Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Dan Barna la Gîndurile lui Cristoiu despre Scandalul Olimpia Ardelean: Trebuie să existe niște limite

Din transcrierea emisiunii de joi seara, Gîndurile lui Cristoiu, agenția Mediafax a scos mai multe știri, trimise apoi siteurilor și ziarelor abonate la fluxul agenției. Ca de obicei reproducem în această ediție una dintre știri, de o importanță deosebită, pentru să se referă la declarația lui Dan Barna despre scandalul Olimpia Ardelean.


Dan Barna a declarat joi, în emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, referitor la excluderea Olimpiei Ardelean, că ideea că cineva poate să aibă orice abordare în logica libertății totale de expresie este una generoasă, dar nu are cum să fie funcțională și că aceasta poate contesta decizia.
„Este o decizie disciplinară a Biroului Național. USR deține proceduri interne de reacție la toate tipurile de decizii”, a declarat președintele USR, Dan Barna.

El a mai spus că Olimpia Ardelean poate contesta excluderea din partid.
„Decizia de ieri nu avea legătură cu acele semnături. Decizia de ieri se baza pe niște sesizări ale unor colegi legate de injurii, de jigniri, iar pe de altă parte de postarea în ziua dinaintea votului a unui mesaj public pe care colegii mei l-au considerat nedrept față de munca și efortul lor din campanie”, a adăugat Barna.

În opinia lui, ideea că cineva poate să aibă orice abordare în logica libertății totale de expresie este una generoasă, dar nu are cum să fie funcțională.
„Tebuie să existe în orice organizație, inclusiv în USR, niște limite față de la care membrii să se raporteze. Ideea că poți să ai orice abordare față de partid, față de organele de conducere ale partidului, în logica libertății totale de expresie este una generoasă, dar nu are cum să fie funcțională. Trebuie să existe niște limite – în momentul în care se ajunge într-o zonă de jigniri, într-o zonă de afirmații care nu au în spate nicio dovadă sau nicio realitate e firesc să existe astfel de reacții ale partidului, pe proceduri statutare”, a apreciat liderul USR.

De asemenea, el le-a răspuns și celor peste 100 de membri ai formațiuniii care au cerut anularea excluderii.
„Am văzut că sunt câțiva colegi care au postat un mesaj de protest, de nemulțumitre, e normal să fie. E un partid viu, dinamic, dar trebuie să avem niște limite”, le-a transmis Barna acestora.

De asemenea, Dan Barna a acuzat o presiune mediatică dusă împotriva USR.
„Chiar mă gândeam – dacă în orice alt partid ar fi fost o decizie de excludere a unui membru pentru postări publice în ziua alegerilor împotriva candidatului și împotriva partidului nu ar fi avut nimeni nimic de spus, era o decizie firească. La noi presa și mulți dintre cei care supraveghează fenomenul USR încearcă să transforme lucrurile acestea în elemente spectaculoase”, a mai afirmat Barna.

Olimpia Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat că a fost exclusă din organizație pentru o postare făcută la începutul lunii noiembrie în care amintea că Dan Barna că a știut de semnături false la inițiativa „Fără Penali”. Ea reclamă o „execuție” iercuri seara a Biroului Național al partidului.


Gândurile lui Cristoiu. Dan Barna, despre candidatul USR-PLUS: Voi susține pe acela care are cel mai bun suport al bucureștenilor

Stabilirea candidatului alianței USR – PLUS pentru Primăria Capitalei va depinde de modul cum vor fi aleși primarii la alegerile locale – într-un singur tur sau două tururi – o decizie care fi luată în primele luni ale anului viitor, a afirmat joi Dan Barna la emisiunea Gândurile lui Cristoiu.

Liderul USR a explicat că, dacă alegerea primarilor va rămâne într-un singur tur, atunci vor avea loc negocieri pentru a se ajunge la o soluție.
„Principiul este acela că alianța USR-PLUS va avea candidați comuni în orașe, municipii, comune, acesta este principiul de la care am pornit, principiul pe care este construită alianța, fără doar și poate, în ceea ce privește relația cu PNL, aici lucrurile depind dacă ajungem la primari în două tururi sau nu, dacă reușim să schimbăm legislația și să avem, cum e normal, și democratic, și reprezentativ să avem alegerea primarilor prin două tururi de scrutin, atunci e cumva puțin probabil că vor fi candidați unici acolo unde luptăm cu primari PSD cum e situația la București să spunem….Și dacă va fi primar într-un singur tur, va trebui să stăm toți la masă și să facem tot ce putem cu mintea, inima și înțelepciunea”, a afirmat Dan Barna.

Liderul USR a susținut că există voință politică și din partea PNL, iar cel târziu la jumătatea lunii februarie lucrurile vor fi tranșate, urmând să se decidă dacă modul de alegere al primarilor va fi stabilit prin lege adoptată de Parlament sau prin asumarea răspunderii guvernului.
„Văd o deschidere în acest moment…Eu anticipez că undeva cel mai târziu la jumătatea lunii februarie lucrurile vor fi clare. Este una dintre opțiuni. Există posibilitatea și există perspectiva proximă, este aceea de a trece prin Parlament și nu e simplu pentru că PSD încă controlează Parlamentul, controlează comisii, controlează Biroul Permanent,… deci e o luptă în Parlament care se va duce în săptămânile următoare și este și alternativa aceasta de angajare, de răspundere, asupra căruia premierul e destul de rezervat, cel puțin deocamdată (…) până în final de ianuarie sau început de februarie vom știi dacă avem primari într-un tur sau două tururi, pentru că și asta am convenit – o cu premierul Orban, dacă vor fi alegeri într-un singur tur, va trebui să ne așezăm la masă și să stăm de vorbă pentru a găsi cea mai bună soluție pentru a scăpa Bucureștiul de Gabriela Firea, deci astea sunt în momentul de față cărțile de pe masă..”, a explicat Dan Barna.

Dacă alegerea primarilor va avea loc în două tururi, atunci alianța USR-PLUS va avea un candidat propriu, iar Dan Barna nu exclude apariția unor tensiuni interne.
„În politică se poate orice, asta am învățat-o cu certitudine, dar principiul de la care pornim și cel pe care am construit această alianță este aceea că vom avea candidați unici, deci la acest moment vom avea un proces intern de desemnare, de alegere a candidatului care să fie susținut de către alianța în ceea ce înseamnă eventualele negocieri cu PNL, cu PMP și alții”, a afirmat liderul USR.

În acest context, Dan Barna a confirmat că în procesul de desemnare a candidatului pentru Primăria Capitalei, se va alege între Nicușor Dan și Vlad Voiculescu, fie ân urma unor sondaje, fie prin alegeri primare (primaries).
„Sunt două instrumente posibile, eu prefer acele primaries pentru că, primaries au exact calitatea să fie un tur de alegeri… dacă nu sunt alegerile oficiale ale statului în două tururi, facem noi primul tur, invităm bucureștenii să voteze (…)Eu vreau să îl susțin dintre Nicușor Dan și Vlad Voiculescu pe acela care are cel mai bun suport al bucureștenilor, pentru că atunci șansa de a o bate pe Gabriela Firea, de a o înfrânge și a o trimite acasă e mai mare”, a afirmat liderul USR.

Dan Barna a negat că prin aceste proces de desemnare ar transmite mesajul că nu l-ar susține necondiționat pe Nicușor Dan, desemnat deja de membrii USR București candidatul partidului la Primăria Capitalei.
„În momentul de față… nu căutați o nuanță că nu este, în momentul de față USR și prin USR București are candidat …Eu nu renunț la nimic (…) eu spun că cel mai bun ar fi alegerile deschise pentru că bucureștenii vor avea ocazia să vină și să aleagă și să… bineînțeles primaries-urile sunt valide dacă ai o participare bună, pentru că dacă ai 2000-3000 de oameni și de fapt sunt membrii ai partidelor implicate, atunci ai o problemă, dacă ai zeci de mii de voturi deja automat e reprezentativ pentru percepția cetățenilor și atunci poți să mergi cu încredere cu acel candidat. Există bineînțeles și instrumentul sondajelor care are din punctul meu de vedere dezavantajul că nu creează nici un fel de emoție, adică nu îți angajează deloc cetățenii în procesul electoral (…) Deci de asta spun, în momentul de față USR București are candidat, PLUS are candidat, vom ajunge la un mecanism prin care vom alege candidatul alianței și eu sunt foarte optimist că acela dintre cei doi care va fi nominalizat candidatul alianței are toate șansele să fie următorul primar al Bucureștiului și fie că e Nicușor Dan, fie că Vlad Voiculescu sunt opțiuni mult mai bune decât Gabriela Firea, oricum ne-am uita”, a explicat liderul USR.

USR București a derulat o consultare internă, în intervalul 8-11 octombrie, în urma căreia a rezultat că peste 86% dintre membrii organizației vor ca partidul să îl susțină pe Nicușor Dan în calitate de candidat independent la Primăria Generală a Capitalei. De asemenea, la 13 octombrie, USR București a adoptat, duminică, într-o conferință municipală, strategia politică prin care să propună și să negocieze cu alte forțe politice din Opoziție un Protocol de colaborare pentru susținerea candidaturii independente a lui Nicușor Dan la Primăria Generală a Capitalei.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Dan Barna la Gîndurile lui Cristoiu despre Scandalul Olimpia Ardelean: Trebuie să existe niște limite”

  • Apropo, Ludovicul are mai mult de o luna si nu a facut nimic,
    ma rog nu chiar nimic, cumpara avioane F… stat sclavagist modern;
    recunosc sunt un socialist, imi place reactia poporului francez la cea se poate numi, Trump-ul din Paris, un BOU.
    Vi se pare ca Barna, Ciolos, Cioalcu, Olguta, Viorica Vasilica fac opozitie…
    Imi aduc aminte de lunile ianuarie, februarie, cand treceam pe langa Consiliul Judetean ….si vedeam persoane cu cravate rosii si portocalii iesind de la sedinta de buget pe anul respectiv, persoane care isi dadeau intalnire la nu stiu care restaurant din ….
    Eu ma intorceam de demonstratii pentru o justitie democratica, bla bla bla…..
    ei si-au impartit bugetul DEMOCRATIC, si-au asigurat familiile, noi poporul, niste prosti,
    in cazul de fata BOUL fiind eu….
    In timp ce am scris aceste randuri poate LUDOVICUL si CIOLACUL beau un spritz si rad de noi…

  • Ministresa sporturilor, din Franța, românca ROXANA MARACINEANU, a fost huiduită și gonită frbpe un stadion de fotbal, sub pretextul că este „macronistă”, ba a mai primit „semn de omagiu” și o punga cu „lichid”, aruncată de fanii echipei respective!?! Luați d’aici:
    https://m.digisport.ro/special/scene-nemaivazute-in-franta-roxana-maracineanu-evacuata-de-pe-stadion-la-un-meci-din-liga-a-treia-769925

    • George am vrea noi sa avem un ministru asemeni Doamnei Maracinenu,
      problema ei este Macron care crede ca poate face ce vrea,
      nu uita ca noi il avem pe Iohannis care chiar face ce vrea si nu are nici o opozitie, nici politica, nici din media, Hohenzollern-ul din Sibiu !

  • Drajii moșului, ce dor mi-o fost de voi!
    Să știți că deja mi-am pregătit teslosania, le-am încărcat bateriile renilor, și am făcut chiar și comenzile pe Amazon și Elephant, pentru daruri! ???
    In primul rand pentru guvernanții orbanisti, cărora le și transmit pe aceasta cale că abia aștept să-i văd și să le auz „colindăturile”! ????
    D-aia am purces la revizuirea listei darurilor pentru ei. Ia să vedem, ce avem noi aici:
    1. Pt Super-premierul Orban, am o … mandolină, bineînțeles, că tot ii plac lui coardele! Dar și un microfon, la care sa cânte în pauzele ședințelor de guvern 2/zi! ??️?
    2. Pt vica-Raluca am un prompter invizibil, căci văd că la „suflători” nu prea reacționează, că să poa’ să „prorogheze” mai bine! ???
    3. Pt nea Câți am o cutie magică, plină cu „GĂURI NEGRE”, că sa nu se mai chinuie el, sa le găsească pe alea pesediste! ⚫?⚫
    4. Pt nea Grindă dezvoltatoru’ am un calculator din ăla smart, care să-i calculeze instant suprafețele, introduc ându-le direct in declarația de avere! ???
    5. Pt tanti de la muncă am pregătit o tehnologie de expandare a pensiilor, pe care s-o folosească fără a avea grijă, dacă sunt sau nu bani ???
    6. Pt nea Vela am o galeră denumită Cătușa, pe care să-i îmbarce pe acei BAD BOYS care-i stau in cale!⛵??
    7. Lui nea Costache, ce să-i aduc? Sănătate, ca-n rest le are pe toate (in privat!) ???
    Celorlalți guvernanți nu le-am adus nimic, fiindcă-i … austeritate! ???

  • Faptul care l-a facut sa nu demisioneze, numai el il cunoaste, dar daca as fi contracandidatul lui Barna si al USR as incepe cu,
    ASTA ESTE CANDIDATUL PE CARE PANA SI PROASTA DE DANCILA L-A INVINS, EU NU APAR IN EMISIUNI ALATURI DE UN PROST…..

  • povesti…

    razboiul asta, al iii-lea, e…unul intors pe dos:)))
    nu e ca celelalte.
    n a inceput ca celelalte.

    a inceput fix pe dos, adica…sa ma cuceresc pe mine insumi, gen,
    ca, frate, …nu mai sint io insumi!, ma privesc si…iauite!, nu mi mai apartin:)))
    tare, nu?

    in alelalte doua povestea era cu cuceritul altora, asta, al iii-lea, e cu sa te cuceresti pe tine insuti, ca aproape nu ti mai apartii:)))

    daca in celelalte razboaie mondiale, fix atunci cind ele s-au mondializat se putea cunoaste perdantul, in asta dacum, adica in al iii-lea, adica in razboiul mondial de tip nou cistiga cel care l incepe:)))) e tare de tot!:))))

    piatra pe piatra nu va ramane in vechile temelii, alte temelii vor fi ridicate.

    asa e. e cu anotimpuri. acu daca asa e, cu anotimpuri, in Creatie, ce sa facem, deci creca nu e cu suparare:)
    mai vine si iarna, ca civilizatia se tot mareste pina n-o mai tin temeliile si tre sa-si traga altele, la moda:))

    am tot scris despre dinamica fibonacci de-am ajuns sa-i plictisesc pe toti:),
    dar daca paici e cu iarna, cu duminica, dar care iarna si duminica e intoarsa pe dos, ca civilizatia asta vrea sa ramana in viata fara sa se odihneasca:),
    pai si ziua ei de odihna e intoarsa pe dos!,
    adica in loc sa fie ziua de odihna plenara e ziua razboiului plenar, adica mondial,
    deci civilizatia n-are cum sa scape de razboaie mondiale, deci nici de-asta de acu nu va scapa, daia se si intimpla.
    …daca paici e cu iarna, cum sa zic, domne, ca e fara ea?! cine a mai pomenit dinamica fara anotimpuri?:))

    habar n am daca e chiar foarte foarte de folos ca pe astfel de vremuri

    sa fim mai degraba uniti,
    decit dezbinati,

    dar Io zic ca alta varianta nu exista!

    acum e cu demolari plenare, trebuie doar acceptata iarna civilizatiei, ca paia in care ne dam cu sania, schiurile, sau peun vin fiert, o acceptam, ne am invatat cu ea.
    te imbraci mai gros si aia e. pe linga toate celelalte…

    • atunci cind energia manifestata la nivel cuantic a putut fi transferata in realitate, intr un 6 august, putinta unei alte ierni, adica a unui viitor razboi mondial, adica a acestuia, de a folosi bombe s-a epuizat. nu mai e.
      acu daca nu mai e, nu mai e.
      ea s a metamorfozat, din bomba a devenit catalizator. catalizator al starii de echilibru realtive, ca doar starea asta de echilibru relativa ii e la indemana civilizatiei, cea absoluta fiind exclusiv pe masura Omului.
      prin urmare demolarea plenara curenta, adica a iii-a, tinde sa nu mai foloseasca bombe, decit pe post de catalizator. in schimb alte dinamici mult mai speciale vor tinde sa se hraneasca cu acelasi tip de dinamici cu care s-au hranit si ‘bombele’ pina s-au desavarsit, mai exact cu dinamici care se manifesta exclusiv pe granita creatiei, adica cu dinamici posibile exclusiv la nivel cuantic.

      • bomba atomica s-a exprimat…fara translator. asta a fost faza, ca n a avut translator.
        intre timp au trecut anotimpurile si peste astfel de translatori si iaute ca unul dintre ei, cel putin unul, s-a facut mare. mare-mare, nenica.
        ce traduce el? pai ce era de tradus, ca tot aia e si pe vremurile astea de tradus, adica dinamici posibile exclusiv pe granita universului, in realitate. adica sa le traduci pe limba lumii mari, adica pe masura dinamicilor limbii lumii mari.
        ca lumea mare, adica civilizatia, are si ea limba ei, asa cum si celelalte civilizatii au vorbit pe limba lor, compatibilitatea plenara intre civilizatii pastrindu se exclusiv la nivelul dorintelor.
        un translator eficient, plenar eficient, spre ce si ar indrepta putinta de a traduce? pai, zic Io, spre Esente.
        adica daca reusesti sa traduci Esentele dinamicilor granitei universului in realitate, apoi restul limbajului devine simplu de tradus.
        una dintre dinamicile fundamentale, esentiale, fiind deci o Esenta a granitei universului este Timpul. despre timp si spatiu sint o groaza de povesti, insa cea care conteaza in acest caz este cea care spune ca pe granita universului, adica la nivel cuantic se manifesta TOT TIMPUL. si el se manifesta tot pentru ca cel care se manifesta DELOC este TOT SPATIUL. ‘deloc’, asta, are si el o masura, ca Definitia Spatiului n-ai cum s-o scoti din univers, ca e nascuta in afara lui. si invers, adica pe granita universului, adica la nivel cuantic se manifesta TOT SPATIUL…in LIPSA TIMPULUI, Definitia Spatiului manifestindu-se si ea, totusi,… evident.
        practic translatorul ce face, pina la urma? pai traduce un proces Esenta posibil exclusiv pe granita universului intr un proces care vorbeste limba civilizatiei.

        in lipsa Timpului, un proces cauza-efect poate acoperi tot Spatiul, daca procesul se desfasoara pe granita universului, adica la nivel cuantic.
        in lipsa Spatiului, un proces cauza-efect poate acoperi tot Timpul, daca procesul se desfasoara pe granita universului, adica la nivel cuantic.

        si acuma vine concluzia:
        cel mai performant translator al dinamicilor posibile exclusiv pe granita universului, in realitate, este…este…este…CALCULATORUL CUANTIC:))) asta creca chiar e o bomba!:))))

        ( pentru ca cu asta nu e de gluma la modul absolut, apare si risul absolut, adica pur…, deci ris dasta rid eu, creca, cind vorbesc despre o chestie cu care nu e de glumit la modul absolut )

        Calculatorul Cuantic ia TOT TIMPUL de pe granita universului punindu l la dispozitia unui proces cauza-efect din realitate, astfel incat, tradus, un proces cauza-efect posibil in realitate, dar care dura un timp care tindea catre infinit, se va produce IN LIPSA TIMPULUI, adica se va intimpla…instantaneu. din Timp mai ramanind doar definitia…

        asa cum al ii-lea ww s-a incheiat prin manifestarea unei dinamici posibile pe granita universului, in realitate.
        acest al iii-lea ww se va incheia prin manifestarea celui mai performant Calculator Cuantic.

        el devenind, asemenea energiei nucleare, catalizatorul unei Noi Lumi. faza tare e ca ceea ce face un Calculator Cuantic se mai numeste si Nemurire.
        asta e faza tare. tare, foarte tare, foarte tare de tot. de tot de tot.

        • Dinamica Fibonacci va fi stiinta acestui secol.
          …creca de fapt va fi Stiinta acestei Civilizatii, iar ea va unifica toate stiintele facind din ele un Intreg capabil sa acopere orice proces cauza-efect, maparea viitorului devenind o bagatela. maparea viitorului…adica viata fara de moarte.
          care e tot una cu tinerete fara batrinete, asta spre fundamentala diferenta.
          ( pentru ca mai intai a fost batrinetea si abia dupaia tineretea, pentru ca mai intai a fost seara si dupaia dimineata )

          • Dinamica Fibonacci, aceasta fiind o copie a ecuatiei de miscare a Naturii va fi disponibilizata de cea mai desteapta chestie de pe Pamant,
            ca e plenar desteapta dar lipsita tot plenar de inteligenta,
            adica de Inteligenta Artificiala care va fi imbratisata de Calculatorul Cuantic.
            ce vremuri…

          • iata ceva chiar interesant:
            https://www.zf.ro/opinii/ar-fizician-rus-iphone-ul-ar-existat-fetele-l-ar-respins-zuckerberg-ar-existat-facebook-ar-existat-tim-berners-lee-ati-avea-acces-informatie-gratis-google-ar-existat-bunica-ucraina-ati-vorbi-acum-18666206


            „Dacă n-ar fi fost cei de mai sus, sigur ar fi fost alţii care ar fi inventat poate altceva, dar care ar fi adus lumea în acelaşi punct.
            Pentru că toate inovaţiile încearcă să schimbe lumea.”

            oare asa o fi?…creca nu prea.
            cea care defineste miscarea e Dorinta. mai intai dorinta si abia dupaia cei care o implinesc.
            iar cea mai capabila dorinta e intotdeauna cea care va fi implinita, chiar daca indirect, adica indiferent daca mai intai se implinesc alte si alte dorinte, cea care se implineste si ea in acelasi timp e dorinta mai capabila.

            dinamica dorintelor se manifesta de cind e omul paici.
            toate dorintele se implinesc, se nasc in realitate, chiar daca in perioada gestatiei se aduna sau se scad sau se armonizeaza cu altele.
            as spune ca fapta dintai e dorinta, care e cauza, iar fapta…aia din realitate este efectul.
            atunci, adica demult, adica atunci cind omul si-a dorit pentru prima data sa nu mai moara, daca s-ar putea
            sau macar sa mai traiasca oleaca…sau mai mult
            s-a nascut o dorinta care doar s-a facut mai mare si mai mare,… gigantica, de a lungul vremurilor: Nemurirea.
            faptul ca aceasta dorinta nu s-a implinit in realitate a avut o consecinta deosebita, si-a desavarsit gestatia devenind, de-a lungul timpului cea mai capabila dorinta,…devenind…DORINTA!, aia care a ajuns sa traga dupa sine toate dinamicile, cu unicul scop de a se implini, de a se naste in realitate, generind prezentul.
            s-ar zice ca viitorul e…o necunoscuta. Io zic nu numai ca nu e o necunoscuta, dar mai putina cunoastere aduce viitorul apropiat decit poarta cu sine cel mai indepartat viitor, adica cel care are o singiura treaba, sa implineasca Dorinta.
            deci e ceva gen…habar n am cum, dar civilizatia asta chiar va implini o dorinta: Dorinta. adica Nemurirea.

            prin urmare povestea din articol, aia cu ‘daca n ar fi fost’ poate fi modificata astfel:
            ‘daca n-ar fi fost’ nu exista!, pentru ca universul functioneaza cu o eficienta desavarsita, adica urmareste implinirea dorintelor, a Dorintei, pe calea cea mai scurta.

            mai simplu spus, toate cele insirate in articol, dar si toti cei insirati in articol implinesc o singura tinta, pe calea cea mai scurta, iar pentru ca tinta poate fi dedusa, ea fiind Nemurirea, se poate spune spre ex ca si un iPhone, dar si o Tesla implinesc aceeasi tinta: Nemurirea.
            mai simplu spus, pentru ca Dorinta, adica cea mai capabila dorinta a ‘trecut dincolo de pirleaz’, adica a inclinat balanta inspre o tinta clara, toate dinamicile se subordoneaza implinirii unei singure tinte: Nemurirea.
            si mai altfel spus chiar si ‘bunica din Ucraina’ a pus umarul la implinirea Dorintei.

            unii oameni imbratiseaza dorinte, si daia sint paici, iar alti oameni implinesc dorinte si daia sint si ei paici.
            cind cei care sint capabili sa imbratiseze n au ce, dar si cind cei care implinesc dorinte n-au cui sa le daruiasca , ca nu sint brate capabile sa le imbratiseze, apar probleme. fundamentale. capitale. aici e cheia,…creca.

          • …”Pentru că toate inovaţiile încearcă să schimbe lumea.”
            nu prea…
            universul e o platforma care implineste dorinte pe calea cea mai scurta, adica in stil fibonacci, dar care corecteaza dorinte folosind acelasi stil.
            Creatia e o platforma, desavarsita, de antrenament al Bunului-Simt. adica al Simtului Tuturor Simturilor.
            Bunul-Simt…, Iubirea…, tot aia.

          • creca Definitia Viitorului ar trebui modificata astfel:

            Viitorul este Patria Dorintelor, aceasta fiind o gestatie a Prezentului.

            si ca orice gestatie ea poate fi privita, cunoscuta, ca exista ecografii, .,..habar n am ce mai exista, dar exista multe chestii care fac cunoscute gestatiile.

            o simpla dorinta schimba dinamici care se manifesta la nivel cuantic, care schima dorinte care se maniefeste in realitate, care schimba…etc. si povestea intra n bucla pina se desavarseste.

  • O anume Daniela Weber, care cică sta in Berlin, a avut o postare pe Fb la adresa Olguței, in care o ceartă pentru jignirile aduse lui Marian Ceaușescu, „eroul nostru”, continuând cu: „jignindu-l pe el, ne jignești pe noi”(adică pe ei #rezist)!
    Chiar așa mein frau? N-ar trebi’i sa te mai gândești nițel ?

  • Daca bajetii astia ajung la cascaval, anii 50 vor parea pistol cu apa fata de ce va urma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *