Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Dacă în septembrie vor fi un milion de infectări cum va putea ține Guvernul alegeri locale fără a risca acuzația de iresponsabilitate criminală?

Am radiografiat pe Jurnalul meu video noua diversiune din ciclul Apocalypse Now: Prognoza Avantera.
Duminică seara, cînd nu se încheiase bine Diversiunea Ambulanțele care fac coadă la Matei Balș ca dricurile la cimitir, Digi 24, televiziunea oficială a regimului Iohannis, a lansat la ora 20:28, cu sirenele lui Roaită de rigoare, un Document prezentat ca guvernamental. Și dacă doar aruncai o privire asupra titlului și tot simțeai nevoia să fugi acasă, să-ți comanzi imediat un coșciug și să te vîri în el, cu mîinile pe piept, așteptînd Sfîrșitul lumii. Care sfîrșit nu putea să înceapă decît în România lui Klaus Iohannis:
„Prognoză: Condițiile pentru starea de urgență, îndeplinite între 1-3 august. Scenariu pesimist: un milion de cazuri în septembrie.”

Trecînd la conținut afli că e vorba de o prognoză realizată de compania Avantera pentru Comitetul Național pentru Situații de Urgență.
Un cetățean convins că în România e totuși democrație, stat de drept și alte cele definitorii pentru o membră a UE și nu o enclavă ISIS, își pune următoarele întrebări:

  1. De ce a comandat Comitetul companiei Avantera o prognoză? A fost o licitație pentru așa ceva?
  2. Date ulterioare arată că acest document a fost comandat de Comitet pentru a decide asupra scenariilor de luptă cu Pandemia. În astfel de cazuri se comandă mai multe prognoze pentru a avea la dispoziție mai multe ipoteze de lucru. De ce o singură prognoză? De ce nu mai multe? Nu de alta, dar doar mai multe puncte de vedere pot oferi Guvernului Adevărul despre un fenomen în mișcare.
  3. Pe la începutul Pandemiei, cînd un site a publicat un document aflat la Comitet ca document de lucru, Grupul de Comunicare Strategică a făcut o larmă isterică. S-a susținut că astfel de documente sînt strict interne, că ele nu pot fi făcute publice, deoarece pe baza lor se iau decizii viitoare. Cum de a ajuns acest document la Digi 24, televiziunea oficială a regimului Iohannis?

De îndată, ca la un semn presa subvenționată ilegal de Guvern, s-a precipitat să preia noul motiv de Panică națională. Titlurile sînt mai mult decît semnificative:

  • Vine prăpădul. Se dă iar starea de urgență? Documentul bombă care cutremură România
  • DOCUMENT Prognoza sumbră a Guvernului pentru coronavirus – Dublare a numărului zilnic de noi infectări în luna august, la 1.200-1.600 de persoane pe zi
  • Prognoză neagră pentru România: 1 milion de cazuri active de COVID-19 în septembrie.
  • Prognoză: la începutul lui august s-ar îndeplini condiţiile pentru starea de urgenţă.
  • Cel mai negru scenariu pentru România: UN MILION de cazuri active în septembrie. Revine starea de urgență?

Toate site-urile purtătoare ale unor astfel de titluri apocaliptice nu fac altceva decît să citeze sau să copieze pur și simplu materialul de pe Digi Tv. Ce mai încolo și încoace! Sirena lui Roaită a regimului Iohannis!

Înainte de a se așeza în sicriu, românul care mai crede în presă fără a ști că a fost cumpărată, cu profesie cu tot, de Guvern, se va gîndi să aștepte reacția autorităților. Doar aceasta l-ar mai putea opri să plece singur la cimitir, ca să-și scutească neamurile de dricul mortuar.. La nici două ore de la bomba lansată de Digi 24, tot la Digi 24 intervine nemuritorul Raed Arafat. Chiar din titlu se vede că secretarul de stat la Interne, care moare să i se spună Comandantul Acțiunii, e de acord cu profeția din prognoză:
Raed Arafat, despre prognoza sumbră a evoluției coronavirusului în România: Riscul ca acest studiu să se confirme există.

Documentul a ieșit în lume dintr-o instituție controlată de Raed Arafat. Din titlu și din intervenție, se vede clar că secretarul de stat la Interne nu întreabă indignat cum de a ajuns în presă un document intern, document de lucru. Admițînd că televiziunea l-a convocat pentru a-i cere o opinie, firesc ar fi fost ca Raed Arafat să avertizeze că e vorba doar de o simplă prognoză. Raed Arafat nu se întreabă cum de a ajuns un document din sertarele sale în spațiul public. Cît despre document el îi confirmă profeția apocaliptică. Așa cum am arătat la Jurnalul meu video, în absența unor precizări necesare din partea unui demnitar al statului român, putem presupune că documentul a fost comandat de Raed Arafat la firma cu pricina, că misiunea acestui document n-a fost de prognoză științifică (la un moment dat documentul atacă deciziile CCR!), ci de instrument de propagandă apocaliptică și că el, Raed Arafat, l-a dat după ce l-a primit la Digi 24.

Din cîte se vede Guvernul luptă din răsputeri pentru a întreține atmosfera apocaliptică în chestiunea Coronavirus. Diversiunea cu Prognoza aduce o premieră în istoria manipulărilor pentru a întreține panica paralizantă. Întîia oară de la declanșarea Pandemiei se lansează pe piață un document menit a-i convinge pe români că în septembrie va fi sfîrșitul lumii. Da, dar în 27 septembrie 2020, Guvernul a decis ținerea alegerilor locale. Alegerile locale înseamnă înainte de toate campanie electorală dusă de candidați cu prioritate pe teren. Mai ales în ce-i privește pe contracandidații primarului în exercițiu, mai ales pentru cei nou intrați în politică, lipsiți de notorietate, mersul la fața locului într-un oraș, într-o comună e vital. Doar acolo unde trăiesc cetățenii un candidat poate dezbate cu ei problemele specifice locului respectiv. Spre deosebire de parlamentare și prezidențiale, unde e vorba de vot politic și pe partide, pentru probleme de nivel național, la locale votul e pe om și mai ales în strînsă legătură cu problemele locale. Cum pot avea loc alegeri locale în condițiile în care septembrie se anunță drept punctul culminant al Apocalipsei? Guvernul susține că alegerile vor avea loc, că democrația nu poate fi pusă la îndoială de nici un Pericol. Cum adică? Pericolul Coronavirus poate justifica ținerea restaurantelor închise, a românilor prizonieri în țara lor, dar nu poate justifica amînarea alegerilor locale?

Drept concluzie simt nevoia să reproduc textul scris de Sorin Grindeanu a scris pe pagina sa de Facebook, joi, 16 iulie 2020:

„Hotărîți-vă odată! Ori ne confruntăm cu acest virus cu efecte devastatoare și atunci gata cu alegerile, ori nu e așa grav și atunci avem de-a face cu o manipulare iresponsabilă. Varianta cu «e doar puțin COVID şi putem face alegeri» nu există. (…) Președintele României are obligația, ca lider responsabil ce se declară a fi, să își asume rolul constituțional și să pună capăt acestei situații. Nu poți să vorbești de infectări și decese și să susții, în continuare, organizarea de alegeri.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Dacă în septembrie vor fi un milion de infectări cum va putea ține Guvernul alegeri locale fără a risca acuzația de iresponsabilitate criminală?”

  • D-le Cristoiu, ei nu vor să facă alegeri, dar, în același timp, nu vor să fie acuzați de asta.
    Ei știu că și-au ridicat lumea’n cap și că nu ar avea nici o șansă în alegeri, dar susțin că vor ține alegerile, știind bine că lumea speriată de ‘pandemie’ va riposta, cerându-le să le amâne. De altfel, sperietoarea cu 1 milion de cazuri în toamnă, e menită să ducă la o astfel de poziție din partea populației și a politicienilor din opoziție.
    Alegerile trebuie să le amâne – cu orice preț – până vine… vaccinul, că, după aia, nu va mai fi nevoie! Odată ce vom fi cipați, faza finală a instalării DICTATURII MONDIALE, VA FI ÎNCHEIATĂ! Cu instaurarea DICTATURII MEDICALE, ca și fază premergătoare, după cum se vede, au avut succes.
    ATENȚIE!
    Orban a anunțat că în toamnă vrea să vaccineze anti-gripal 3 – 4 milioane de români, cu scopul declarat ca, atunci când vor fi testați și rezultatul va fi pozitiv, să știe că… sigur e covid 19.
    ÎN MOD OBLIGATORIU VACCINAȚII VOR DEVENI POZITIVI, căci TESTUL DĂ REZULTAT POZITIV LA ORICE RĂCEALĂ, GRIPĂ SAU VACCIN ANTIGRIPAL! (ĂSTA E ȘI MOTIVUL PENTRU CARE A FOST LANSAT PE PIAȚĂ de către dr. Fauci & Co!)
    Astfel SE VA NAȘTE… VALUL AL 2-LEA!!!
    Iată pentru ce s-a creat toată nebunia mondială:
    https://drive.google.com/file/d/1LDTOT2-tTMzKNNha-DYAzkLFlkVX7Lav/view?usp=sharing
    Iar de aici se poate vedea care este SCOPUL FINAL:
    https://drive.google.com/file/d/1dKcke8uL3-VHtBSl-6-dpsnFbJBdso97/view?usp=sharing

  • Maestre nu se găsește un doctor sa îl declare pe arafat nebun asimptomatic și să-l interneze la balamuc

  • Atâta timp cât nu se înțelege că NU circulă liber prin lume nici un SARS-CoV-2, toată lumea ‘vorbește discuții’… Consumăm o grămadă de timp și energie ÎMPOTRIVA NOASTRĂ, și nu PENTRU NOI!!!
    Dacă pe vremea lui Ștefan Cel Mare, ar fi fost un dr. Fauci, care să răspândească în lume TESTUL MINCINOS, și atunci ar fi fost găsiți o sumedenie de ‘bolnavi asimptomatici’ și morți de covid!
    TESTUL RT-PCR ESTE IMPROPRIU PENTRU A PUNE UN DIAGNOSTIC, AȘA CUM A PRECIZAT CHIAR REALIZATORUL LUI. ACESTA E ȘI MOTIVUL PENTRU CARE dr. Fauci & Co AU IMPUS LUMII FOLOSIREA ACESTUIA! Iată ce e cu testul inventat de Kary Mullis (prin anii ’80):
    https://www.facebook.com/106269231026641/videos/517305175603916/

  • De fapt cifra asta de un milion de infectati este bagata de astia pe piata,pentru ca asta o fi numarul real de infectari inca de acu vre o luna doua,de fapt guvernantii stiu treaba asta dar au ascuns treaba asta populatiei(trebuiau sa faca testari masive in randul populatiei,mai ales in randul diasporetilor veniti cu sutele de mii in tara si a contactilor lor prin martie aprilie,mai ales ca aia au intrat in tara ca voda prin loboda,venind din zone rosii pline de Covid,iar Guvernul i a lasat sa intre in tara fara carantina pe majoritatea,ca erau votanti PNL Iohanita,si astia nu voiau sa si supere votantii principali,si ne au riscat pe noi astia ramasi in tara).Plus ca in perioada martie aprilie s au facut testari infime,pentru ca Romania sa raporteze cifre mici,insa in perioada aia se infectau oamenii”intr o veselie” probabil cu sutele de mii.

    • Acuma adevaru incepe sa ne”plezneasca in fata”,cifrele ascunse din martie aprilie incep sa iasa probabil la iveala.Cifra de un milion prognozata pentru septembrie,este aruncata asa ,insa este probabil numarul real de infectari pe care probabil il stiu si guvernantii dar nu ni l spun.Ni se sugereaza cifra asta probabil ca,in caz ca guvernantii vor fi nevoiti sa ne spuna realitatea,sa nu avem surprize.

      • In primul rand, se poate minti grav cu statistica: ce tip de modelare /model s-a folosit? ce numere au fost introduse pentru simulare statistica? etc. Dar, si mai important CINE le-a cerut aceast studiu statistic care din banii nostri e platit unei firme obscure? Ei „prognozeaza” 1 milion de imbolnaviri, ceea ce este ABERANT, in caz ca legea carantinei va fi respinsa de CCR ca mai apoi ei, mincinosii din masina de propaganda si politic, sa sara in sus de fund si sa bage pe „piata” informatia cu 1 milion imbolnaviti ca sa indice CCR-ul vinovata. Ei sunt deja in razboi cu CCR si doresc razbunare: se vede dupa cum vorbes despre CCR, cum injura CCR. Ce e aia „asimptomatici” ?? Daca sunt asimptomatici le faci teste pentru virus dupa care ii clasifici in bolnavi sau sanatosi. Acest lucru lipseste din legea carantinarii. Pai daca sunt asa de buni, cum de o sa ajunga Romania cu 1 milion de imbolnaviri in mai putin de o luna si jumatate? Adica de la vreo 33.000 de infectati din care cca 22.000 de vindecati pana la ora actuala (unde este diferenta nu se stie…), intr-o luna si jumatate, se ajunge la un numar de hai sa zicem 11.000 ramasi infectati perpetuu x 100! Pai ia mai calculati daca e posibil biologic asa ceva! Deci, mint cu statistica. Si mai este o treaba ciudata: ei vorbesc de crestere exponentiala, ei hai. Doar ei s-au calculat si rata de infectie care cica a ajuns 1,4. Astia habar n-au de ceva: https://ro.wikipedia.org/wiki/Func%C8%9Bie_exponen%C8%9Bial%C4%83 (logaritm exponential si functia exponentiala).

      • Hai sa mai lamurim o treaba: am luat o tara din Africa cu o populatie aproximativ egala cu a Romaniei: Madagascar. Cautati numarul de infectii cu covid 19 si numarul de morti, ca sa „explicam” predictia criminala a cuplului Nelutu& Raedutu de 1 milion imbolnaviti intr-o luna si jumatate de azi inainte. Si vaaaiiii, SURPIZA!!!! Madagascar are 7.049 infectati in total si 59+4 morti. https://www.google.com/search?q=covid+cases+in+madagascar&rlz=1C1GCEA_enRO761US762&oq=covid+cases+in+madagascar&aqs=chrome..69i57j0l7.15355j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Adica cu muuult mai putin ca Romania. Deci am ajuns sub tarile din Africa! Oare ne-am prostit cu totii si credem fara sa cercetam? Dar treziti-va odata!

    • Multi din astia veniti in tara prin Martie Aprilie,desi autoritatile se faceau ca i controleaza la granite la intrare in tara,au reusit sa fenteze carantina la intrare in tara,plus ca si guvernantii probabil nu prea ne spuneau cati diasporeti reveniti din Europa intrau de fapt in tara in realitate(probabil mult mai multi decat se declara oficial).

      • Probabil platim pretul pentru faptul ca probabil s a eludat adevarul despre dimensiunea reala a pandemiei in lunile martie aprilie,cand cifrele trebuiau probabil tinute jos,desi in realitate erau mult mai mari.

      • Nu s-a testat efectiv, în perioada de care vorbești. Trei luni bune de liniște și pace, cat timp lumea asta prin case.
        Din martie până în iunie nu s-a testat nimic în zonele de risc, in tyziganie, unde s-au întors mulți români de pe afara. S-a frecat duda cu grație. Abia prin iulie a început și Romania sa testeze mai de Doamne Ajuta dar…arestarea în spital a asimptomaticilor rămâne o serioasă piedica în calea testării voluntare (lumea se teme că se complică inutil)

    • Știi bine că Iohanitza a trimis oameni către plantații de sclavi din Germania, cu avionul in timp ce lumea era sechestrată în case, pierzând astfel orice fel de credibilitate, lumea considerandu-l, pe bună dreptate, pe Iohanitza un sclav ipocrit al vestului care a pus în operă mascarada de Covid.

  • Ne mai salveaza cineva de acesti mincinosi (pentru ca nu folosesc nici cifre, nici stiinta) in toate declaratiile si amenintarile lor la adresa bietilor romani!?? Caci cu siguranta mai avem si oameni integri, medici integri care pot combate stiintific, cu date din statistici (de exemplu situatia gripei sezoniere in Romania pe macar ultimii 5 ani care a batut statistica Cov-19). Cine il intreaba pe Nelutu Tataru cum a ajuns el (in baza a caror calcule, date, statistici etc.) sa urle iar ca daca intr-o zona se ajunge la 3 cazuri de Cov-19 la 1000 locuitori (adica 0,3 % cazuri) el inchide zonele, baga in carantina, taie si spanzura??? La numai 0,3 %!!! Cine il intreaba pe Arafat cum de da derogari de la legea carantinei (vezi Art.3) pentru „e) membri ai Parlamentului European, parlamentari şi personal aparţinând
    instituțiilor internaționale şi sistemului naţional de apărare, ordine publică şi securitate
    naţională, precum și reprezentanți ai României în organisme și organizații internaționale la
    care statul român este parte; m)reprezentanţii companiilor străine care au filiale/ sucursale/reprezentanţe
    sau agenţii pe teritoriul naţional, dacă la intrarea pe teritoriul României dovedesc
    raporturile contractuale cu entităţile economice de pe teritoriul naţional;m)reprezentanţii companiilor străine care au filiale/ sucursale/reprezentanţe
    sau agenţii pe teritoriul naţional, dacă la intrarea pe teritoriul României dovedesc
    raporturile contractuale cu entităţile economice de pe teritoriul naţional;o) membrii misiunilor diplomatice, oficiilor consulare şi ai altor reprezentanţe
    diplomatice acreditate la Bucureşti, posesori de paşapoarte diplomatice, personalul
    asimilat personalului diplomatic, precum şi membrii Corpului Diplomatic şi Consular al
    României şi posesorii de paşapoarte diplomatice şi de serviciu, precum şi membrii familiilor
    acestora;
    p) angajaţii sistemului naţional de apărare, ordine publică şi securitate
    naţională care se întorc în România din misiuni executate în afara ţării)?? De ce minte Arafat ca lista tarilor din zonele „verzi” (Lista Statelor exceptate de la masura de carantina 6 07 2020) se actualizeaza saptamanal pe cand aceasta lista nu e actualizata din data de 6 iulie 2020 adica nu e actualizata de 15 zile (http://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19)?? De ce se doreste imbolnavirea oamenilor de depresie si anxietate, de oboseala cronica (fara un concediu, o iesire din marea mizerie facuta de manipulatori cum vor mai munci oamenii?)? O paranteza: de ex. preturile din Mangalia pentru 1 persoana/7 nopti- demipensiune este de 3000-4000 Roni! Mai ceva ca in Grecia si Turcia unde ai parte de liniste, mancare buna si ieftina, fara manele si burtosi si mai ai si ocazia sa vizitezi locuri istorice!!! De ce se doreste uciderea celor cu boli cronice (vezi cazul medicamentelor lipsa pentru tiroida- de ex. Ehuthyrox, care lipseste de 5 luni de zile din farmacii- fara de care cei fara tiroida mor cu certitudine si mor repede, in chinuri)? Mai pune cineva aceste intrebari ca sa inchida gura acestor mincinosi care ucid la sigur romanii dar nu de Cov-19? Mai salveaza cineva natia asta??

  • Asta-i paradoxu: ale Orban vor și Apocalipsa totalitara de Covid și alegeri democratice în același timp (adică și f..în c…, și cu sufletul in Rai) ceea ce contrazice chiar și fizica cuantica.
    Adică, ori e dictatura și apocalipsa de kkt pe teme de virus, ori vine lumea să voteze.
    Ambele chiar nu se poate. Nu poți să bagi votantul sa de-a cu stampila, apoi să-l urci in ambulanțele FIAREI la ieșirea din secția de votare.
    Plus că, vă întreb încă o dată – oamenii aia care stau de la 6 dimineața în ziua votului, până la 3 dimineața în ziua următoare să numere voturile, vor rezista in București să numere 4 urne a câte 600 de buletine fiecare și să intocmeasca 12 procese verbale, adică peste 20 de ore în secția de votare, cu masca pe mufa??? Întreb și eu.

  • Firma care a dat pronosticul cu 1 milion de infectați în septembrie trebuie sa fie data în judecata pentru atentat la siguranță națională, după ei noi în septembrie vom avea mai mulți infectați ca Franța, Italia, marea Britanie luate la un loc

  • Daca se raporteaza cazurile de covit la numarul de teste, ambele luate la un milion, rezulta ca Romania este undeva la mijloc cu 3,95% ,Italia cu 3,90%, germania cu 2,95%, Suedia cu 11,45%, SUA cu 8,07%, Franta cu 6,31%, Spania cu 5,17%,Serbia cu 3,81%, Cehia cu 2,34%, Danemarca 0,99%

  • Nu iti tebuie decat cateva clicuri sa vezi legatura dintre Omar Hayssam, tatal lui, care este fratetele tatalui lui Arafat( rebotezat Arafat) si traficul de arme pe vremea lui Ceausescu, cu pion de baza Dan Voiculescu…. De acolo bagarea lui ëxpertului in armament”” Radu Tudor in furaciunea SMURD, de acolo sustinerea raspopitului Gadea si sfiala lui Mircea Badea, ca macar sa-i rosteasca numele mitomanului impostor Arafat!

  • Legat de prognoza „Milionul” aud ca este facuta de un voluntar IT-ist care lucreaza pentru Arafat si care s-a trezit sa o lanseze la Digi. Pe ce se bazeaza? Ce criterii de modelare matematica si fizica s-au utilizat pentru fenomenul zis Covid? Cu aprobarea cui s-a dat publicitatii? La fel, cu aprobarea cui a avut loc cu o zi in urma defilarea masinilor Smurd?
    In ministerul ala de interne nu ministrul da ordine?! Iau luat-o inainte secretarii de stat,nu exista nicio ierarhie decizionala?! In marele comandament se gresesc si raportarile si calculele…ministrul sanatatii este contrazis chiar de primari legat de paturile din ATI. Cam asta-i imaginea haosului.
    Pe de alta parte apocalipticii continua nu numai cu prognozele aiuritoare ci si cu amenintarea zilnica a populatiei ca nu respecta aia,ailalta si tot asa!
    Daca totusi alegerile vor avea loc la data stabilita sa ne lamureasca guvernul asta daca intr-adevar este o crestere a testelor pozitive; altfel Romania,pentru manipularea datelor, plateste un pret urias pe plan national si international.

  • Maestre, toată chestia e electorală.
    Orban vrea ca alegerile locale să de desfășoare în două zile.
    Âsta-i tot misterul.

  • Oare de ce se agita propaganda? Ca oricum voteaza tabletele. Sau s-or fi sucit si alea?

    • Se agita pentru că vor „sa rezolve” alegerile și să aibă legitimitate pentru noi ticăloșii totalitare pe motiv că i-a votat poporu.

  • Criza această artificială despre creșterea infectărilor este ca doctoratele plagiate. Autorii n-au avut nici o contribuție la rezolvarea unei probleme importante (nu pentru ca ar fi rezolvat-o altcineva în locul lor, ci pentru că nu există), dar vor beneficia de acolade (în cazul de față nu științifice, ci politice), ca și cum ar fi avut. Atenție domni/doamne TFL-iști/e sau ofițeri/ofițerese, am spus „criza nu există”, nu virusul.

    Guvernul Orban-Iohannis (în ordinea aceasta doar ca să îl enervez pe Președinte) nu se luptă cu nici o criză de creștere a infectărilor cu SARS-Cov-2 (pentru că oricum nu face nimic decât să cumpere la supra-preț măști ordinare de la „contractori pre-aprobați”). Însă în ajunul alegerilor se va declara (tot propagandistic ca și acum) „victoria absolută” a guvernului împotriva Covid: sărbătoare națională, euforice titluri de articole, etc. De fapt va fi victoria poporului român (căci guvernanții noștri sunt modești), victorie datorată comportamentului disciplinat și responsabil al „românilor de bine” (în pofida unor diversioniști negaționiști și „ciumați” și „roșii”, plătiți de Rusia), comportament însă ghidat de lumina călăuzitoare a conducătorului suprem și al partidului său suprem: PNL.

    Deci, descătușați din lanțurile lui Covid (nu ale guvernului si serviciilor de securitate, nu, nu) vom putea să votăm fericiți cu PNL. Cred că și dl. Ciolacu o să voteze tot cu PNL, de atâta fericire.

    Repet: totul e doar o problemă artificială pentru ca în campania electorala PNL să se laude ca au salvat Romania în scurtul lor mandat (și d-aia n-au putut să facă nimic altceva). Și cum Covidul a fost singurul subiect dezbatut public de la începutul anului, guvernul și ceilalți politicieni vor fi judecați numai prin prizma lui. Iar declarand victoria împotriva Covid, înseamnă că totul e bine: lapte și miere pentru toată lumea, măști 1,000 pentru fiecare. Trăiasca PNL-ul!

    PS: măștile vor fi noua mită electorală, noile găleți brandate și pungi cu kg-ul de făină și litrul de ei. De data asta de la PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *