Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Dacă alegerile se vor comasa, administrația locală va deveni un ghiveci

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Dacă alegerile se vor comasa, administrația locală va deveni un ghiveci”

  • Maestre, ultimul banc: Alianța Dreapta Unită adik Tomac, Drulă și Orban au candidat la secorul 1 pe Clotilde cea cu furtul din sacii cu voturi. Nu, nu e banc, e serios. Ce credeți de tupeul Clotildei?
    Prăjina nu se lasă, dă-i și luptă, dă-i și luptă, dă-i și fură, dă-i și fură!

  • esenta miscarii in Natura e ‘intrarea in Armonie’

    orice proces de Artificializare, adica de modificare fundamentala a Definitiilor cu care opereaza Natura, genereaza dizarmonie

    acestea mai pot fi echilibrtate exclusiv printr o daruire ‘in oglinda’ a Naturii

    deci daia Natura se si mai ales se va darui pe sine insasi

    • dicutia, spre ex despre hrana artificiala, spre ex despre carnea artificiala, pare a fi ceva iesit din comun, lipsit de logica. adica …de ce ai papa carne artificiala daca aia naturala e linga asta artificiala, poate chiar pe acelasi raft?!

      motiv pentru care ea e refuzata cu lejeritate. insa daca tot insisti cu Artificializarea, si cam asa s ar parea ca sta treba, pentru ca Natura se va darui pe sine, pentru a Echilibra prezenta Artificialului, …n o sa mai prea fie hrana naturala …pentru ca anotimpurile o iau razna ( si asta inseamna daruire de sine a Naturii )
      caz in care …decit sa papi caini, pisici, sobolani, …pielea pantofilor, daca ai norocul sa ai prin cas pantofi din piele, …nu ai bine mananci carne artificiala?
      ute cum pornim de la o discutie lipsita de noima, despre carnea naturala, insa ea se dovedeste ca o noima tot are, in final.

      cu Artificializarea nu te joci. totusi, unii se joaca, ba …am impresia ca e nu doar jucaria preferata, ci singura jucarie care le mai genereaza placere, asa ca stau calare pe ea.

      nu te joci pentru ca ea declanseaza in Creatie proceduri …unice.
      absolut speciale.
      daruirea de sine a Naturii e la loc de frunte.

      • in timp ce pe planeta unii declanseaza, direct sau indirect, proceduri unice, absolut deosebite, pentru unii-altii importante sint tot felul de alegeri
        si …creca e normal sa fie asa, importante pentru ei.

      • de fiecare data cind auziti despre ‘editare genetica’ …amintiti va ca ea vine la pachet cu ‘daruirea de sine a Naturii’

        • in Creatie Echilibrul e stare absoluta, spre care insusi Universul tinde.
          daca incerci sa dezechilibrezi Creatia ea se va Echilbra daruindu se pe sine, daca alta cale nu mai e. Artificializarea initiaza ‘ultima procedura’, ‘daruirea de sine a Naturii’,
          practic isi da viata pentru ca Echilibrul sa se manifeste
          Echilibrul e Iubirea si Iubirea e Echilibrul

  • in noianul de crize care impinzesc lumea poate fi identificata o dinamica aparte, ‘daruirea de sine a Naturii’

    acest proces e un efect al felului in care Natura mai poate Echilibra.
    Natura mai poate Echilibra doar daruindu se pe sine, pentru ca dezechilibrul e pe aceasta masura, absoluta, chiar daca e absolut realtiva.
    dezechilibrul e adus de prezenta Artificializarii

    cu cit mai multa Artificializare, cu atit mai muta daruire de sine a Natrii
    si cu cit mai multa daruire de sine a Naturii, cu atit mai multa Artificiaizare ( pentru ca altfel …mori. spre ex de foame, pentru ca ce ‘hrana natrala’ sa maii existe daca anotimpurile o iau razna, ca urmare a procesului de daruire de sine a Naturii?!

    prin urmare indiferent cum arata crizele, celelalte, si e clar ca au potential, ele devin irelevante atunci cind in discutie apare ‘daruirea de sine a Naturii’.
    chiar daca le ai rezolva pe toate celelalte cea care …demoleaza totul in calea ei, cea care spulbera tot ce i sta in cale e ‘daruirea de sine a Naturii’ ( acest proces fiind unul Non, …evident )

    poate fi zagazuita prezenta Artificializarii pe planeta?
    nu, pentru ca ea e un efect al dorintelor oamenilor, deci e aici pentru ca a fost dorita.
    deci nu i te poti opune, insa permitindu i Artificializarii sa se manifeste efectul va fi ca Natura va initia procesul de echilibrare daruindu se pe sine.

    deci nu i te poti opune Artificializarii, insa nici de ‘daruirea de sine a Naturii’ nu scapi.

    pai …si ce poate fi facut, in acest caz care pare a fi un soi de …menghina?!

    un singur lucru:
    sa i permiti Artificializarii sa se manifeste exclusiv dupa dorinta. caz in care minimizezi maximal ‘daruirea de sine.

    asta teoretic. practic …e vorba despre cum poti aplica asta in cazul unui neam, in cazul unei natii.
    pentru ca o poti face exclusiv dupa dorinta cel care va conta in mod capital va fi felul in care se manifesta dorinta de Artificializare in natie.

    aceasta dorinta, Antinaturala, ca fiind vorba despre Artificializare despre ceva Antinatural vorbim, e ceva la care s a lucrat inca de cind e neamul, indiferent despre ce neam vorbim, chiar daca la prima vedere nu pare a fi asa.
    prin urmare chiar si daca ai alege calea asta, prin care faci Pace intre Natura si Artificializare permitind manifestarile exclusiv dupa dorinta ( deci e exclusa impunerea cu japca a unor manifestari ), …in final chiar n ai nimic de facut, pentru ca asa cum a fost gradinarit neamul din generatie in generatie si dincolo de ele …fix asa se va manifesta …indiferent ce i spui tu sa faca. poti, cel mult, sa catalizezi manifestarea, fara a putea interveni in alegerile oamenilor.

    reglajul e exrem de fin si doar daca ti reuseste poti face Pace. pentru ca tot ce se mai poate face e ‘facerea de Pace’. Artificializarii nu i te mai poti opune ( ca daca i te opui Antinaturii, deci ‘te opui’, esti prin definitie adept al doctrinei Anti, …chiar daca nu ti vine sa crezi …din prima )

    • in timp ce o astfel de dinamica se cerne peste lume …pentru unii importante sint tot felul de alegeri
      si …creca e normal sa fie asa, importante pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *