Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Dacă ajunge Mircea Geoană președinte, o să apară P.U.P. Tv

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Dacă ajunge Mircea Geoană președinte, o să apară P.U.P. Tv”

  • Geoana presedinte,Doamne fereste!Pai nu ne-a ajuns cretinul de fata 10 ani?Mai vrem unul?La asa popor asa presedinti.Am vazut ca Luluta se da lovita.Deocamdata.

  • Un Presedinte bun ar fi dl Petre Daea, actualul ministru al agriculturii. Echilibrat si dedicat.

  • Așa e. Gardienii lagărului de exterminate nazist de la Sobibor erau ucraineni. Numele Demjanjuk ucrainean a fost al unuia dintre criminali.

  • „Eu azi nu m-am spalat pe dinti si m-am simtit mai bine”… a fost buna 😀

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Omul gospodar se chivernisește singur, nu are nevoie de afișe care să îi spună cum să se spele, cum să mănânce și ce să mănânce, într-un cuvânt de afișe care să îi spună cum să trăiască ! Este o cheltuială inutilă, dublă , enormă ,care se face – după cum bine spuneți ,Maestre – față de efectele pe care le-ar putea produce aceste afișe în conștiința și comportamentul cetățeanului ,care, dacă este econom, știe cum să procedeze,dacă e risipitor, nu îi pasă , iar, dacă e nepăsător, zgârcit sau avar, nu se mai spală …deloc ! Domnul Mircea Geoană , ” Mihaela ,dragostea mea „,s-ar putea să piardă și a doua oară alegerile la preșidinție, înainte ca acestea…să înceapă, dacă „Pup TV „nu își face bine datoria, dar este posibil să le piardă și fără…”Pup TV „Vă mulțumim pentru un jurnal video superb, Maestre Ion Cristoiu ! Felicitări și toate cele bune vă dorim ,Maestre !

  • E un articol deosebit. Cum sa nu ne placa daca e cu Fidel si cu dinozauri. Vă mulțumim pentru efortul de a realiza aceste superb editoriale, absolut minunat, Maestre Ion Cristoiu ! Va doresc o zi minunat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *