Alegeri locale, rezultate parțiale: – Consilii locale: PSD – 36,26%, PNL – 29,41%, AUR – 9,35% – Primari: PSD – 38,47%, PNL – 32,72%, AUR – 6,29%

Dan Barna: „Pas cu pas, am ajuns în impas”

1. Despre incompetența înfiorătoare

„Problema pe care o are România dincolo de corupție, care are o pondere și e importantă și trebuie luptat în continuare, problema este incompetența înfiorătoare în foarte multe domenii.”

2. Timp de 30 de ani ne-am obișnuit să cerem puțin

„Sloganul e mai mult decât cuvântul schimbare, sloganul meu e fericiți în România. Și spun asta pentru că eu consider că timp de 30 de ani ne-am obișnuit să cerem puțin sau aproape nimic, să ne mulțumim cu un fel de normal. Numai că pas cu pas am ajuns în impas.

Sloganul e mai mult decât cuvântul schimbare, sloganul meu e fericiți în România. Și spun asta pentru că eu consider că timp de 30 de ani ne-am obișnuit să cerem puțin sau aproape nimic, să ne mulțumim cu un fel de normal. Numai că pas cu pas am ajuns în impas.”

3. Despre componenta activă a societății

„În momentul de față, societatea din România a atins un nivel de maturitate care permite ca la 30 de ani de la Revoluție, pentru prima dată, componenta activă a societății, cei care au dus creșterea aceasta economică, cei care au beneficiat de studii, de oportunități după Revoluție, au decis să se implice și politic. Această componentă activă și din ce în ce mai responsabilă și asumată a societății, decizând să se implice și politic a început să capete o voce consistentă.”

4. Ce înseamnă Fericiți în România

„Și fericiți în România înseamnă de fapt că noi trebuie să cerem mult de la politicieni, trebuie să îndrăznim să credem că putem aici în România să ne împlinim fericirea, exact cum spun și americanii acum în constituție, cu dreptul omului să-și caute fericirea. Astăzi tinerii și nu doar tinerii își caută fericirea pe alte meleaguri pentru că nu mai cred că se poate aici. Or eu cred că putem aici și de asta e mai mult decât schimbarea. Schimbarea este un instrument, un mijloc nu e un scop în sine, scopul este ca oamenii să fie fericiți și împăcați aici cu familiile lor, de asta spun eu e mai mult decât…”

5. Schimbarea e în raport cu o situație de 30 de ani

„Schimbarea este una în raport cu treizeci de ani nu doar cu guvernarea PSD; este o schimbare de raportarea noastră la stat și raportarea noastră ca societate și ca forță care vine să conducă, vorbesc de alianța USR-PLUS care vine să conducă și care propune României un altfel de abordare a viitorului. Pentru că altfel dacă stăm în continuare să ne plângem… pe mine mă omoară exact genul ăsta de mesaj, domnule, în România nu se poate face nimic, e ca la noi, că afară e altfel poate să fie bine și la noi și sunt exemple în turul ăsta pe care l-am făcut țară, am vizitat fabrici care sunt la nivel egal cu orice companie de top din lume, cu antreprenori care nu au mai stat după stat și mi-au spus măcar să ne respecte sau să nu ne încurce.”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dan Barna: „Pas cu pas, am ajuns în impas””

  • Adica traducerea : in loc de dragnea va dom corporatii multinationale mafiote, banci corupte si al patrulea reich care sa va „civilizeze” si sa recolteze bananele in locul vostru ca voi sinteti niste prosti.

    Si de asemeena sa folosim Romania ca sa atacam tarile libere si democratice si prospere ca Ungraria, Polonia, Cehia etc.. ca au indraznit sa deranjeze mafia globalista si au indraznit sa puna poporul primul in fata intereselor unor bolnavi psihici gen Merkel si Soros etc .

    NU e nici o problema – legalizezi drodurile ca sclavii sa fie „fericiri” pe plantatie.. ca oricum 90% din USR sint tineri retardati si degenerati minati cu turma de noua propaganda bolsevica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *