Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Dacă vrea să-și dovedească nevinovăția într-un interviu, Florian Coldea poate conta pe mine

Comentarii

30 comentarii pentru articolul „Dacă vrea să-și dovedească nevinovăția într-un interviu, Florian Coldea poate conta pe mine”

  • Cine suntem sau ce am devenit NOI romanii ca tara ce am fost NOI sub conducerea acelui cizmar needucat CEAUSESCU si ce am devenit după?
    Xi Jinping a fost in Europa la cine?Ungaria dușmanul nostru etern …sub Ceaușescu au fost frații noștri chinezii tarile arabe si tarile africane acum sunt dușmanii noștri pe ce baze? Răspunsul este la DIMA …on Youtube… NATO’s Outdated Policy | Col. Jacques Baud …
    Dialogue Works

  • Ami place (conf Oxford romanian language dex-intox, sa moara dujmanii miei de la Anglea) poza cu creme de la creme care taie pamblici pe highways. N-are cravate, de parca ar fi toti din oastea Aiatolahului. Si au si barbi la scara redusa (ma rog, mai mult sau mai putin). Tii, mare minune, Marsel si Sorinel mai au un pic si baga si-un azan. Ca sa fie bine, sa nu fie rau!

  • Adevărul tronează sub privirile tuturor, nimeni nu-l recunoaște pentru că este strâmb, hâd, nu poate fi înghițit nici măcar cu multă lămâie. Cum să recunoască cineva? D-nul Aurel Rogojan a spus acest adevăr cu mult aplomb😉:)))))))))))))

  • S.R.I.+D.N.A.grup infracțional organizat punct.Acum EI trebuie sa-si dovedească nevinovăția exact așa cum au făcut si EI la rândul lor.La Canal cu voi împreună cu purtătorul lor de cuvânt Ceaușescu.Cinste lui Umbrarescu ca a redat locul muncitorilor romani in construcții de șosele si autostrăzi.

    • @gino
      Fratioare, ce facusi? Picasi in echipa naivilor? Aveam pretentii de la matale.

      • Tradu te rog ca nu pricep tovarășe…

        • Mai draga, bat vanturi tari in stratosfera si bajetii sunt usor debusolati. Drept pentru care au pus mana pe puscoace si trage fiecare in fiecare. Despre baiatu’ care „a redat locul muncitorilor romani ….” , da-mi voie sa ma rad, nitzel, da’ numa’ nitzel. Pai ala al cui e mai draga toarase? A lu’ mine, a lu’ tata? Oh sancta naivitas. Acum, ma scuzi, nu le am cu latina culta, da’ sunt convins ca latina mea vulgara face toti banii. Salve si mii de boanbe!

        • Tovarase nu cred că este angajatul lui Bechtel nici pe departe apropo cred că acea persoană din presă care a spus acum câteva decenii în urmă să declarăm război americanilor să vină și să ne ocupe acum ori își mușcă limba ori are o poziție Bănoasa să nu uităm Rusia nu este URSS din care facea parte și Ucraina ….pe când S.U.A. este aceeași. Emil Cosman. este acasă.

  • @Adriana
    Conexiunile externe în chestiunea ziariştilor erau din baza operativă antiteroristă a fostei Unităţi Speciale de Luptă Antiteroristă şi ale altor unităţi interne care monitorizau străinii pe teritoriul României, deci Cristoiu nu greşeşte. SIE este structură eminamente de spionaj. Cine crede că SIE îndeplineşte în exterior alte atribuţii, similare cu ale SRI în interior, se află în eroare.

  • Citind titlul am crezut că sunteți sarcastic, când colo, vorbeați serios.
    În primul rând trebuie probată vinovăția, nu nevinovăția. Că așa e legal și bineînțeles așa e și logic.
    Pe vremea protocoalelor se ajunsese la formula aberantă „sa si probeze nevinovăția”. Din cauza asta am presupus ca sunteți sarcastic.
    În al doilea rând nu cred că pot fi discutate chestii din anchetă.
    În al treilea rând, sigur coldea nu are presă pe care o controlează și trebuie să vină pe blogul unui independent.
    Succesuri.

  • Nevinovăția se dovedește la interogatoriu, nu la interviu.

    • Parca era vorba ca-n democratie procurorul trebuie sa dovedeasca vinovatia acuzatului, nu acuzatul sa-si dovedeasca nevinovatia. Ah, am uitat, asa era in filme!

  • Stimate Cristoiu,
    Lăsați justiția sa-și facă treaba!!!
    Nu va stă bine în poziția de trompetă a lui Coldea.

  • Maestre, când enumerați participările lui Coldea (jurnaliștii răpiți în Irak, Saddam Hussein etc.) acelea au fost acțiuni SIE nu SRI. Din echipele formate de SIE Coldea a participat din partea SRI ca și consultant în terorism, eu așa cred.
    Coldea nu avea cum să aibă informațiile și conexiunile necesare pentru acțiuni în afara țării. Așa că nu-i mai atribuiți merite.
    În schimb Coldea a făcut ravagii în țară cu Protocoalele, cu amestecul în justiție.
    A fost răsplătit de Băsescu cu grade cu ocazia referendulului de suspendare când Sebastian Ghiță a adus-o cu avionul personal pe una de la CCR pentru a vota pentru invalidare și multe alte sevicii personale făcute de Coldea pentru anihilarea adversarilor politici.
    Cert e că imaginea României e momentan praf fiindcă avem un fost peședinte dovedit securist iar acum patru generali SRI în rezervă anchetați pentru spălare de bani.
    Și știți de ce? Fiindcă nu există control asupra actualilor sereiști și a foștilor. Nu există un serviciu de contrainformații care să fie cu ochii pe ei, există doar control parlamentar, iar la pensie sunt lăsați liberi să facă tot ce le trece prin cap.

    • Bine punctat!

      • Filmul cu rapirea din serai a fost fie extemporal de la yankei, fie erau in momentul respectiv un pic „jenati” sa impinga ei insisi mormanul catre „rebelii moderati”. Basca, francezii le-au cam stricat fengshuiu’ (o mai tineti minte pe Aubenas, care era si ea p-acolo, ca din intamplare?). Dupa, s-a pus batista pe tambal, s-au mai impartit ceva firimituri loco, s-au gasit niste acari Paun si …circulati, nimic de vazut. Nici CIA nu mai e ce-a fost. Sa te incurci cu niste amatori…Asa ceva! Cred ca rusii si chinezii se tineau de burta de ras, sa nu cumva sa se scape pe ei.

    • Cine sa controleze si pe cine? Pai nu bajetii conduc colonia? Cum dreaq sa se controleze ei pe ei insisi? Ca se mai caroteaza intre ei, e alta mancare de peste. Dar control? Hahaha!!! Cred ca ati vazut prea multe filme in care nu stiu care comisie a congresului SUA interogheaza pe diversi bajeti de la Trei Litere. Filme, deh.

      • Păi m-am născut în comunism și atunci SRI chiar era controlat. Peste „ochiul și timpanul” mai era unul cu „ochiul și timpanul”. Ce crezi că s-ar fi întâmplat sub Ceaușescu cu generalii ăștia puși pe afaceri? Eu crad că erau la Beciul Domnesc.
        Dar în timpurile de astăzi unde nimeni nu răspunde vor fi lăsați liberi.

        • Atunci partidul conducea serviciile. Dar asa cum spunea cineva mai destept decat mine, singurul eveniment demn de retinut din marele deranj din dec 89 ramane victoria seku asupra partidului. In rest ramane cum s-a stabilit.

          • victoria?
            iauzi!

            trădare, nu victorie.

            bine, trădării îi poți spune victorie, …creca nu se supără nimeni.

            daca muti 89 azi …atunci da, ar fi vorba despre victoria seku asupra partidului, pentru că, spre fundamentală deosebire, in 89 exista o natie pe care o tradai …sau nu.
            azi tradezi gasca, eventual. pentru că sa mai existe trădare tre sa muncești serios, pencă e nevoie mai întâi de o natie pe care s o tradezi și abia mai apoi ai și tu ce trada.
            ultimii trădători s au manifestat în 89, dupaia am avut numai și numai și numai vânzători.
            atunci cînd o să mai auzim despre un trădător pacilea …va fi sărbătoare …națională pe motiv ca avem natie, iar :))

          • din 89 nu mai avem natie. exista…o chestie a cărei suflet merge din inerție, sa zicem spre ana, și căreia i s a scos trupul la produs pe ulita lu’ caiafa.

          • și uite așa din 89 ne tot plimbam intre ana și caiafa cautindu ne rădăcina.

          • @online
            Ce se intampla amigo, ca nu te recunosc? Si tu Brutus? Dai in fabrici si uzine? Asa ceva…

          • pina la statutul de trădător ..e cale lungă.
            tre sa treci de primul pas, vânzător. spre ex de tara.

            or pentru asta e nevoie mai întâi să existe o natie pe care sa o poată vinde …vânzătorii, abia așa ei puțind accede la statutul de trădători.
            mai altfel spus ..hai cu trădătorii, neamuleee :))), că de vânzători de …tot ce misca am tot avut parte de la revolu in coa :))

          • ia o n zigzag prin gândurile mele, că printre ele au trecut multi că gasca prin apa :))

  • Sunt complet dezamagit si chiar nu imi pasa ca nu va intereseaza opiniile oamenilor.Deja de mai mult timp sunt circumspect in privinta „gandurilor” Dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *