După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Dacă ajunge Mircea Geoană președinte, o să apară P.U.P. Tv


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Dacă ajunge Mircea Geoană președinte, o să apară P.U.P. Tv”

  • Geoana presedinte,Doamne fereste!Pai nu ne-a ajuns cretinul de fata 10 ani?Mai vrem unul?La asa popor asa presedinti.Am vazut ca Luluta se da lovita.Deocamdata.

  • Un Presedinte bun ar fi dl Petre Daea, actualul ministru al agriculturii. Echilibrat si dedicat.

  • Așa e. Gardienii lagărului de exterminate nazist de la Sobibor erau ucraineni. Numele Demjanjuk ucrainean a fost al unuia dintre criminali.

  • „Eu azi nu m-am spalat pe dinti si m-am simtit mai bine”… a fost buna 😀

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Omul gospodar se chivernisește singur, nu are nevoie de afișe care să îi spună cum să se spele, cum să mănânce și ce să mănânce, într-un cuvânt de afișe care să îi spună cum să trăiască ! Este o cheltuială inutilă, dublă , enormă ,care se face – după cum bine spuneți ,Maestre – față de efectele pe care le-ar putea produce aceste afișe în conștiința și comportamentul cetățeanului ,care, dacă este econom, știe cum să procedeze,dacă e risipitor, nu îi pasă , iar, dacă e nepăsător, zgârcit sau avar, nu se mai spală …deloc ! Domnul Mircea Geoană , ” Mihaela ,dragostea mea „,s-ar putea să piardă și a doua oară alegerile la preșidinție, înainte ca acestea…să înceapă, dacă „Pup TV „nu își face bine datoria, dar este posibil să le piardă și fără…”Pup TV „Vă mulțumim pentru un jurnal video superb, Maestre Ion Cristoiu ! Felicitări și toate cele bune vă dorim ,Maestre !

  • E un articol deosebit. Cum sa nu ne placa daca e cu Fidel si cu dinozauri. Vă mulțumim pentru efortul de a realiza aceste superb editoriale, absolut minunat, Maestre Ion Cristoiu ! Va doresc o zi minunat

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog