Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Dacian Cioloș și Dan Barna așteaptă să iasă în fereastră Klaus Iohannis și să-i cheme înăuntru


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dacian Cioloș și Dan Barna așteaptă să iasă în fereastră Klaus Iohannis și să-i cheme înăuntru”

  • Ce simpatic sunteți cu diminutivele politicienilor!Scrieți o carte umoristică pe această temă,ne mai descrețim frunțile.După ce am votat cu Aur(nu am avut pe cine să pun ștampila),mi-am dat seama că nu sunt ceea ce se cred.Toți vor la ciolan.Fac tot felul de coaliții, numai să rămână la păpică.Nici nu-i interesează poporul român.Rămâneți pe poziție,ne face bine,ne menține psihicul normal.Aici în Germania ,tot mai mult se cenzurează presa alternativă.