehnologie si o alta tehnologie, superioara, care e …in aceeasi cutie.
    atunci cind vorbim despre ‘computerul cuantic’ discutia despre ‘tehnologii’ se poarta …si ‘in afara cutiei’.
    deci nu mai vorbim despre o tehnologie superiora, …spre ex de zeci de mii de ori in relatie cu o alta tehnologie, oricum superioara si ea, ci despre o tehnologie Nou-Nouta, proprie ‘altui sistem’.

    atunci cind sistemul e Natura, tehnologiile ‘din afara cutiei’ sint ‘din afara Naturii’.
    aceste tehnologiii vin cu ceva Nou-Nout, shimba Radacina.
    tot ce stie omul pina acum are ca referinta Natura, care …nici nu e bagata n seama in mod fundamental, pentru ca e ‘de Bun-Simt’ …’sa fie’.

    Noile Tehnologii, toate cuantice, intre ele tronind ‘computerul cuantic’, vin cu ceva Nou-Nout, cu …’o alta Lume, cu o Noua Lume, o lume care …nu are ca referinta Natura, ci ‘in afara Naturii’, cu un nou sistem …diferit plenar de ‘sistemul’ Natura, mai exact fix pe dos decit ea,
    io i am zis acestui sistem, care e Anti, Artificialul. adica Antisistemul.

    prin urmare noi, acum, ne aflam in pragul trecerii de la ‘tehnologii Naturale’, indiferent cit de complexe or fi ele, la ‘tehnologii Artificiale’, Noi-Noute, care nu au o legatura ombilicala cu Natura, ba chiar si mai mult, cu tehnologii care pun la indoiala Sistemul numit Natura,
    noul sistem’, propriu acestor Noi-Noute tehnologii, devind …’o Alta Creatie’, care pune la indoiala chiar …Creatia, adica insasi Natura

    prin urmare indiferent care e masura tehnologiei detinuta …la liber, indiferent care e tehnologia detinuta doar de citiva, astea nu fac doua parale in fata Noii Tehnologii, cea proprie Antisistemului, adica proprie Sistemului ‘din afara cutiei’ care e chiar Natura.

    e ceva de discutat mai important decit …acest Salt?
    care e tot una cu Metamorfoza, cu trecerea de la ‘o Lume’, aia Naturala, catre ‘alta Lume’, catre o Noua Lume, catre o Nou-Nouta Lume, catre Lumea Artificiala ( care in sine e ‘o alta Creatie’, una care pune la indoiala Creatia, adica Natura )?
    o fi, insa io zic ca nu.

    • prin urmare e mai cu folos sa fie aruncate la cosul de gunoi toate strategiile despre care vorbeste ‘istoria trecutului’, decit sa le folosesti in relatie cu Antisistemul

      ‘pe masura’ Antisistemului e ceva …’nou’. altfel …prin definitie! nu poti face fata acestei Noi Tehnologii, proprie Antinaturii

      • omul e …atat de ‘familiarizat’ cu Natura incat …cu greu concepe ca exista si ceva ‘in afara cutiei numita Natura’
        totusi, exista.

        aceste Vremuri, absolut speciale, fix despre trecerea de la Sistemul numit Natura catre Noul Sistem, catre Antinatura, catre Noua Lume, care e Artificiala.

        cel mai probabil omului …ii e greu sa priceapa ca exista altceva decit Natura, deci …creca cu greu poate intelege ca …exista si o alta Lume, una care n are nici o treaba cu Natura.

        Noua Lume, Antinaturala, …nu e un concept nou, s a mai vorbit despre ea, vi s a spus deja care ii e Esenta: Antiadevarul
        Natura cu Esenta ei, Adevarul
        Antinatura cu Esenta ei, Antiadevarul

        vi s a spus, acum a sosit vremea sa si pricepeti.
        una e Natura si cu totul alta e Antinatura.
        Natura …o ‘cunoasteti’, acum a venit sorocul sa cunoasteti Antinatura, adica Imperiul Artificialului ( care e in fapt …Natura lipsita de Inima )

        • iata Noua Lume: Imperiul Artificialului, adica Antinatura.

          …v o doriti? :))))) ( luati in calcul ca Universul implineste dorinte in mod plenar, in mod desavarsit :)) )

  • Capitanul a primit ordin de zi pe unitate TOTUL PENTRU FRONT TOTUL PENTRU DULAPUL DE LA COTROCENI!
    Suntem bine, căpitane, având în vedere totuși
    Că ne jucăm cu focu’ ca proștii pe-aici pe lângă ruși.
    Capitane raportez sa vedeti cata mwie o sa ne luam de la ukrainieni care o sa mai ramana !
    DRAGI TOVARASI iesiti la vot si sa trimitem gastile astea de banditi PSD+PNL la gunoi.
    Ne-au vândut țara!

    • A fost mai demult un film”Ziua când vin peștii” ,ăștia vor acum să vedem filmul :Ziua când zboară rachetele…dar insistă să vedem acest film…gratis în rândul întâi…

  • ‘Două unități electrice de la centrala electrică Novocherkassk din regiunea Rostov din Rusia au fost scoase din funcțiune după un incendiu luni dimineața, a declarat guvernatorul regiunii.’ ( cgtn com )

  • De ce s-o provoace numai Nea Nicu?

  • Domnu’ Cristoiu,

    Sper sa nu mai apuce…!
    Atacul terorist de la Moscova a schimbat dramatic datele problemei.
    E suficinet sa se „scurga” o singura dovada a implicarii Ukrainei in aceasta actiune si Zelenski e terminat pe plan mondial.
    Si uite-asa, peste noapte, Zelenski va fi aruncat la cosul de gunoi al istoriei.
    Aceasta iesire din balamuc le-ar conveni acum si americanilor si europenilor. Cu mici exceptii, evident.
    De exemplu Johannis ar ramane cu ochii in soare…
    Da’ nu-i bai, ca-si pune ochelari ori ii tine Ciolacu umbrela…!

    • teoretic …e imposibil sa se ajunga la alta concluzie decit ca atacatorii sint ISIS, asta va fi faza tare in toata povestea.

      • @online,

        Nici vorba. Lumea nu e asa proasta cum o crede USA.
        Compara atacul de la Charlie cu asta si e clara povestea. Iar dovezle sunt in mana Rusiei.

        • se poate cum spuneți dacă demonstrează cine e in spatele ISIS 🙂

        • ‘pandemia’ a fost …simpla?
          ‘operatiunea speciala’ s a dovedit a fi simpla?
          io zic ca ambele au schimbat mersul lumii si …nu prea pot fi comparate cu altceva,
          pentru ca n au cu ce sa fie comparate.
          ‘atacul terorist’ din Moscova e …din aceeasi poveste, a chestiilor care nu sint simple, deci n are cum sa fie comparat cu atacul de la Charlie, altul e ‘nivelul’, cu totul altul

        • opinia mea e ca din ‘act terorist’ va deveni, in urma investigatiilor, ‘act de razboi’

        • stiripesurse.ro/ultima-ora-evacuare-in-masa-la-trei-centre-comerciale-din-moscova-video_3271675.html
          parca au mai fost si ieri…
          ‘divizarea societatii’ nu e …act terorist, doar, ci act de razboi.

          rusii se confrunta cu o actiune de divizare a societatii, nu cu un atac terorist. faptul ca ‘actul de razboi’ e infasurat in hainele terorismului …asta e altceva.

          • ‘divizarea societatii’ e act de raboi, indiferent cum il poreclesti

        • ‘Președintele rus Vladimir Putin a spus că atacul terorist de la Crocus a fost comis de islamiști radicali.

          ‘Putin: atacul terorist de la Crocus a fost comis de islamişti radicali
          Președintele a menționat că este important să găsim mintea din spatele acestei crime.’
          ( sursa: pravda )

          deci …..au ajuns la isis :))
          pina la mintea din spatele atacatorilor …e de mers, se prea poate sa fie …o IA, poate chiar una cuantică. sau o minte care …se armonizează cu o IA, ….cine știe?;

  • 5000 de ani …

    io zic ca e suficient sa ai ‘cit dintr un Turnul Babel in celalalt’ :)))
    vreo 2000 de ani inainte de Hristos si …vreo doua mii dupa Hristos, ca ce e inainte de Hristos e ‘oglindit in ce e dupa Hristos, ‘vremea lui Hristos’ fiind referinta absoluta a …tuturor vremurilor,
    prin urmare noi acusica ne indreptam spre manifestarea …Turnului Babel, ala nou, care mai e poreclit si Computerul Cuantic :)))
    deci cam 4000 de ani par a fi suficienti.
    prin urmare …rezulta, acu daca asa rezulta aia e, ca Maestul a trait …in plus 1000 de ani:))))))

  • ‘-misiunea-ca-romania-sa-provoace-rusia’

    e ca intr o lupt aintre elefanti, in care unul din aliatii unuia dintre elefanti isi trimite trupele in ajutor. aliatul fiind din neamul furnicilor, armata e una …de furnici. ce i drept imbufnate, tafnoase, puse pe harta :)))) :))))))))
    acuma mai ramane de vazut daca tiptele razboinice ale furnicutelor ajunge la urechile elefantului-dusman:)), ca asta e scopul atacului, …sa i sparga timpanul :)))))))

    din cite mi amintesc noi sintem cei care au trimis un elicopter ca sa salveze un alt elicoper care …se prabusise si care a reusit performanta sa …pice si el. ne asemanam cu fat-frumos care-si ia buduganul , il invarte de trei ori deasupra capului …dupa care ii pica pe picioare :)))))))

    • noi sintem …ultima solutie:)),
      daca rusii nu mor altfel… sintem trimisi noi,
      adica poate mor de ris, daca oricum altfel dau semne ca rezista :)))))

    • Unii zic că cele două elicoptere au fost doborîte de ucrainieni care în ticăloșia lor au sperat că românii vor crede că au fost doborîte de ruși și le vor declara celor din urmă război.
      La ceva timp de la incident în presă au apărut niște rapoarte din care reieșea că vremea a fost rea și că de la Kogălniceanu urma să plece un al doilea elicopter de salvare, cu echipaj american, însă s au răzgândit din cauza vremii.
      La fel, nu a mai plecat nici elicopterul smurd.

      • io am retinut esenta, ca fat-frumos isi da cu stingul in dreptul atunci cind manuieste buzduganul:)))
        palosul e pentru ‘lupta dreapta’ :)), e cu totul alta poveste:)

        ne asemanam, cind e vorba sa mergem la razboi …spre ex, cum spun unii, cu rusii, cu ‘fat-frumos si al lui buzdugan’. cum sa nu te pufneasca risul :))

        • Parcă zmeul era cu buzduganul, nu fat frumos.
          .
          Computerul ăla de care ziceți trebuie scos din priză. Să l văd atunci ce face.

          • … scos din priza …
            pai el e Perpetuum Mobile:)))), n are nevoie de energie, pentru că se ‘misca’fix pe tărâmul energiilor 🙂

            cum o arată ..minunea numita Computer Cuantic ..rămâne de vazut 🙂

        • pai noi, care că neam ne asemănăm cu Făt-Frumos, …nu ne dăm zmeu?:)), tipind …ca din guri de furnicute…războinice nevoie mare?
          cam tot așa arătăm și noi, războinici, cum arată Făt-Frumos lîngă un buzdugan, adică fix ca nuca n perete :))

  • D-le Cristoiu cum credeti ca se va sfarsi acest razboi clasic intre Occident si Rusia pe mana ucranienilor scosi la inaintare? Va intreb foarte serios, sunt curios sa vad ce raspuns veti da? Toate cele bune.

    • pai …nu exista război clasic.
      însă există un război,
      abia a fost inițiat, odată cu …începutul! ‘operatiunii de destructurare'( acoperita cu valul unui atac terosist),
      un război ..modern, pe măsura vremurilor,
      care devine …’al treilea pas’ al Marii Revoluții,
      primul fiind ‘pandemia’, al doilea fiind ‘operatiunea speciala’.

      care e definiția ‘destructurarii’ , din ‘operatiunea de destructurare’…rămâne de văzut, ..se va arăta singura la fata :))

  • Bun găsit! Atragerea României în război cred băieții deștepți din România, va duce la resetarea acesteia și ștergerea datoriilor acumulate până acum.

    • @ in război cu cine, că n ați precizat.
      cu rușii …nici vorba, cu vecini …nu pare a fi probabil,…chiar nu mi dau seama despre ce război vorbiți :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *